- 20 Aralık 2022
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi mugetoprak
-
Ablamin bebeģide gec yurudu gec konustu bir sikıntı olmaz insallah iki yas cok buyuk değil. Sürekli konusun onunla birde tv den uzak dursunKizlar oglum 2 yasinda konusmuyor doktora goturdum dil terapisi almasi gerek dedi babasi istemiyor kardesimde 4 yasinda konusti cocugumda bisey yok diyor genel olarak ne degimizi anliyor komutlari aliyor 2 3 kelimesi var anladgm napacagimi sasirdim cocugu gec konusan anneler kac yasinda konusmaya basladilar benim gibi olan varmi Allah r
Maddi imkanınız varsa terapi alabilirsiniz telefon televizyon tablet bunlardan uzak bol bol oyun ve sohbet etmek sürekli dışarı çıkarıp konuşmak ağaçlar kuşlar kısa ve öz cümleler mesale ağaç kahverengi kırmızı araba köpek hav hav gibi birde Instagram da bıcır bıcır buket diye dil terapisi di var mutlaka izleyin birde yükselen zeka konusmayi öğreniyirum serileri kitaplar var mutlaka faydasını görürsünüzKizlar oglum 2 yasinda konusmuyor doktora goturdum dil terapisi almasi gerek dedi babasi istemiyor kardesimde 4 yasinda konusti cocugumda bisey yok diyor genel olarak ne degimizi anliyor komutlari aliyor 2 3 kelimesi var anladgm napacagimi sasirdim cocugu gec konusan anneler kac yasinda konusmaya basladilar benim gibi olan varmi Allah r
Benim oğlum 3 yaşını geçti hala konuşamıyor. Dr 6 ay daha bekleyelim dedi bakalım. Bikac kelimeden başka "bu ne?" Başka cümlemiz yok. Kardeşim 4 yaşında konuşmuştu ona mı çekti diyoruz. Diğer cocuklarim böyle değil Bide prematüre bebekti . Bekliyorum. Hiç kelimesi olmasa üzülürdüm ama illaki konuşacak. Sizde üzülmeyin. Varsa eninde sonunda konuşacaklar inşallah.Kizlar oglum 2 yasinda konusmuyor doktora goturdum dil terapisi almasi gerek dedi babasi istemiyor kardesimde 4 yasinda konusti cocugumda bisey yok diyor genel olarak ne degimizi anliyor komutlari aliyor 2 3 kelimesi var anladgm napacagimi sasirdim cocugu gec konusan anneler kac yasinda konusmaya basladilar benim gibi olan varmi Allah r
Merhaba benimKizlar oglum 2 yasinda konusmuyor doktora goturdum dil terapisi almasi gerek dedi babasi istemiyor kardesimde 4 yasinda konusti cocugumda bisey yok diyor genel olarak ne degimizi anliyor komutlari aliyor 2 3 kelimesi var anladgm napacagimi sasirdim cocugu gec konusan anneler kac yasinda konusmaya basladilar benim gibi olan varmi Allah r
Merhaba benim
Kizim 21aylik 6-7kelimesi anlasilir gerisi anlasilmiyor ama kendi kendine konusuyor.yani cidden telas yapmak istemiyorum cunku terapistlere de goturup cocuga yarardan cok zarar vermek istemiyorum.onu kkula verecegim kendi akranlariyla bi kac ay bakalim dili cozulmezse evet derim terapistin yolunu tutarim ama simdiden goturesim yok yani binkac kelime kullanan kinusur illa diye dusunuyorum
Gereksiz görüyorlar. Eskiden terapist mi vardı falanBir insan neden çocuğuna yararı dokunacak bir şeyi istemez ki?
Benim bildiğim babalar evlatları için çalışır,bu ne böyle
Eskiden telefon da yoktu , hazır bez de yoktu, daha öncesinde kondom da yoktu, hamile misin diye kurbağaya idrar iciriyorlardi , otomatik camaşır makinası yoktu... Her şeyde modern hayata ayak uydururken neden böyle önemli konularda her şey gereksiz görülüyor ki?Gereksiz görüyorlar. Eskiden terapist mi vardı falan
Ahaha terapist niye zarar versin ayol. Oyuncaklarla oyun oynatarak yapıyor bu işiMerhaba benim
Kizim 21aylik 6-7kelimesi anlasilir gerisi anlasilmiyor ama kendi kendine konusuyor.yani cidden telas yapmak istemiyorum cunku terapistlere de goturup cocuga yarardan cok zarar vermek istemiyorum.onu kkula verecegim kendi akranlariyla bi kac ay bakalim dili cozulmezse evet derim terapistin yolunu tutarim ama simdiden goturesim yok yani binkac kelime kullanan kinusur illa diye dusunuyorum
Ateşi çıksa kapar götürür, işte başka şey olsa götürürler de bu işler nasıl desem önemli ve acil görülmüyor. Zaten konuşur ne var oluyor mesela. Hani bize göre önemli onlar için aman hallolur seviyesinde. İnsanlar psikiyatriste bile daha yeni yeni ısındı.Eskiden telefon da yoktu , hazır bez de yoktu, daha öncesinde kondom da yoktu, hamile misin diye kurbağaya idrar iciriyorlardi , otomatik camaşır makinası yoktu... Her şeyde modern hayata ayak uydururken neden böyle önemli konularda her şey gereksiz görülüyor ki?
Sinir oluyorum böyle insanlara, asla böyle bir babam olsun istemezdim, üç kuruş için her şeye 'ne gerek var' diyen.
Allah çocuğa sabır versin, özellikle ergenliginde
En ufak şeyde antibiyotik veren, çocuğa çikolata hediye eden, paketli meyvesuyu iciren, telefonla hipnoz edip ağzına yemek koyan, sussun diye teleofn açan insanlar genelde terapisti, psikoloğu korkunç görürAhaha terapist niye zarar versin ayol. Oyuncaklarla oyun oynatarak yapıyor bu işi
Eskiden doktor da yoktu. Ne yapalım evde mi doğuralım eskiden olduğu gibi?Gereksiz görüyorlar. Eskiden terapist mi vardı falan
Bana niye yükleniyorsunuz ayolEskiden doktor da yoktu. Ne yapalım evde mi doğuralım eskiden olduğu gibi?
Eskiden antibiyotik de yoktu çocuk hasta olursa bekleniyordu yeterince güçlüyse hayatta kalıyordu değilse ölüyordu. Yine ölmesini mi bekleyelim?
Veya yeterince eskiye giderseniz ateş de yoktu hayvanı parçalayıp öyle yiyordu insanoğlu. Öyle mi yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?