- 17 Ocak 2024
- 134
- 32
- 18
- Konu Sahibi Pomegranate1
-
Maalesef negatif yani inanamıyorum ikisi de saniyeler içinde çıkmıştı. Şu abuk subuk testleri doğru düzgün kalite kontrolden geçirmeyip piyasaya sürenleri Allah’a havale ediyorum. Fotoğraf haricinde bir test daha yapmıştım pozitifti. 3 test de pozitif. Belki kimyasal olmuştur dedim ama değer 2.30 yani kimyasal da yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum bir buçuk yıldır bekliyorduk eşim de ben de annem de herkes kahrolduAmin kuzum ben mor kapaklı test suphelendirdi umarım vardir
Kimyasal olmuş olabilir kuzum 2.30 olmuş 12 13 betalardan 2.30lara dusebiliyorMaalesef negatif yani inanamıyorum ikisi de saniyeler içinde çıkmıştı. Şu abuk subuk testleri doğru düzgün kalite kontrolden geçirmeyip piyasaya sürenleri Allah’a havale ediyorum. Fotoğraf haricinde bir test daha yapmıştım pozitifti. 3 test de pozitif. Belki kimyasal olmuştur dedim ama değer 2.30 yani kimyasal da yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum bir buçuk yıldır bekliyorduk eşim de ben de annem de herkes kahroldu
Canım daha önce burda test verdin mi verdiysen o sonuç kaç bi baksanaMaalesef negatif yani inanamıyorum ikisi de saniyeler içinde çıkmıştı. Şu abuk subuk testleri doğru düzgün kalite kontrolden geçirmeyip piyasaya sürenleri Allah’a havale ediyorum. Fotoğraf haricinde bir test daha yapmıştım pozitifti. 3 test de pozitif. Belki kimyasal olmuştur dedim ama değer 2.30 yani kimyasal da yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum bir buçuk yıldır bekliyorduk eşim de ben de annem de herkes kahroldu
çok üzüldüm,hiç başıma gelmedi yalancı pozitif ama inşallah gelmez heralde kaldıramam..Maalesef negatif yani inanamıyorum ikisi de saniyeler içinde çıkmıştı. Şu abuk subuk testleri doğru düzgün kalite kontrolden geçirmeyip piyasaya sürenleri Allah’a havale ediyorum. Fotoğraf haricinde bir test daha yapmıştım pozitifti. 3 test de pozitif. Belki kimyasal olmuştur dedim ama değer 2.30 yani kimyasal da yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum bir buçuk yıldır bekliyorduk eşim de ben de annem de herkes kahroldu
Merhaba sonucunuzu aldınız mıMerhaba inşallah amininositol olarak ocean kullanıyorum şiddetle tavsiye edildi yarım yamalak kullandım bir ay boyunca bakalım etki edip etmediğini göreceğiz
Pzotifmi3 sizinkiKan verdim şimdi bekliyorum. İnşallah pozitiftir ilk kez yalancı da olsa pozitifi görmüştüm çünkü
Çok üzgünüm. Allah tez zamanda gerçek pozitifi görmeyi nasip etsin. Daha iki gün önce başıma aynısı geldi. Artımed ve freely silik çizgi çıkardı. Şaka gibiMaalesef negatif yani inanamıyorum ikisi de saniyeler içinde çıkmıştı. Şu abuk subuk testleri doğru düzgün kalite kontrolden geçirmeyip piyasaya sürenleri Allah’a havale ediyorum. Fotoğraf haricinde bir test daha yapmıştım pozitifti. 3 test de pozitif. Belki kimyasal olmuştur dedim ama değer 2.30 yani kimyasal da yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum bir buçuk yıldır bekliyorduk eşim de ben de annem de herkes kahroldu
7 senedir deneyimliyim canim bu testlerden. Artik bakinca anliyorumPeki yalancı pozitif görüntüsü nasıl acaba neye bakarak anlıyoruz bir daha başıma gelirse bileyim en azından
Testin markasi neyKızlar adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım dayanamadımçok silik çizgim çıktı belirtilerim de var açıkçası emin olmak için diğer testi be zaman yapabilirim
Artı medTestin markasi ney
Kac sefer aldiysam yalanci pozitif cikardiArtı med
Çok yazan olmuş evet hiç başıma gelmedi yarın ilk idrarla tekrar yapıcam bakalım hakkımızda hayrlısıKac sefer aldiysam yalanci pozitif cikardi
ka denemeniz daha iyi olurÇok yazan olmuş evet hiç başıma gelmedi yarın ilk idrarla tekrar yapıcam bakalım hakkımızda hayrlısı
Değeriniz yükseldi miKızlar merhaba pcosluyum, bu ay düzenli bir şekilde inositol takviyesi kullandım karın ağrısı, göğüs sertliği ve hassasiyeti, ve beş günlük adet gecikmesiyle şüphelenip test yaptım. En üstteki artimed erken gebelik, bir altındaki freely erken gebelik testi. İkisi de gördüğünüz gibi pozitif. En alttaki ikisi de hayatımda hiç duymadığım bir markaya ait normal kaset test adı Mimea. Onlarda pozitif görmedim. Yarın sabah kan testi vermeyi düşünüyorum ama bir buçuk yıldır heyecanla bekliyoruz o yüzden size sormak istedim üstteki iki test aynı anda yalancı pozitif çıkarır mı sizce
Sonucunuz ne olduKızlar benim regl beklenen tarihten 3 gün geçti bugün artımed markasının kaset testiyle ve ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı, hemen arkasından nimo erken gebelik testi yaptım o da silik pozitif çıktı, az önce başka bir kaset testle artımed markası yine yaptım bu sefer daha da koyu çıktı 2.çizgi sizce yalancı pozitif olabilir mi artımed yalancı pozitif veriyor diyorlar️ en belirgin olan aynı gün 2.idrarla yaptığım diğerleri sabah ilk idrarla yapmıştım
Daha önc test yapmış mıydınız pozitif gibi duruyorKızlar benim regl beklenen tarihten 3 gün geçti bugün artımed markasının kaset testiyle ve ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı, hemen arkasından nimo erken gebelik testi yaptım o da silik pozitif çıktı, az önce başka bir kaset testle artımed markası yine yaptım bu sefer daha da koyu çıktı 2.çizgi sizce yalancı pozitif olabilir mi artımed yalancı pozitif veriyor diyorlar️ en belirgin olan aynı gün 2.idrarla yaptığım diğerleri sabah ilk idrarla yapmıştım
Kan vermedim bir kaç gün daha bekleyeceğim ama merakta ediyorum geçtiğimiz aylarda da gecikme ve silik 2.çizgi ile 3 kez kan vermiştim negatifti bunda biraz bekleyim dedim o yüzdenSonucunuz ne oldu
Bu ay ilk kez yaptım 3 gün gecikince aynı gün 4 test yaptım size attıkran sonra freely de aldım onda da çifr çizgi çıktı bilmiyorum ya hepsi yalancı pozitif olabilir miDaha önc test yapmış mıydınız pozitif gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?