Kızlar acil kızım ve işim

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar bir kreşde çalışıyorum ve Kızımda yanımda 3 bucuk yaşında beni çok yoruyor. Sürekli ayağımın altında işimi engelliyor işi bırakıp kızıma bakmalımıyım yoksa işe dewam mı

Ayağımın altında? Çocuk bu ve siz kreşte calisiyorsunuz ve çocuğunuz için ayağımin altinda diyorsunuz. Kızınızı incitmeden işinizi yapabilirsiniz.
Haklısınız çok yanlış bir kelime talafuz ettim ama çok zorlanıyorum işime çok engel oluyor demek istedim aslında

Ben olsam bırakmam.
Evde kalsan çocuğu kreşe vermek isteyeceksin.
Bir ton kreş masrafı.
Böyle hem sen çalışıyorsun hem de çocuğuna bakıyorsun.
Mantıklı değil mi ?
Senin yerinde olmak isteyen kaç kadın var.

En başta da ben

Başka grupta oluncada çok zorluyor kaçıp kaçıp geliyor adapta olamıyorum annemi istiyorum diye

iyi de o da o grubun öğretmeninin sıkıntısı

yani ben işveren olsam sizi işe alsam ilk şartım çocuğun başka grupta olacak olur

oturup anlatacak öğretmeni arkadaşlarının da anneleri yok seninki de kendi sınıfında diye 3,5 yaşındaki çocuk anlar ve gayet de kurallara uyabilir

tek önemli olan baştan itibaren kuralı net koymak ve ağladı vs deyip esnetmemektir

sabah X kişi gibi annen de seni getirip bana emanet edecek, akşama kadar herkesin annesi gibi seninki de işinde olacak şeklinde anlatıp biraz da sınıfa alışması, arkadaşlık edinmesi sağlanırsa sıkıntı olmaz

tüm çocuklar bir günde alışmıyor kreşe

sizinki annesinin orada olduğunu da bilince biraz daha zor uyum sağlayabilir ama alışır

Çocuğunuzu başka kreşe verin

Ne kadar amatör bir kurumda çalışıyorsunuz.
Benim öğretmenlerimden ikisinin çocuğu da bizim anaokulumuzda, annelerinden farklı sınıflarda.
En başından doğru bir oryantasyon süreci planlayıp yürüttüğümüz için hiç sorun yaşamadık bu konuda.
Bizde sorun başka mevzulardan çıkıyor çocuklu personelle.
Okulun müdürü kimse sizin çocuğunuzun öğretmeniyle görüşüp bu sorunu çözsün.
Siz de akşamları evde çocuğunuzla en az 15-20 dk birebir kaliteli zaman geçirin.

Oğlum 3.5 yasındayken kayinvalidemin caliştigı krese yazdırdım. Kayınvalidem kreste mutfakta yemek yapiyordu ama en baştan kurallari uyguladik. Sabah ögretmenine teslim ettim. yeri gelmis arkamdan aglamiş ama kayinvalidem mudahele etmedi. Bana kizım beni yanlis anlama ogretmeni sakinlestiriyor zaten onunla konusuyor ben mudahele etmek istemiyorum ki kurallara alissin dedi. Bende anne doğru düsünüyorsun tabi sen sakinlestirmeye calişsan bu sefer hep senin yaninda kalmak isteyecek sınifına gitmeyecek dedim.

Oğlum oyle bir alıstiki babannesini sadece yemek saatleri goruyordu ve hic sıkıntı cikarmiyordu ama okul dısında gorunce yine babaannesine sarıliyor babannecim diyordu. Yani okulla okul dışını çok güzel ayırt etti.

Siz de en basta baska öğretmene teslim etmeliydiniz. sonucta her cocuk basta annesinin arkasından ağlıyor öğretmeni sakinlestiriyor. zamanla kızınız duruma alışırdı.

Bence baska sınifa verin kızınizı. işvereniniz kızınızın sizi engelledigini farkederse isiniz tehlikeye girebilir.

Hem kızınızın gelisimi icinde onemli. Ben mesela yeri geliyor 30 cocuga kural ogretip sozumu dinletiyorum ama kendi cocuguma yapamıyorum cunku onun ogretmeni degil annesiyim. Öğretmeninin çokda güzel sozunu dinliyor oğlum. Çocuk anneyle öğretmenin ayri oldugunu farketmeli.

çocuğunuz sizin sınıfta mı?
o ne saçma iş öyle baştan okul müdürü bunu kabul etmemeliydi
çocuk tabi alışmaz

çocuğunuz sizin sınıfta mı?
o ne saçma iş öyle baştan okul müdürü bunu kabul etmemeliydi
çocuk tabi alışmaz

bir de diğer çocuklar var

yeni bir öğretmen gelmiş bir de sürekli ona anne diyen bir çocuk

hep o ön planda olmak ister vs vs

ben bakıcının çocuğu olmasının dahi makul olmayacağını söylüyorum, çocuğumu kreşe versem ve öğretmenini çocuğu da aynı sınıfta olsa bu durumdan en kibar ifade ile hoşlanmam

oğlumun kreşindeki bir öğretmenin de kızı vardı oğlumun sınıfında, annesi başka sınıfta

ve öğretmen bahçeye çıkarken bereni takmalısın diye kızına tembih ediyordu, yardımcı öğretmene yahut öğretmene değil

orada anne şapkası ve öğretmen şapkaları farklı farklı idi

Calistiginiz kurumun hatasi. Oglumun okulunda 3 tane ogretmenin cocugu var,her birisi bir baska ogretmenin sinifinda. Asla ayni sinifa verilmez,olmasi gereken budur. Siz ogretmen degilseniz,temizlik gorevlisi veya bakici teyze olarak calisiyorsaniz da zaten bu cocuklar ders saatinde siniflarinda,sizin yaniniza cikip da gelemez,ogretmen yollamaz tatli dille cozer olayi.

Bi de ben
ahhh ne çekiyorum bakıcılardan ahhh

dogum yapmış ama işe ihtiyacı olan arkadasım aynı sizin gibi işe başladı ,

bir üst sınıfa verdiler arkadasımı oğlanda küçükler sınıfındaydı ,

tneefüs saatlari farklıydı , akşama kadar birbirlerini görmüyorlardı , ve ögretmenler ona göre çocukla ilgileniyorladı ,

ders saatlerinde bir düzenleme yapmaları lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…