Kızlaaaar kuzenime yardim edelim mi ? Kv kışlari yanında kalacakmış

Yengeyi öpüyorum o kadar haklı ki ele hizmet edeceğine bize et diyor üst katta evde varmış.
Evladın hayırlısı önemli.
Yazık bu yaşa kadar büyütmüşler kıza bak koca kaynana delisi olmuş yazıklar olsun öz ana babayı satıp ele hizmete gidecek.
Yol orda buyursun gitsin
Üç güne ağlaya ağlaya buraya konu açar.
Ah o anne babaya üzüldüm verdikleri emeklere yazık

Trabzon yöresi sanırım onlar genelde böyle oluyor. Arkasına bile bakmasın kaçsın.

Sunu da anlamıyorum madem ayri ev acacak sartlara sahip değilsiniz ne diye evlenmeye kalkiyorsunuz. Demek ki henuz sartlar evlenmeniz icin uygun değil. Ailelerin de bu durumdaki genclerin evlenmesine onay vermemesi gerek. Daha kendilerine bakamiyorlar belli ki. Evlenince sorunlari da buyuyecek.

Onlar varken istedigin gibi sevisemezsin bile

Ay daha ne kadar taniyor ki. 8 senelik evliyim bizimkilerin karakterini daha yeni yeni tam cözüyorum. Bu daha aralarina girmemis bile

Amann hizmetcilik yapmaya bu kadar merakliysa hemen su an annesinin evinde ise baslasin.
Yazik genc beyinlerin dusunce sekline bak. Universite okuyayim, dunya gorusum degissin, ufkum genislesin, meslek sahibi olup ayaklarimin uzerinde duayim diyecegine sozum ona ask diye gidip elin kadinina hizmetcilik yapma pesinde.
Anne ve babasinin emeklerine yazik ki ne yazik

İstanbulda kısın 3 ay olduguna inanan kıza biz ne anlatalım?
3 gun bile yasayaamaz.
Benim evim diycek herseye karısacak en basıti.

O 3 ay asla 3 ay olarak kalmayacak.
Eşi ilk başta kuzenini idare etmeye çalışacak ondan sonra oda bıkacak, kavgalar başlayacak.

Birlikte bi süre yaşasınlar ondan sonra kendisi vazgeçer. 3 gün veriyorum ama bütün işi kendisi yapsın annesi elini sürmesin. O aydınlanmayı başka türlü yaşayamaz, evliliği evcilik sanan birine iş yaptırın anlar.

Karadenizde yaz bile 2 ay anca.

Istanbul sartlarinda zor diyor erkek diyormus ki evim varken neden kirada durayim tek erkegim o ev sonra benim zaten
Nerden bulmuş bu köylüyü -köylü duyarı yapmayın Allah aşkına ne demek istediğimi gayet iyi biliyorsunuzahahagsh- Nasıl kendi evim dururken? Annesinin babasının evi değil mi o ya? Çulsuzluğuna başka bir kılıf bulamamış mı? Gerçi kılıf aramasına da gerek yok. Kız fazlasıyla avel zaten, kandırması zor olmaz.

Acikcasi zamaninda dayim cok sıktı onu fazlasiyla arkadaslariyla kahve icmeye bile cikamazdi belki o zamanlardan gelen bir bıkkınlik var bilmiyorum
O babası. Şimdi elin karısı göndermez. Oğlunu da salar üzerine bu geziyor bu evde durmuyor evi temizlememiş yemeği becerememiş çayı demleyememiş ruj almış bu paraya bu alınır mı her şeyine karışacak. Kaç kere duş aldın, arkanı niye toplamadın, tuvaleti günde üç kere ov, misafirim gelecek pasta yap, telefonu alıp oturma, müzik dinleme … gider sarılır durur oğluşuna da. Aranıza da yatar.
Çamaşır yıkarken hepsininkini pis şeylerini yıkar, asma şeklinden ütüleme şekline her şeye burnunu sokar, pişirdiğine karışır. Yattığı kalktığı saate karışır. Devrilip nerflşx bile izleyemezsiniz. Üstelik her konuda annesi haklı çıkar kocan da sana düşmN olur doldurulur.

lütfen anne baba evinde huzurunla otur. Ya da gelip senin evinde otursun (büyük ihtimal sizin eve çökmek için aynı evde yaşama bahanesi önüne sürülmüş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…