KIZLAR ACİL TESTLERİME BAKIN

Amin kuzum ben mor kapaklı test suphelendirdi umarım vardir
Maalesef negatif yani inanamıyorum ikisi de saniyeler içinde çıkmıştı. Şu abuk subuk testleri doğru düzgün kalite kontrolden geçirmeyip piyasaya sürenleri Allah’a havale ediyorum. Fotoğraf haricinde bir test daha yapmıştım pozitifti. 3 test de pozitif. Belki kimyasal olmuştur dedim ama değer 2.30 yani kimyasal da yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum bir buçuk yıldır bekliyorduk eşim de ben de annem de herkes kahroldu

Kimyasal olmuş olabilir kuzum 2.30 olmuş 12 13 betalardan 2.30lara dusebiliyor

Canım daha önce burda test verdin mi verdiysen o sonuç kaç bi baksana

çok üzüldüm,hiç başıma gelmedi yalancı pozitif ama inşallah gelmez heralde kaldıramam..
sizde üzülmeyin takviye kullaniyorsunuz onun faydasıyle inşallah güzel haber alırsınız.Takviye kullanıp hamilelik haberini alan çok gördüm..Insallah nasip olur isteyen herkese

Çok üzgünüm. Allah tez zamanda gerçek pozitifi görmeyi nasip etsin. Daha iki gün önce başıma aynısı geldi. Artımed ve freely silik çizgi çıkardı. Şaka gibi

Kızlar adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım dayanamadım çok silik çizgim çıktı belirtilerim de var açıkçası emin olmak için diğer testi be zaman yapabilirim

Eklentiler

• IMG_8459.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_8457.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 167
Değeriniz yükseldi mi

Kızlar benim regl beklenen tarihten 3 gün geçti bugün artımed markasının kaset testiyle ve ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı, hemen arkasından nimo erken gebelik testi yaptım o da silik pozitif çıktı, az önce başka bir kaset testle artımed markası yine yaptım bu sefer daha da koyu çıktı 2.çizgi sizce yalancı pozitif olabilir mi artımed yalancı pozitif veriyor diyorlar ️ en belirgin olan aynı gün 2.idrarla yaptığım diğerleri sabah ilk idrarla yapmıştım

Eklentiler

• 1000127872.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 96
Sonucunuz ne oldu

Daha önc test yapmış mıydınız pozitif gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…