KIZKARDEŞİMİN BİR DERDİ VAR:(

selam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47
Oldu eve hizmetçi mi tutacakmış yük olmamak için.Ayy arkasına bile bakmasın

Ah ah balık burcu kadını iyi, erkeği çekilmez diye biliyorum arkadaşımın eşi balık, o anlatıyor. Benim bebek de erkek balık burcu olacak, acaba 1 ay önce mi doğursam diyorum.
Bencede. Sorun olmicaksa öyle yap..

Bu alık balığın manevi yükünü çekmesin zaten kardeşiniz...
Daha ilişki başlamadan derde sebep bir adam... Ne mana?

Kardeşin daha genc. Anladigim kadarıyla çocuğu da yok. Bu adamdan uzak dursun. Ne kadar sacma ve hanzo konusmalar bunlar. Maddi manevi yük olmayalimmis. Hayırdır yaaa. Ben olsam masayı terk eder hesabi öder kalkardim o kadar sinir oldum adama. Insallah daha iyileri çıkar kardesinin karşısına onu seven deger veren🤲🤲

selam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47
genel ıcın konusuyorum ıstısnalar kaıdeyı bozmaz
kadınlar hep evlılıgı surdurme derdınde olurlar yapıcı olan toparlayan sabreden mucadele eden hep kadındır bosanmayı ıhtımal olarak bıle dusunmezler son ana denk gelınce sabır kalmayınca uzuntuden kanser falan olacagını dusununce bosanır kadınlar
bır erkek bosanmıssa kadın boşadıgı ıcındır
genel konusuyorum dedıgım gıbı abısı babası esının ıkıncı evlılıgı olanlar alınmasın sımdı genelde bu boyledır ıstısnalar kaıdeyı bozmaz

sız yazınca adamın neden bosanmıs oldugu bellı oldu demek ıstedım . boyle bır adam esını mutlu edemez.

Vaad etmiyorum demesini evlenmeyi dusunmuyoruma yordum ben. Oldukca kaba ve ukala biriymis. Bu ayiyla daha fazla muhatap olmasin bence.

Pardon bu adam kendine ne arıyor o zaman.kimseyle görüşüp aklını bulandirmasin.hem kardeşimiz için de çok yaşlı.

evet bende bu şekilde anlamaıştım ama sizlere sormak istedim acaba benmi yannış anladım diye teşekkür ederim cevabınız için
35 yasinda 10 yıldır yalnız hayattan beklentileri olabilecek bir kadinlaa çay bile icmeyecek tanışmak adına.bu kadar.

Balik burcu bir insanla anlasabilmek icin bence yine bir balik burcu olmak lazim 😬 bence de bu iliski devam etmemeli.

Bu adam çamaşırını yıkayacak yemeğini yapacak birini arıyor. Hiç gerek yok kardesiniz genç düşünmesin bile. Ayrıca 2 çocuğu da var. Bence bu kişiyle evlenirse çok sorun yaşar.

Kardeşiniz dertsiz başına dert arıyorsa devam etsin.
Kendine yazık etmesin derim.

Back
X