- 17 Temmuz 2021
- 7.371
- 24.284
- 298
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Iste kaynanayi da uzaktan hoş goruyor o yuzdenKuzenim cografya ögretmenliginden mezun daha ne diyeyim pandemide uzaktan egitim aldi ya hep ondan bu kafa basmayışları
Var mı peki bir uyanış. En azından karadeniz kışının 3 ay olmadığını kabul etti mi mesela.Hay agzina saglik yorumlari okuyor yanimda
Trabzon yöresi sanırım onlar genelde böyle oluyor. Arkasına bile bakmasın kaçsın.Kızlar dayımın kızı biriyle görüşüyor 3 yıldır oğlan iyi eli yüzü düzgün isinde gücünde biri.Ailesiyle dayımlar tanışmışlar bu yaz soz nisan isteniyormuş ama söyle bir durum var ki dayım da yengem de oglanın ailesini gün görmüş insanlar olarak yorumlamıyorlar.Bir de erkek ailesi yazin karadenizde bir köyleri varmıs evlenince yazları orada duracaklarmış Istanbuldaki evlerine kuzenimi ve damadı yerlestirip kişları da yanina geleceklermiş.Yengem kabul etmemis kuzenim kişları degil mi 3 ay idare ederim illa da istemeye gelsinler diyormus.Ben defalarca yapma yakma basini dedim.Yengem de kuzenime söyle bir secenek sundu o zaman is bul oglan da bu sehirden is bulsun bizim üst katımıza yerlesin elin karisina hizmet edecegine bana hizmet et demis kavga etmisler kuzenimle.Dayım da en az yengem kadar kati bu konuda.Bence her iki fikir de sacma ayri ev acin diyorum iki taraf da kabul etmiyir diyor oglan ailesi kafasindaysa hemen kac birak diyorum degil diyor tam da ailesi gibi oldugunu zaman gecince anlayacak bence. Yorumlarinizi bekliyoruz okuyacağız birlikte hadi bu kıza biraz tecrubelerinizi aktarın da birlik oturmayi kabul etmesin
Peki hemen pozitif bir resim çizeyim:
Çocukla harika anlaştılar, çifte kumrular gibi aşıklar birbirlerine, herşey müthiş romantik..
Fakat o da nesi, evde sürekli "kızım şu yemeği hazrıla hadi, ben yatıcam ses etmeyin, kahvaltı nerde, televizyonu kapatın uyuyamıyorum, başbaşa dışarı çıkmak neymiş ben evdeyken" filan diyen üçüncü bir kişi var.
Böyle nasıl?
Genclikte insan böyle düsünüyor ben nisanliyken kayinpederim yanimiza alalim seni calisirsiniz ben de destek olurum evinizi yapariz ya da ev aliriz demisti asla kabul etmemistim.Kayinvalidem de hayir ev mev yaptirmaz aldirmaz baban o birlik yasayalim kafasinda sakin kabul etme demisti beni dusundugunden degil kendi duzeni bozulmasin diyebunu anlattim sana kötü niyetlisi denk gelmis onlar oyle degil diyor sinir basti bana
Alın işte. Kurtuluş olarak görüyor belli ki evlliliği.
O 3 ay asla 3 ay olarak kalmayacak.Kızlar dayımın kızı biriyle görüşüyor 3 yıldır oğlan iyi eli yüzü düzgün isinde gücünde biri.Ailesiyle dayımlar tanışmışlar bu yaz soz nisan isteniyormuş ama söyle bir durum var ki dayım da yengem de oglanın ailesini gün görmüş insanlar olarak yorumlamıyorlar.Bir de erkek ailesi yazin karadenizde bir köyleri varmıs evlenince yazları orada duracaklarmış Istanbuldaki evlerine kuzenimi ve damadı yerlestirip kişları da yanina geleceklermiş.Yengem kabul etmemis kuzenim kişları degil mi 3 ay idare ederim illa da istemeye gelsinler diyormus.Ben defalarca yapma yakma basini dedim.Yengem de kuzenime söyle bir secenek sundu o zaman is bul oglan da bu sehirden is bulsun bizim üst katımıza yerlesin elin karisina hizmet edecegine bana hizmet et demis kavga etmisler kuzenimle.Dayım da en az yengem kadar kati bu konuda.Bence her iki fikir de sacma ayri ev acin diyorum iki taraf da kabul etmiyir diyor oglan ailesi kafasindaysa hemen kac birak diyorum degil diyor tam da ailesi gibi oldugunu zaman gecince anlayacak bence. Yorumlarinizi bekliyoruz okuyacağız birlikte hadi bu kıza biraz tecrubelerinizi aktarın da birlik oturmayi kabul etmesin
Karadenizde yaz bile 2 ay anca.Kızlar dayımın kızı biriyle görüşüyor 3 yıldır oğlan iyi eli yüzü düzgün isinde gücünde biri.Ailesiyle dayımlar tanışmışlar bu yaz soz nisan isteniyormuş ama söyle bir durum var ki dayım da yengem de oglanın ailesini gün görmüş insanlar olarak yorumlamıyorlar.Bir de erkek ailesi yazin karadenizde bir köyleri varmıs evlenince yazları orada duracaklarmış Istanbuldaki evlerine kuzenimi ve damadı yerlestirip kişları da yanina geleceklermiş.Yengem kabul etmemis kuzenim kişları degil mi 3 ay idare ederim illa da istemeye gelsinler diyormus.Ben defalarca yapma yakma basini dedim.Yengem de kuzenime söyle bir secenek sundu o zaman is bul oglan da bu sehirden is bulsun bizim üst katımıza yerlesin elin karisina hizmet edecegine bana hizmet et demis kavga etmisler kuzenimle.Dayım da en az yengem kadar kati bu konuda.Bence her iki fikir de sacma ayri ev acin diyorum iki taraf da kabul etmiyir diyor oglan ailesi kafasindaysa hemen kac birak diyorum degil diyor tam da ailesi gibi oldugunu zaman gecince anlayacak bence. Yorumlarinizi bekliyoruz okuyacağız birlikte hadi bu kıza biraz tecrubelerinizi aktarın da birlik oturmayi kabul etmesin
Nerden bulmuş bu köylüyü -köylü duyarı yapmayın Allah aşkına ne demek istediğimi gayet iyi biliyorsunuzahahagsh- Nasıl kendi evim dururken? Annesinin babasının evi değil mi o ya? Çulsuzluğuna başka bir kılıf bulamamış mı? Gerçi kılıf aramasına da gerek yok. Kız fazlasıyla avel zaten, kandırması zor olmaz.Istanbul sartlarinda zor diyor erkek diyormus ki evim varken neden kirada durayim tek erkegim o ev sonra benim zaten
Bir de coğrafya öğretmeni mi bu alık? Atacağım kendimiKuzenim cografya ögretmenliginden mezun daha ne diyeyim pandemide uzaktan egitim aldi ya hep ondan bu kafa basmayışları
O babası. Şimdi elin karısı göndermez. Oğlunu da salar üzerine bu geziyor bu evde durmuyor evi temizlememiş yemeği becerememiş çayı demleyememiş ruj almış bu paraya bu alınır mı her şeyine karışacak. Kaç kere duş aldın, arkanı niye toplamadın, tuvaleti günde üç kere ov, misafirim gelecek pasta yap, telefonu alıp oturma, müzik dinleme … gider sarılır durur oğluşuna da. Aranıza da yatar.Acikcasi zamaninda dayim cok sıktı onu fazlasiyla arkadaslariyla kahve icmeye bile cikamazdi belki o zamanlardan gelen bir bıkkınlik var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?