Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Ben bugün ne düşünüyorum biliyor musunuz kızlar bence hani artık her şeyin kalitesi bozuluyor ya sperm ve yumurtaların da kalitesi buna dahil bence ahahahahahahahahha eşime yumurtlama falan diyorum dedelerimiz yumurtlama mı biliyormuş ilk geceden hamile kalıyorlarmış diyo cevap bile veremiyorum adam askere gidip izne her geldiğinde kadını hamile bırakıyor diyo offf A adenim0011 Malones Melkit

Ya harbiden durup durup bunu düşünüyorum demek ki iyi çalışıyormuş eski toprak

Ya harbiden durup durup bunu düşünüyorum demek ki iyi çalışıyormuş eski toprak
Şu sabitli konular varya hamilelik kısmında bugün oraya bir gireyim dedim 2019 da belirti yazan her kadın 1 Hafta sonra hamileyim diye yazmış ama istisnasız şok oldum bak sende gir bak beta hcg hafta olan kısma ahahahhahaha oturdum bide altta bizim konulara baktım bir tane bile pozitif daha okuyamadım ya resmen şaka gibi

Burda pozitif görünce sevinçten kırk takla atıyoruz hahaha

Lekelenme birliktelik sonrasında mı oldu

Ben de geçen ay ayısını birebir yaşadım çok şaşkınım

Ben de geçen ay ayısını birebir yaşadım çok şaşkınkm
Regle 9 gün var ilişki sonrası lekelenme oldu bende acaba yerleşme olabilir mi

Ben de geçen ay ayısını birebir yaşadım çok şaşkınım
Kesinlikle beynin oyunu canım bu. Ben geçen ay yumurtlama değerlendiremedim yumurtlama dışı günler olmasına rağmen kendimi hamileliğe çok inandırdım hatta böyle ağır bşle kaldırmak istemiyordum kız ahahahaha tüm belirtileri de yaşadım yani normalde asla adet öncesi o kadar belirti yaşamazdım resmen 1 hafta öncesinde göğüslerim ağrımaya başladı. Ama adet oldum. İşte sen neye inanıyorsan beynin sana onu yapıyor canım maalesef

Ben de yaşadım tüm belirtileri hatta mide bulantısı falan meğer hepsi sahteymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…