- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.606
- 598
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Biliyor tabi kıymetli sevgilisini kaynana üstüne bile razı edemeyecek, kendisi koca deliliğinden amaaan kışın kalacaklarmış yılda 3 ay ne ki derken. Bi kere karadenizde kış 3 ay değil, zaten ordan haberi yok. Yaz dedikleri de fındık zamanı, 2 ay falan, o zaman da kurtulmayı çıkarsın aklından, hep beraber toplaşıp finduğa gidecekler, kocası kahvehanede pineklerken kendi kaynana ile finduk toplayacak. Öyle bi konu vardı ya, adam karısını götürmüş bi güzel çalıştırmış kendi de kahvehanede pişpirik atmış, bi de kadına diyormuş bizim burda böyle yazları napalım diye.Annesi gel benim üst katıma yerleş, bana hizmet et deyince çıldıran kuzeniniz; yarın bir gün kaynanası iş buyurunca ne yapacakmış? Kayınbabasının gömleklerini ütülerken de bu kadar motivasyonu yüksek olacak mıymış?
Ananız şuradan kalk şuraya otur deyince bağırıp çağırıyorsunuz, kaynananıza diliniz çıkacak mı böyle?
Sabah kalkıp erkenden kahvaltı hazırlayacak, akşam da 11'den önce yatamayacak, bunu da hesaba katsın. Asla rahat sevişemeyecek, üst baş dağınık gezemeyecek evde. Aman bugün temizlik dursun, yarın yaparım diyemeyecek. Kaynanasıyla oturan gelin asla rahat yüzü görmez. Yatışının kalkışının başka insanlara bağlı olduğu bir yaşamın neresi rahat olsun?
Öyle olmaz, kaynanam kalkar ben de 11'e kadar uyurum diyorsa da ancak gülerim ben buna. Zaten işi de yokmuş, 7/24 hizmet görür artık.
Aynen bu konudaki akıllı tek Kişi yengeKiz saniyor ki ev onların evi olucak. Halbuki kv onlara sadece oturma izini veriyor. Bir evin tek bir hanimi olur.
Böyle olup evleneceğime, paşa paşa babamın evinde otururum.Biliyor tabi kıymetli sevgilisini kaynana üstüne bile razı edemeyecek, kendisi koca deliliğinden amaaan kışın kalacaklarmış yılda 3 ay ne ki derken. Bi kere karadenizde kış 3 ay değil, zaten ordan haberi yok. Yaz dedikleri de fındık zamanı, 2 ay falan, o zaman da kurtulmayı çıkarsın aklından, hep beraber toplaşıp finduğa gidecekler, kocası kahvehanede pineklerken kendi kaynana ile finduk toplayacak. Öyle bi konu vardı ya, adam karısını götürmüş bi güzel çalıştırmış kendi de kahvehanede pişpirik atmış, bi de kadına diyormuş bizim burda böyle yazları napalım diye.
Coğrafya öğretmenliği mezunuymuş. Türkiye’de eğitim sisteminin özeti.Bi kere karadenizde kış 3 ay değil, zaten ordan haberi yok.
2 ayı da gider köye, yardımcı olmaya ))oğlan nereli?
doğu karadenizse garanti ederim kv ile 10 ay yaşar. 2 ay nefes alır ancak.
Evet. Bir de ev ailenin eviymiş. Oğlan kira vermemek için bunu akıl etmiş kendince. Belki kv,kp bile bu durumdan rahatsız. Damat bedavadan oturacak herhalde, eve katkısı olmasa ohooo. Gelinin de söz hakkı olmasını geçtim, yüzünü Bir az assa kapıyı gösterecekler. E damat bey de kiraya çıkma korkusuyla anam da anam diyecek. Durum çok daha vahim.Zaten oglan tarafı 3 ay dememis ki. Yazin memlekette kalacaklar geri kalan vakit istanbul demisler. Yani 3 ay memlekette, 9 ay gelin hanimin tepesinde Ooohhhhh keyifff
Dayımın da fındık tarlasi var karadenizdeki mevsime de hakim oğlan dogu karadenizli kuzen bati karadenizli ha bir de cografya ögretmenligi mezunu yani senden benden iyi iklim bilgisine sahip daha ne diyeyim ben anlattim karar senin dedim daha da karismam inatlasiyorBiliyor tabi kıymetli sevgilisini kaynana üstüne bile razı edemeyecek, kendisi koca deliliğinden amaaan kışın kalacaklarmış yılda 3 ay ne ki derken. Bi kere karadenizde kış 3 ay değil, zaten ordan haberi yok. Yaz dedikleri de fındık zamanı, 2 ay falan, o zaman da kurtulmayı çıkarsın aklından, hep beraber toplaşıp finduğa gidecekler, kocası kahvehanede pineklerken kendi kaynana ile finduk toplayacak. Öyle bi konu vardı ya, adam karısını götürmüş bi güzel çalıştırmış kendi de kahvehanede pişpirik atmış, bi de kadına diyormuş bizim burda böyle yazları napalım diye.
Okudu biraz düsünecegim dedi kalkti gitti valla bana sorarsan umut yok üyelik alırım da kendim detaylariyla yazarim dedi bilmiyorum daha da karismam sabahtan beri cene yordumKuzeniniz hala yaşayıp görmeye kararlı mı, burada yazılanlara nasıl tepki veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?