Kızlar ablam bugün evlendi ve korkuyor.

kesınlıkle ınanmadım konuya
vajınısmus olan bırı o an bırını aramayı msj atmayı dusunmez

sende solugu buradamı aldın valla çok ilginç eşine sorsa neden dıye daha ıyımıs

Her ilk gunde yapamayan vajimus olmuyor.
Bazen bazi seyleri bilmemek daha iyi. Birseyi bildigin piskolojikmen oyle oldugunu dusunuyorsun ona adepte oluyorsun

Mesela vajimus gibi bitsyein varligini bilmese haberi olmamis olsa bugun dener yarin dener. Obur gun dener olur ama bir sefer olmadi diye vajimusuda bikdigi icin simdi kendini oyle hissediyor ve piskolojikmen oyleymis gibi davranacak buyuk ihtimal.
Cok takilmasin. Rahat olsun. Kendisini kasmasin.

Kızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bazıları fake hesap demiş önemsemiyorum fake olsaydı konum kapanırdı çoktan. Ablamın eşi çok anlayışlı ve iyi bir insan. Ablam evlenmeden öncede cinsel ilişkiden çok korkuyordu. Dün akşam bana yazınca bende çok şaşırdım vajinismus muyum korkusundan bana yazdı normal mi diye öğrenmek için yazdı. Bende "kendini kasma korktuğun için öyle olmuştur çoğu kişide olur vs" öyle şeyler dedim. Düğün gündüz saattinde oldu çünkü benim bulunduğum yerde gece sokağa çıkma yasağı oluyor.

Doktora gitsin.

Aslında doğru, bir insan kız kardeşiyle dertleşmiyecek de kiminle dertleşecek, kaynanasıyla mı?

Bi kere de ben elestiriyim dimi :) yardımlaşma kavramı yok burada artik ... Ben de konu sahibinin yanında olduğumu belirtmek istedim..
Ayrıca gece gece polemik istiyosaniz aman ha diyorum hiç uğraşamam :)))
Pardonda polemikle ne alakasi var siz baskalarini elestirirken bende sizinde elestiri yaptiginizi bir fark olmadigini soyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…