Kızlar ablam bugün evlendi ve korkuyor.

Offff, vallahi yorumlardan içim şişti benim de
yahu belki kadın gerçekten çok sıkıntı yaptı, belki üzerinde baskı var, belki olmazsa ne olur diye korktu...

Allah herkese böyle bir anda (illa gerdek için demiyorum!!!, en utandığı anda, zorda hissettiği anda, kimseyle paylaşamayacağı şeyler olduğu anda) arayabileceği kadar yakın bir kardeş/arkadaş nasip etsin inşallah

2-3 gün engelle ablanı mesaj atamasın yoksa psikolojini bozacak.

+1

Kadin o an korkmuş eşinin tepkisinden de çekinmiştir belki gizlice lavaboya giderken mesaj yazmıştır kardeşine olamaz mı yani ...
Ya bi de arkadaşı bile değil kız kardeşi olamaz mı soramaz mi bence asıl sormasi gereken kişi kardeşi ...
Herşeyi normal karşılayan kesimler bunu niye normal karşılamadi enteresan...
Yani varya bi soru soruluyor işiniz gücünüz eleştiri ya bi kerede bi soruya eleştiri yapmadan cevap verin arkadaş burası kadınların birlik olduğu kulub değil mi ...Ben mi yanlış anlamışım acep ...

Yapamıyorsa internete bir sürü yorum var. Mutlaka acıp bakmıştır evlenecek kisi. Hangi çagdayız artık eskiden insanlar tarif ediyorlarmıs cünkü ne internet var ne bi sey. İlk gece olmadı diye kardese mesaj atılmasını yadırgadım ben. Karı koca arasında özel meseleler bunlar. Kimse o pozisyonda onları düsünmek zorunda değil. Erkekte saldırmasın yani karşıdaki kişiyi rahat ettirmeden girisriyse bu ise kız tabi korkar kasar kendini. İlk gün olmak zorunda degil.

Bazi yorumlarda ne kadar abartılmis git buradan da nedir ya babasının yeri sanki.

Fake oluşunu saate bağlamak da ayrı bi sacma zaten. Bizim düğün de gündüzdu ve 3 gibi bitmişti. Ardından hemen eve geldik. 6 7 saat yataktan cikmayacak hali yok ya. Abartmayin. Deneyecek, mesaj atabilecek vakti çok olmuştur.

Ayrıca bazi abla kardeşler gerçekten birbirleriyle herseyi paylaşıyorlar. Anne kizlar da var boyle. Ben oyle değilim mesela. Hayatta o mesaji atmazdim ama atabilen atar kime ne cok kötü bir şey de değil.

Konu sahibi konuyu acmis sonra girmemis.yorumlari okumamis bile...
Ablaniz icin biz birsey yapamayiz o esiyle arasinda ozel bir durum dahada olmazsa birlikte dra giderler

Yalniz sizde hep elestirmissiniz ama konuya cevap yazmamissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…