Kizkardesim cok saygisiz

Ortaokul 8.sınıfa gecen bi kız kardeşim var. Ama çok saygisiz. Sen evlensen de kurtulsam diyor bana. Halini hatrini soruyorum, seviyorum onu tersliyor beni. O kadar çok bunaldım ki anlatamam. Bana abla demiyor ismimle hitap ediyor. Aynanın karşısında ben çok güzelim tarzı şeyler söylüyor. Kardeşim ne zaman düzelir bilmiyorum. Sizce psikolog çözüm olur mu?
Kendi haline bırak. Mesafe koy. Ben öyle yaptım.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bir ergenin hareketlerini dert edecek kadar işsizsiniz herhalde.

O benim kardeşim çünkü bazı yaptıklari kalbimi kırıyor bilmem anlatabildim mi?

burdaki konularınız gercek yasamınızdan ipucu veriyor. kardesinizin yerinde olmak istemezdim.

Normal bir şey yazıyorum çiçekli böcekli emoji koymadim diye tersledim zannediyorsunuz. Asıl sorun sizde.

Öyle ama bazı davranışları çok ters. Ben de zamanında ergen oldum ama hiç böyle davranmadim

Siz farklı bir insansınız kardeşiniz farklı. Dünya üzerinde tek bir insan tipi yok değil mi? Herkesin ergenlik sürecini farklı geçirmesi çok normal bir durum.

Ben gayet normalim
Herseye ve herkese kafayi takiyorsunuz. Actiginiz konulardan belli. Ki normal hayatiniz bu actiginiz konularin en az 10 katidir. Aynayi kendinize cevirin ki ileride daha rahat edin. Ruh hastaligi da bir rahatsizliktir,kabullenmedikce de artarak devam eder. Size yazik.

biz laf dalaşına giriyoruz iki dk sonra köleeeee suyumu getir diye bagırıyorum getiriyor gülüyoruz :KK70: tuhaf.
Cogu kısı oyle degıl mı zaten 😃
Kardes kavgası olmayan ev mı olur.

Kralıyet sarayından
gelmedık çok şükür 😂

Son düzenleme:
Ortaokul 8.sınıfa gecen bi kız kardeşim var. Ama çok saygisiz. Sen evlensen de kurtulsam diyor bana. Halini hatrini soruyorum, seviyorum onu tersliyor beni. O kadar çok bunaldım ki anlatamam. Bana abla demiyor ismimle hitap ediyor. Aynanın karşısında ben çok güzelim tarzı şeyler söylüyor. Kardeşim ne zaman düzelir bilmiyorum. Sizce psikolog çözüm olur mu?
Psikologa götürün tabiki ama ergenlikten kaynaklı gibi geldi

Bu yaş dönemi böyle olabiliyor. Bence sizin tavır ve davranışlarınız değişirse o da değişebilir. Yaşı itibari ile doğru davransaniz bile ona yanlış gelebilir.

Kitap okuyabilir, yada bir uzmandan nasıl davranmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Benim kızım beş buçuk yaşında teyzesine adıyla hitap eder. Hiç teyze demedi. Bayılırlar birbirlerine . Abla deme dememe mevzusuna takılmayın.

Sabrımı zorluyorsun diye bir kitap var. 6_11 yaş çocukları için olmali. Fena bir kitap sayılmaz. Tavsiye edebilirim.

Öyle ama bazı davranışları çok ters. Ben de zamanında ergen oldum ama hiç böyle davranmadim

Çok doğru. Çünkü insanlar tek tiptir ve herkes aynı ergenliği olduğu gibi şablon olarak kopya yaşar, tüm çevresel faktörler, çağ, her şey ve herkes hep aynıdır zaten.

Back
X