myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ya daha önceki mesajlarından birinde görmüştüm sanırım...yok kız nerden hatırlıcan konuyu açtıktan 5 dakika önce yaşandı olay
ha bu babasının selam verme olayı yeni ben olaya aşina olmayanlar için yazdım :)ya daha önceki mesajlarından birinde görmüştüm sanırım...
50 gün sonra nişanlandı gitti benim eşyalarımı verdi telefonumu da hatta yeni kıza kargoyla göndermişler diye..
onu dedim hatırlıyorum diye
hmm zaten ben pek konuşmak istemedm kendisi konuşmak istedi haklısın.Iyi olmuş deme hayırlı olsun vs
Babası ile de mesafeli ol
Babanın arkadaşı X amca ile sokakta karşılaşınca ne kadar konuşuyorsan o kadar
aslında haklısın bu kadar yaptıkları şeyden sonra hak etmiyorlar sana kız mı yok deyip gidip kız bulup isteyeceklerine benden özür dilemesini söyleyebilirlerdi aman neyse insanlık yaptım benAy ne sarılması ya en oluru başımla selam verir yoluma bakardım cici kız olmayın bir zahmet
aslında haklısın bu kadar yaptıkları şeyden sonra hak etmiyorlar sana kız mı yok deyip gidip kız bulup isteyeceklerine benden özür dilemesini söyleyebilirlerdi aman neyse insanlık yaptım ben
off valla niye ben bu kadar iyiyim ya kendime sinir oluyorum kimseye kin tutamıyorumBen olsam sarılmazdım ya ne alaka. Bu kadar iyi olmayın.
Yapma ama artık
Ben senin yerinde olsam bu adam benimle alay mı ediyo düşünürdüm şahsen
ya ben anlamıyorum eski nişanlım hala bizim diğer eve gidip babamla bahçede vakit geçiriyor babama baba diyor benimle iletişimi olmasa da yaptığı yanlışSeni aramayanlar sana gelip sarılıyorsa istekleri olmuş demektir .
Yeni nişanlıya üzüldüm . Başka birisinin eskileri (kullandıkları ) ile evlenmek istemezdim ben .
haklısın ne gerek var sarılmasam da iyiymiş zira hak etmiyorlarDememelisin. Ne gerek var?
ya ben anlamıyorum eski nişanlım hala bizim diğer eve gidip babamla bahçede vakit geçiriyor babama baba diyor benimle iletişimi olmasa da yaptığı yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?