- 3 Şubat 2018
- 25.871
- 111.304
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu eve hizmetçi mi tutacakmış yük olmamak için.Ayy arkasına bile bakmasınselam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47
Bencede. Sorun olmicaksa öyle yap..Ah ah balık burcu kadını iyi, erkeği çekilmez diye biliyorum arkadaşımın eşi balık, o anlatıyor. Benim bebek de erkek balık burcu olacak, acaba 1 ay önce mi doğursam diyorum.
genel ıcın konusuyorum ıstısnalar kaıdeyı bozmazselam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47
Pardon bu adam kendine ne arıyor o zaman.kimseyle görüşüp aklını bulandirmasin.hem kardeşimiz için de çok yaşlı.selam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47
35 yasinda 10 yıldır yalnız hayattan beklentileri olabilecek bir kadinlaa çay bile icmeyecek tanışmak adına.bu kadar.evet bende bu şekilde anlamaıştım ama sizlere sormak istedim acaba benmi yannış anladım diye teşekkür ederim cevabınız için
Yani abi kısaca diyor ki benden evlilik vs bekleme, niyetim yok. yatar kalkar dalgamıza bakarız. Ablanız arkasına bakmadan uzaklaşsın. Adamın hesabı başka.birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor