Evet canım doğru çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSana şöyle söyliyim canım benim bat 5 ağustostu ilişki planıda şöyleydi; 20-22-23-25-27 temmuzdu. Ben yumurtlamanın 23 temmuz olduğunu düşünüyorm. Ama hangisinde tuttu acaba onu bilmiyorum. Senin 3 ilişkide sanırım yumurtlama döneminde olmuş o yüzden test hakkında net konuşmak için daha erken 4 günde herşey değişebilir
Canım yaşadıklarımın başka açıklaması yok gibi duruyor ve bugün bir tık adet belirtilerim başlıyor gibi. O gün çatladıysa yumurtam 4 gün sonra adet olmam gerekiyorCanım o kadar geç yumurta çatlaması olur mu ki yanormalde adetten 1 hafta öncesi ilişki bırakın diyorlar hatta
Bitanem Allah ın izniyle var gibi bence de bende silik çizgi gördüm testinde yarın netleşsin İnşallah içini ferah tutCanım sen baktın mı testime ne düşünüyorsun
İnşallah güzelim teşekkür ederimBitanem Allah ın izniyle var gibi bence de bende silik çizgi gördüm testinde yarın netleşsin İnşallah içini ferah tut
Vücudumuz bizimle oynuyor gerçekten benim de alt karnımda sürekli batmalar var kasıklarımda falan ama normalde olmazdı yani adet öncesi cidden beynimiz yapıyor hep bunlarıCanım yaşadıklarımın başka açıklaması yok gibi duruyor ve bugün bir tık adet belirtilerim başlıyor gibi. O gün çatladıysa yumurtam 4 gün sonra adet olmam gerekiyorbu ay çok değişik oldu gerçekten
Aynen öyle ya aslında her ay bu defa belirti aramicam belirtilere inanmicam diyorum o kadae farklı şeyler yaşıyorum ki ister istemez aklıma düşüyor ve adeti görene kadar da çıkmıyorVücudumuz bizimle oynuyor gerçekten benim de alt karnımda sürekli batmalar var kasıklarımda falan ama normalde olmazdı yani adet öncesi cidden beynimiz yapıyor hep bunları
İnşallah güzel haberi alırsın canım5 gün önce adet olmuştum şimdi ovulasyon testlerin 2.ci günündeyim perde ameliyatı sonrası ilk ovulasyon denemem olcak daha önce 2 yıl denemiştim olmamıştı bakalım hayrlısı
Canım 2.5 yılda yapmadığımız test kalmadı.her şey yolunda dedi doktorlar.Sadece sol yumurtamda tembellik var ama bu çok büyük engel değil.ilk fsh yüksekti 14.85.3 ay hayıt tohumu içtim geçen ay baktım 9.98 e düşmüş doktor gayet iyi yumurtlaman güzel dedi.yapmadığımız içmediğimiz kür kalmadı.vitaminler,ovulasyon testi vs hatta koca kadınlara bile gittik ama yok yani olmuyor.Doktor tatile gidin dedi orda da olmadı.Cidden nasip işiNeden canım araştırma yapıldımı neden olmadığıyla ilgili
Bende 5 gün önce yaptırdım. 0,21 çıktı belirtilerimde vardı aslindaCanım bende adetten 5 gün önce yani dün kan testi verdim çünkü gebelik testim pozitif çıkmıştı ama kanda 0.2 çıktı şuan adetime 4 gün var acaba benim de artma ihtimali var mıdır ya herkes eğer bebek olsaydı çok düşük de olsa adetten 5 gün önce çıkardı diyorlarda
Normal bence canım normalde de duygusal birimisinKızlar bu günlerde çok fazla ağlıyorum yaa normal mii sjsjsj normalde de sulu gözümdür ama herşeye ağlıyorum bu aralar adet geliyor diye mi yoksa gebelik mimmatmazellll E elif6192 D dlnn44
Benim de 0.20 çıktı canım anlamadım ama hala umut var diyorlar bilmiyorum ya normalde kafamdan atmıştım bu düşünceyi ama dün gece çok yoğun bir kasık ağrısı yaşadım normalde adet öncesi alt karnım ağrır kasıkleım değilBende 5 gün önce yaptırdım. 0,21 çıktı belirtilerimde vardı aslinda
Canım valla bende bugün tek başıma yürüyüşe çıktım ve nerdeyse hüngür hüngür ağlayacaktımKızlar bu günlerde çok fazla ağlıyorum yaa normal mii sjsjsj normalde de sulu gözümdür ama herşeye ağlıyorum bu aralar adet geliyor diye mi yoksa gebelik mimmatmazellll E elif6192 D dlnn44
Çok duygusalımdır ya en sevmediğim huyumdur. Keşke biraz gamsız olsaydımNormal bence canım normalde de duygusal birimisin
Bende öyleyim ya bugün artık ağlamaktan başım ağrıyor vallahi ama birkaç gündür böyleyim bişey olmasa da oturup ağlıyorum sanırım adet el sallamaya başladı aşkoCanım valla bende bugün tek başıma yürüyüşe çıktım ve nerdeyse hüngür hüngür ağlayacaktımadete yordum ben bilmiyorum
Var tabi kii umuttBenim de 0.20 çıktı canım anlamadım ama hala umut var diyorlar bilmiyorum ya normalde kafamdan atmıştım bu düşünceyi ama dün gece çok yoğun bir kasık ağrısı yaşadım normalde adet öncesi alt karnım ağrır kasıkleım değil
Bende öyleyim valla çok duygusalımÇok duygusalımdır ya en sevmediğim huyumdur. Keşke biraz gamsız olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?