Kızlar acil kızım ve işim

Ne yapacağım ben ya
şaka maka Allah yardımcın olsun bakıcı ile uğraşmak gerçekten çok zor
bakabilecek kayınvalide anne yakın akraba varsa gözün kapalı ver onlar baksın
işini hakkıyla yapan bakıcılar muhakkak vardır ama ben ne yazık ki denk gelemedim iyi davrandıkça hep dahasını istediler
bugünkü çıldırtma sebebi hanımefendi erken çıkmak istiyormuş
eee at çocuğu sokağa o zaman beklesin ben gelene kadar ne yapayım yani
senin durumun nedir?
işe başlayacaksın çocuğu kime emanet edeceğim sıkıntısında mısın?

Daha çocuk bile yok ortada sjdjskd
Annem de kv de ben bakarım diyor ama gözüm çok korkuyor.
Hep okuyorum burada bakmak istemiyorlar, bakıcı sorunları tarzı şeyler.
Cidden çok zor çalışan kadın için anne olmak.
Bakıcılar zaten ayrı olay.

Rabbim yardımcın olsun.

eer her ikisi de gönüllüyse 1 hafta birine 1 hafta birine gönderebilirsin
böylece onlar da daralmaz ve yorulmazlar dolayısıyla ben bakmıyorum diyecek raddeye gelmezler
benim ilk kızıma 3 gün bakıcı 2 gün annem baktı çok da güzel baktılar ama ne zaman bakıcı gelmese veya ekstra bi durum da hep anneme bıraktım kızımı, bi de geçen sene başımda abimi kaybettim o yüzden artık hem çok yorgun hem de bıkkın 2. kızımı bıraktığım an pert oluyor annem
dönüşümlü bakabilecek birilerinin olması şahane o yüzde :)
amin sağolasın

Yaşayınca göreceğiz canım ne desem boş :)
Abin için çok üzüldüm mekanı cennet olsun, ışıkla dolsun inşallah.

Baslayali ne kadar oldu?

Neredeyse 2 sene
Cok uzun bir sure olmuş. Bence su an oyun oynar gibi yapmak icjn tam anlayacak yasta.
Biz kizimla söyle yapıyorduk. Okulda bana öğretmenim diyordu evde anne. Ama konusup gülüyorduk evde de. Iste aslinda ben heppp senin annenim. Ama okulda oyun oynayalim sen bana öğretmenim de diyordum. Zaten kuzum bir sure sonra alisti. Ortmenim ortmenim diye geziyordu.

sabredin o da alışıp arkadas edindikce rahatlarsıniz ..çok güzel bir iş bencr çocuğunuz da gözünüzün önünde ..bende isterdim o şekilde calismak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…