Kızlaaaar kuzenime yardim edelim mi ? Kv kışlari yanında kalacakmış

Benim aklima ilk gecen gun acilan konu sahibinin esiyle evlilik yildonumlerinde 'kendi evlerine' gelecek olan kv kp geldi anlattim boyle boyle olur vs ama duymuyor karismayacagim artik kendi bilir belki dedim fikri degisir ama yok

Hahshshsj bu ikili aynı eve girdiği an o salon ringe dönüşür, kim kimi parçalarsa artık. Üniversiteye başlayıp 3 kişi eve çıkan arkadaşlar geldi aklıma, iki ay içinde 1-2 gruplanır kanlı bıçaklı ayrılırlar birbirlerinden, daha sonra da hepsinin arası bozulur ya, bu işte o.

Benim aklima ilk gecen gun acilan konu sahibinin esiyle evlilik yildonumlerinde 'kendi evlerine' gelecek olan kv kp geldi anlattim boyle boyle olur vs ama duymuyor karismayacagim artik kendi bilir belki dedim fikri degisir ama yok
Bu işler maalesef kaba olacak ama koyma akılla olmuyor, kuzeniniz yaşamadan anlamayacak yaşasın görsün, gönül ister ki mutlu olsun ama görünen köy de kılavuz istemiyor ne yazık ki O vakit kendi elleriyle zeminini oluşturduğu ailesini bile elinin tersiyle iteceği evliliğinde yaşayacakları için de ağlamasın.

Ben de başlıktan kuzeniniz kvsinin kalmasını istemiyor da o yüzden yardım edeceğiz sanmıştım... Allah yardım etsin artık kararı da kesin gibi...

Acikcasi yetistigim cevrede hep baba evi oğlana kaliyor hak iddia edeni de doyumsuz olarak niteliyorlar ben cinsiyetcilik olarak baksam da buralarda normal olan o maalesef kimseye degişik gelmiyor

Benim annemlerde o yöreleri. Kız evlattan mal kaçırmak için her şeyi yaparlar. Yaptı da bizimkiler.

Ama sizin kuzen görümcelerin mallarına konmayı biliyorsa yılda 6 ay kendi evinde, yıl da 2-3 ay orda KV ve kp hizmet etsin. Bir şey olmaz. birde karşı çıktıkça kıymete biner karşı taraf.

Ayrıca sevgilisi asla böyle bir fedakarlığı onun için asla yapmaz. Teklif etsin ve görsün o büyük aşkının gerçek yüzünü.

Bunun bir değişik versiyonu var bende, ne dersek diyelim olmadı, olmuyor. Zeka geriliği var diyeceğim ama gerçekten zeka geriliği yaşayan kişilere hakaret etmek olur... bırakın sürünsün ya, bakalım koca o kadar tatlı gelecek mi? Yıl olmuş 2023, kızdaki kuş kadar akla bak.

Kuzene kimsenin yardımcı olabilecegini düşünmüyorum gözünü karartmiş yeter ki evlilik olsun ona...

Istanbul sartlarinda zor diyor erkek diyormus ki evim varken neden kirada durayim tek erkegim o ev sonra benim zaten

Istanbulda herkes ev sahibi mi? Oturan oturuyor gayette kendi gücü yetmiyorsa yeteceği yere taşınsın.
Evi de yok. Orasi aile evi belliki ve Ailesi hayattayken ev onun olmuyor. Tek erkeğim demesinden kız kardeşlerinin olduğunu çıkarıyorum. Kendi saymasa da onlar da hak sahibi oluyor ayrıca.
Ne saçma biriymiş bu ya.

Eşim de karadenizli. Kv kp gerçekten yılın çoğunu köyde geçirmiyorlar, buradaki evlerine geliyorlar hemen havalar biraz soğuyunca. Asıl Yazın kısa süreli köyde oluyorlar, çoğunlukla konu sahibinin yanında duracaklar bence de. Eee 3 ay doldu gidin diyemeyeceğim göre...

Kız adama onunla evlensin diye yapışıyor. Özgüveni düşük ve adama hayır dese terkedilecegini düşünüyor. O yüzden karışmayın. Yani takmış. Siz hayır dedikce kocayı kaçıracak diye deliriyordur Konu vs de açmaz, açsa da üyelik iptali yapıp kaçar.

3 ay bile uzun ama o kadarla kalacağını mı sanıyor kuzeniniz?
Biri hasta olunca,biraz yaşlanınca hiç gitmek istemeyeceklerdir, evde de hazır hizmet eden biri olunca hele.
Şunları akıl edemeyecek birine ne desek anlamaz, yaşayıp görsün.

Ortalama bir ev 10 bin falan şu an İstanbul'da. Totosu yemiyor o kirayı vermeye, anamla yaşar gideriz diyor. Kendi çekmeyecek kaynana tribi, ona hava hoş.

Kocalar kaçıyor Tahin. O da anca bunu bulabildi belki. Kime neyin iyi olacağını kendimize bakarak bilemeyiz. Belki onun oluru buraya kadardır o da bunun farkındadır.

Ortalama bir ev 10 bin falan şu an İstanbul'da. Totosu yemiyor o kirayı vermeye, anamla yaşar gideriz diyor. Kendi çekmeyecek kaynana tribi, ona hava hoş.

Zaten erkek anne babayla oturur diye bi adet varmış karadenizde sanırım tek erkek değilse de en küçük erkek anne babayla otururmuş evlenince. Eşim en küçük erkek ve benim kv öyle demişti. gelenekmiş. (Tabi ki eşim böyle bir şeyi teklif bile etmedi)

3 ay filan değil bas bayağı birlikte yaşayacaklar işte.

Bende aynı şekilde evlendim güya kışları gelip kalıyordu kv. Ama o geldiğinde tüm aile bizdeydi misafir çağırırken vs sormuyordu. Yaz olsun da gitsin diye gözünün içine bakıyordum. Kusura bakmasın kimse ama şu çağda böyle mutlu olunmuyor. Benim koca kişisi de adam değildi hoş. Ama kv nin yaptıklarına katlanamıyor insan. Şimdiki aklım olsa benim annem böyle dese gelir anama hizmet ederdim en azından kıymetini bilirdi. Kv de uzak ailene de uzak ev tutacaksan ol. Yoksa evlenip ömür boyu ağlamak yerine bir kaç gün ağlarsın ama unutursun kimse vazgeçilmez değil. Aklını kullan. Sevgi bir halta yaramıyor iyi niyetli düşünenin canına okuyorlar. Kötü olabileceğini düşünerek hareket edeceksin bu hayatta tecrübe ile sabit

Istanbul sartlarinda zor diyor erkek diyormus ki evim varken neden kirada durayim tek erkegim o ev sonra benim zaten
Aynı eski eşimin lafları sonra ayrı eve çıkmaya ikna ettim ama yine kendisinden bir cacık olmadı. G*t* yemeyen evlenmesin. Bir eve sıfırdan bakabilecek yerine göre zor şartlarda olsa ben evime bakarım karımı baş tacı yaparım diyecek adamlar evlensin. Bunlar gibi korkak, ana baba kanadı altında yaşayanlar bekar ölsünler. Hak ediyorlar. Çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…