- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
sende solugu buradamı aldın valla çok ilginç eşine sorsa neden dıye daha ıyımısKızlar ablam bugün evlendi. az önce bana mesaj attı "yapamıyoruz diyo birtülü olmuyor galiba vajinismus'um" diyor. bende "kendini kasma rahat ol vajinismus falan değildir" dedim. ne diyeceğimi bilemedim siz geldiniz aklıma ablama ne söyleyebilirim ilk gece hakkında bir türlü rahatlamıyor "yok olmuyor" diyor.
Her ilk gunde yapamayan vajimus olmuyor.Kızlar ablam bugün evlendi. az önce bana mesaj attı "yapamıyoruz diyo birtülü olmuyor galiba vajinismus'um" diyor. bende "kendini kasma rahat ol vajinismus falan değildir" dedim. ne diyeceğimi bilemedim siz geldiniz aklıma ablama ne söyleyebilirim ilk gece hakkında bir türlü rahatlamıyor "yok olmuyor" diyor.
HhaahahaaEnişteyi bağlayın telefona
Kazen abi konuma hoşgeldin sefalar getirdincezalar yağmaya başladı...
siz dalga geçmeye devam edin
Doktora gitsin.Kızlar ablam bugün evlendi. az önce bana mesaj attı "yapamıyoruz diyo birtülü olmuyor galiba vajinismus'um" diyor. bende "kendini kasma rahat ol vajinismus falan değildir" dedim. ne diyeceğimi bilemedim siz geldiniz aklıma ablama ne söyleyebilirim ilk gece hakkında bir türlü rahatlamıyor "yok olmuyor" diyor.
Pardonda polemikle ne alakasi var siz baskalarini elestirirken bende sizinde elestiri yaptiginizi bir fark olmadigini soyledim.Bi kere de ben elestiriyim dimi :) yardımlaşma kavramı yok burada artik ... Ben de konu sahibinin yanında olduğumu belirtmek istedim..
Ayrıca gece gece polemik istiyosaniz aman ha diyorum hiç uğraşamam :)))
Senin yüzünden ban yiyemem byyyy ...Pardonda polemikle ne alakasi var siz baskalarini elestirirken bende sizinde elestiri yaptiginizi bir fark olmadigini soyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?