• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızkardeşim ve annem

İş bulup hemen işe girin ve o evden kendinizi de çocuğunuzu da uzaklaştırın.
Evden kurtulmak için evlilik fikrini ise bir müddet rafa kaldırın çünkü yanlış kararlar verebilirsiniz.
Allah kolaylık versin. Ne vicdansız insanlar var bu dünyada.

Size üzüldüm cidden. Allah yardımcınız olsun.Keşke aileniz öyle davranmasa size. Ne kadar zor bir durumdasınız yaa. Rabbim kimseye muhtaç etmesin. İş durumunuzu, eğitiminizi bilmiyorum. Ama yavrunuz için dimdik durmanız gerekiyor. Şöyle ki anadan babadan bile fayda olmayabiliyo acı ama gerçekler.

Ailem izin vermiyor
Dayim hakim ve dava sonucunda aliyorlar diyor
Nerde alıyorlar Allah aşkına en fazla dosya masrafı vardır. Baronun avukatları devletten alıyor parayı. Sizin boşanma işini sürüncemeye sokuyor aileniz. Bekle bekle diye durdurdular sizi. Boşanmanızı istemiyorlar. Eşiniz hiç para yollamıyor mu size

Nerde alıyorlar Allah aşkına en fazla dosya masrafı vardır. Baronun avukatları devletten alıyor parayı. Sizin boşanma işini sürüncemeye sokuyor aileniz. Bekle bekle diye durdurdular sizi. Boşanmanızı istemiyorlar. Eşiniz hiç para yollamıyor mu size
Ilk ayrildigimizda 200 tl verdi sonra ben bosanma davasi acmam parada gondermem dedi dunde kardesimi aramis nasilsiniz diye sasirdim artik

Dün bir kadini aradim, yenidoğan bebeğime bakması için,bana ben bı yer buldum 6-7 aydır dedi...merak ettim sordum..kimin çocuğuna kaç paraya bakıyor diye..Bir kadinin 3 çocuğuna 2200 TL ye bakiyirmus...valla bana göre çok iyi...memur maaşı gibi aylık aliyor kadin

Özellikle 1 den fazla çocuğu olanlar bakıcı bulmada sıkıntı cektigi için kesenin ağzını açıyor...

Bosansa, nafaka alsa, birde böyle bir yer bulsa, kocasının da annesinin de evindeki halinden daha iyi durumda olur..

Kalkip yeni bir başlangıç için adım atmak bu kadar mı zor ki 2 aydır bekliyor konu sahibi???
Daha bosanmadan 2 kisi faceden rahatsiz etti bosanacakmissin diye ustelik tanidik
Babam insanlar kòtu sen fazla iyisin kızım kimseye guvenemem diyor
Eşim bosanmam diyor sonra bosanacam diyor
İş başvurusuna gidiyorum
30 yaş alti ariyoruz esinizle gelin
Ayrılmış almiyoruz diyorlar
Yada sarkiyorlar
Babam kendine gel öyle diyor
Oğlum iyi degil hep aglama krizinde kabullenemiyor dr üstüne gitmeyin diyor
Annem ve kardeşim esimi ben secip evlendigim icin beni sucluyorlar
Ve ben caresizim

Malesef oyle yapiyorlar babam hemen acalim diyor annem olmaz diyor bu yuzden küsler

Allah razı olsun
İş bulursan çocuğa kim bakacak diyorlar bir okula birakip 1 2 saat bakacaklar yani ama bakamazmis annem çok bunalmış

O insanlara çocuk falan bırakmayın zaten.
Minicik çocuk üstünden ego tatmini yapıyor pislikler.. Tabi sizi de eziyorlar.

Önce iş bulup diğer taraftan düzgün bir bakıcı ayarlamanız lazım sizin.
1-2 ay içinde de ayrı ev şart..

Ya kıyamam sana ve çocuğuna neden böyle yapıyorlar kendi çocuklarına ve torunlarına hemen iş bul asgari ücretli bir eve çık kreşler çok pahalı değil artık aylık 140 liraya bile var eşinden nafaka iste çocuğa bakmak zorunda sonuçta borç morç yemezler.
Küçük de olsa sobalı falan bir eve çık kurtar kendini çocuğun da psikolojisi bozulacak inşallah bir iş bulursun.
Ne mezunusun ?
Ortaokul

O insanlara çocuk falan bırakmayın zaten.
Minicik çocuk üstünden ego tatmini yapıyor pislikler.. Tabi sizi de eziyorlar.

Önce iş bulup diğer taraftan düzgün bir bakıcı ayarlamanız lazım sizin.
1-2 ay içinde de ayrı ev şart..
Onlar benimle uğraşıyor çocuğa yazık ettiniz diyorlar sen böyle yaptin kocani diyorlar

keşke zamanında ufak bi birikim yapsaydınız... şimdi ailenizin yanına dönmek yerine kendi evinizi tutar düzen kurardınız... siz artık kocaman kadınsınız ayrıca annesiniz.... hayatınızı kimseden izin alarak şekillendiremezsiniz ... çalışabilirmiyim diye sormayın çalışın ... şmdi birçok iş yeri kreş yardımı yapıyor çocuğu kreşe verirsiniz... inan izmirde olsanız ver ben bakayım derdim ... sizin aileniz aile degil kara günde destek olmak yerine köstek olan insanları aile bilip birde sözlerini dinleyip çalışmamazlık yapmayın

keşke zamanında ufak bi birikim yapsaydınız... şimdi ailenizin yanına dönmek yerine kendi evinizi tutar düzen kurardınız... siz artık kocaman kadınsınız ayrıca annesiniz.... hayatınızı kimseden izin alarak şekillendiremezsiniz ... çalışabilirmiyim diye sormayın çalışın ... şmdi birçok iş yeri kreş yardımı yapıyor çocuğu kreşe verirsiniz... inan izmirde olsanız ver ben bakayım derdim ... sizin aileniz aile degil kara günde destek olmak yerine köstek olan insanları aile bilip birde sözlerini dinleyip çalışmamazlık yapmayın
Annem babaanneme bakiyor bide menapoz a giriyor cok gergin
Babam sa biraz toparlan kızım diyor

Allah kolaylık versin. Çaresiz bırakmışlar sizi. Ailenize karşı biraz güçlü durmaya çalışsanız Babanız daha makul biri sanırım iş konusunda ondan yardım isteseniz
Babamin kiymetlisi benimdir bana hiç kiyamaz ama evde değil ki işi dolasıyla hep dışarda

Valla ben buradan daraldım, hala harekete geçmemiş olmasindan dolayı.

Eşinden bir hareket bekliyor malesef..
Kafasında eşini yerleştirdiği resim hala değişmemiş. Onu oradan çekip alacağını umuyor.
Gerçekleri göremiyor hala..
Umarım bir an önce olgunluğa erişip yalnız bir anne bir birey olduğunu idrak edebilir..
Boşanmadan da aylık yardım talep edebilirdi aslında eşinden. Etrafında yönlendirecek biri yok madem buradakileri dinle dimi..

Iyi de siz zate ilk evlilikten darbe yemissinz, aileden darbe yemissinz simdi neden tekrar evlenmeyi dusunuyorsunuz..girin bir ise sıkn disinizi calisin, azla gecinin tek oda evde oturun ama kimseyi cekmeyin evlilik sizi icin kurtulus degil zindan olur....zamanla duzen oturur zaten kimseden fayda yo malesef

Back
X