Kızlaaaar kuzenime yardim edelim mi ? Kv kışlari yanında kalacakmış

Kiz yasamadan ben bile hayattan sogudum

Bir de coğrafya öğretmeni mi bu alık? Atacağım kendimi
Ben kpss ye 5 kere girdim hala atanamadim o bu bilgiyle bu sene atanirsa ne diyeyim muhtemelen okuyacak bunu ama kusura bakma kuzencim yasin ilerleyince ne demek istedigimi anlarsin

Bence de öyle umut yok o ısığı göremedim ben sahsen
Acaba birşeyler yaşadılar da ondan mı bu çılgınca evlenme sevdası.( Kusura bakma ama 25 yaşında, ailesi arkasında ve meslek sahibi biri olduğu için en son bu geldi aklıma). Kendini mecbur mu hissediyor bu evliliğe. Öyleyse de kafaya takma. Herkes birşeyler yasiyor. Bunun için değmez o cehennemi yaşamaya.

Ay bırak belki o da bu herifi zor bulmuştur. Kolay mı nikah basacak herif bulmak?

Kuzeniniz bunu sorun etmiyorsa ikna edilecek bir durum yok bana kalırsa

Ama o üç ay değildir:)
Kuzeniniz nerde yaşıyor acaba kasım ayı gibi sobalar yanmaya başlar hazirana kadar soba yanar. Havaların 3 ay içinde ısınıp soğuduğunu düşünmüyor heralde gerçekten

Bir de bekarken bazı şeyler insana daha kolay gelir daha doğrusu işin içinde değilken içine girince anlarsın

Kiz yasamadan ben bile hayattan sogudum
Aman boş verin. Başka şeyden ayrılırsa siz aklını çeldiniz, siz ayırdınız olacak. Bir de ayrılırsa gelecekte kimle karşılaşırsa karşılaşsın sorun olursa konu Dönüp dolaşıp size gelebilir. Anladığım kadarıyla damat bir az cimri, o ayrı eve çıkmaz. Kuzeniniz de bayağı aşık olmuş ama karşı tarafın onu çok sevmediğini de biliyor. Yani doğruları görüyor ama ayrılmaya ya da terkedilmeye hazır değil. Ne diyelim, hakkında hayırlısı. Bu konuda en sıkıntılı kişi damat bey. Ayrı yaşasalar bile bu kafadaki biriyle evlilik çok zor olur.

3 ay değil kuşlar artık 6 ay sürüyor neredeyse. Senenin yarısını onlarla geçirecekse evlensin

Şöyle bir söz vardır ev üstüne ev kurulmaz kıştır 3aydan birşey olmaz denilmedin bence kv kötüyse o 3ay 3sene gibi geçer

Yengem de kuzenime söyle bir secenek sundu o zaman is bul oglan da bu sehirden is bulsun bizim üst katımıza yerlesin elin karisina hizmet edecegine bana hizmet et
Ne çirkin bir zihniyet ya. "Elin karısına hizmet edene kadar bana hizmet et"
İki aileden de bir poh olmaz bence.
Ben de Karadenizliyim, kıştan kışa 3 ay diye bir şey yok. Kışları orada olmak istemiyorlarsa ısınma sisteminde problem var demektir. Karadeniz'de soba Ekim ayında yakılır, Nisan ayında söndürülür.
Hadi sizinkiler hava soğuduktan bir ay sonra çıkıp havalar ısınmadan bir ay önce gelmek istesin, Kasım Aralık ocak şubat Mart...yine 5 ay kuzendeler. Üstelik bu mevsim fındık zamanı. Eğer fındıkları - çayları vs varsa gelin bedava amele demektir. Çalışmayan gelini mutlaka çağırırlar. Hamileyse bile , ilgilenecek bebeği varsa falan gider, bahçeye girmez ama bahçede calisan insanlara yemek, cay servisi yapar durur, akşam da herkes o yorgunlukla patates çuvalı gibi yıkılır yatar, bir de ortalığı temizler,yatak hazırlar, çay demlemeye devam eder.
Leş gibi bir hayat.
İlle de evleneceğim diyorsa karışma, evlensin.. görsün ebesinin örekesini. Sonra ayrılır,daha iyisini bulamaz, bir ömür seni suçlar , kıskandı ayırdı diye

İlle de evleneceğim diyorsa karışma, evlensin.. görsün ebesinin örekesini. Sonra ayrılır,daha iyisini bulamaz, bir ömür seni suçlar , kıskandı ayırdı diye
Bazen ebenin örekesini görmeye ihtiyacın vardır. Her şeye de aklı çalışıyormuş, coğrafya öğretmeniymiş, karadeniz hakkında da bilgisi varmış. Kızkardeşlerini görmeyip baba evini sahiplenen kocayı da yadırgamıyor. Ama görümcelerin hakkı olan eve kocasının çökmesine göz yumduktan sonra da gelip kaynanaya kayınbabaya da kızları baksın demesin, orda bi bozuşuruz cidden.

Ben sııf lahana çorbası kokusunu sevmiyorum diye istememiştim Karadenizli...hatta adamın soyadı Karadeniz 'di :)

Acikcasi yetistigim cevrede hep baba evi oğlana kaliyor hak iddia edeni de doyumsuz olarak niteliyorlar ben cinsiyetcilik olarak baksam da buralarda normal olan o maalesef kimseye degişik gelmiyor

Ayy keşke kuzeniniz açsa konuyu onun cevaplarını duysak.
Belki kendi cevapları ile daha iyi anlar konuyu.
3 ay bile çok ama 3 ayla kalmaz o.
Havalar ısınınca gider soğuyunca gelir işte en fazla gideceği 4-5 ay.
Uyelik alip ayrintili sekilde yazacakmis öyle dedi

Açılın 4,5 sene kaynanayla yaşamış biri geldi
Kuzenin bunu okuyorsa şuan eğer anlatayım. Bak kardeşim benim kv kp kendi hallerinde cidden bize hiç karışmayan,yerini bilen çok iyi insanlar olmalarına rağmen belli bı yerden sonra beraber yaşayamadık. Çünkü olmuyor yani ev ev üstüne olmaz . İlk ayrıldığımizda oh be dedim dünya varmış ki dediğim gibi iyi insanlar olmasına rağmen. He sen diceksin ki bize birkaç ay gelcekler aslında o daha kötu çünkü sürekli onların olmadığı zamanları ozleyeceksin e haliyle bu hareketlerine de yansıyacak bu sefer eşinle ve ailesiyle aranda tartışmalar çıkıcak vs vs hiç gerek yok gerçekten bak. Düşünsene eşin işten gelcek akşam oturcaksiniz rahat rahat TV bile izleyemicen canın istedigi gibi ayağını uzatamican hele bide çalışmazsan onların evde olması sana baticak resmen. Bunun bı yandan ilerisini dusuncek olursak çocuğun olcak sizin bı düzeniniz varken gelcekler bir anda çocuk ya bu belli olmaz belki huzursuz olcak senin moralin bozulcak yada kv gelip şunu şöyle yapma bunu böyle yapma aman üşütür aman bilmem nolur dicek bunlar bile baticak sana bak haa düşün herseyi ohooo çok uzak bunlar deme zaman hemen gelip geçiyor. Birde tek oğulları sanma ki bir süre sonra daha gelmezler ömür boyu bırakmazlar yakanı valla akıllı ol kızım kabul etme böyle birşeyi mecbur değilsinnnn yol yakinken ya bu fikirden yada bu sevdadan VAZGEÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…