Valla benim de adet ağrısı dediğim yer tam şimdi ağrımaya başladı bence bende adet olucam ya hayırlısı artık canım napalım diğer aya inşallahKaymaz normalde ama bu ay kendi bedenimi aklım almıyoorr asla yerleşme diyedir de düşünemiyoruumm
Prensesler duygusal olur dimii aşkımmÖyle valla güzelim neyse bizde böyle güzeliz
Ahahaha kız hiç güleceğim yoktu yaa Allah seni de güldürsünValla al benden de o kadar muhteşem yüzyıl izliyorum içimden diyorum ki allahım bu Hürrem sultanın doğurganlığı nedir böyleşok… A adenim0011
Ayy şu an muhteşem yüzyıl izliyorum hahahaValla al benden de o kadar muhteşem yüzyıl izliyorum içimden diyorum ki allahım bu Hürrem sultanın doğurganlığı nedir böyleşok… A adenim0011
Valla adet olacaksam da olayım şu karmaşa bitsin ülkece rahatlayacaz benceValla benim de adet ağrısı dediğim yer tam şimdi ağrımaya başladı bence bende adet olucam ya hayırlısı artık canım napalım diğer aya inşallah
İç sesim misin bee off valla yıldım heeOfff valla yıldım he
İç sesim misin bee off valla yıldım hee
Canım ya benim regl gibi ağrılarım oluyo ara ara korkuyorum regl olucak diye diken üstündeyim normal mi buNormal canım kan sonucunu görene kadar için rahatlamaz biraz daha dayanmaya çalış Allahın izniyle pozitifi göreceksin ben inanıyorum
Ya harbiden durup durup bunu düşünüyorum demek ki iyi çalışıyormuş eski toprakBen bugün ne düşünüyorum biliyor musunuz kızlar bence hani artık her şeyin kalitesi bozuluyor ya sperm ve yumurtaların da kalitesi buna dahil bence ahahahahahahahahhaeşime yumurtlama falan diyorum dedelerimiz yumurtlama mı biliyormuş ilk geceden hamile kalıyorlarmış diyo cevap bile veremiyorum adam askere gidip izne her geldiğinde kadını hamile bırakıyor diyo offf A adenim0011 Malones Melkit
Şu sabitli konular varya hamilelik kısmında bugün oraya bir gireyim dedim 2019 da belirti yazan her kadın 1 Hafta sonra hamileyim diye yazmış ama istisnasız şok oldum bak sende gir bak beta hcg hafta olan kısma ahahahhahaha oturdum bide altta bizim konulara baktım bir tane bile pozitif daha okuyamadım ya resmen şaka gibiYa harbiden durup durup bunu düşünüyorum demek ki iyi çalışıyormuş eski toprak
Burda pozitif görünce sevinçten kırk takla atıyoruz hahahaŞu sabitli konular varya hamilelik kısmında bugün oraya bir gireyim dedim 2019 da belirti yazan her kadın 1 Hafta sonra hamileyim diye yazmış ama istisnasız şok oldum bak sende gir bak beta hcg hafta olan kısma ahahahhahaha oturdum bide altta bizim konulara baktım bir tane bile pozitif daha okuyamadım ya resmen şaka gibi
Lekelenme birliktelik sonrasında mı olduYa kızlar öteki grupta yazmıştım burda da yazayım bakalım. 7 Ağustosta soluk kahve lekem oldu durdu, yarın bat günü bugün pembe sulu akıntı geldi peçeteye hahhh dedim hoşgeldin adet, ama devam etmedi. normalde böyle başliyor zaten ama durmuyor sonra birkaç saat içinde de artıyor vs. Cidden bu ay kafam çok karışık. Adetse adet olayım artık imdat be
Herkes testlerde negatif görmesine rağmen umutla adet olmamayı bekliyor bende dahilBurda pozitif görünce sevinçten kırk takla atıyoruz hahaha
Ben de geçen ay ayısını birebir yaşadım çok şaşkınımCanım benim geçen ay öyle oldu biliyor musun bende Buda tamamen beynimizin bize oynadığı oyun. Kahverengi akıntı yaşamadım ama bat gününden önceki gün pembe akıntı yaşadım resmen sonra daha asla gelmedi bir gün ped taktığım halde ay dedim noluyo falan yine oturdum araştırmalara düştüm derken pembe akıntıdan 1 gün sonra adetim geldinormalde bunca yıllık hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamıştık üstelik. Yani hem normal adetim direk başlardı. Cidden beynimiz bizimle çok oynuyor ben eminim. Ben geçen ay varya tüm belirtileri yaşadım ama adet yani…
Ben de geçen ay ayısını birebir yaşadım çok şaşkınkmCanım benim geçen ay öyle oldu biliyor musun bende Buda tamamen beynimizin bize oynadığı oyun. Kahverengi akıntı yaşamadım ama bat gününden önceki gün pembe akıntı yaşadım resmen sonra daha asla gelmedi bir gün ped taktığım halde ay dedim noluyo falan yine oturdum araştırmalara düştüm derken pembe akıntıdan 1 gün sonra adetim geldinormalde bunca yıllık hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamıştık üstelik. Yani hem normal adetim direk başlardı. Cidden beynimiz bizimle çok oynuyor ben eminim. Ben geçen ay varya tüm belirtileri yaşadım ama adet yani…
Regle 9 gün var ilişki sonrası lekelenme oldu bende acaba yerleşme olabilir miAyy bende bendeee gece bile burdayım uyuyamıyorum aklım burdaama ben eleniyorum kızlar sanırım. Bat 14 ağustos sayarsak sabah itibariyle 3 gün kalıyor reglime. İlişki sonrası açık pembe akıntım olmuştu ben zorlanma oldu diyedir demiştim çok özür dileyerek söylüyorum. Şimdi de önüme aldığım bezde (çok akıntım var diye bez alıyorum önüme) tırnak kadar kahverengi lekem olmuş. Adetim sökülecek bence yarın mmatmazellll @elif6192 @kelebek232334
Kesinlikle beynin oyunu canım bu. Ben geçen ay yumurtlama değerlendiremedim yumurtlama dışı günler olmasına rağmen kendimi hamileliğe çok inandırdım hatta böyle ağır bşle kaldırmak istemiyordum kız ahahahaha tüm belirtileri de yaşadım yani normalde asla adet öncesi o kadar belirti yaşamazdım resmen 1 hafta öncesinde göğüslerim ağrımaya başladı. Ama adet oldum. İşte sen neye inanıyorsan beynin sana onu yapıyor canım maalesefBen de geçen ay ayısını birebir yaşadım çok şaşkınım
Ben de yaşadım tüm belirtileri hatta mide bulantısı falan meğer hepsi sahteymişKesinlikle beynin oyunu canım bu. Ben geçen ay yumurtlama değerlendiremedim yumurtlama dışı günler olmasına rağmen kendimi hamileliğe çok inandırdım hatta böyle ağır bşle kaldırmak istemiyordum kız ahahahaha tüm belirtileri de yaşadım yani normalde asla adet öncesi o kadar belirti yaşamazdım resmen 1 hafta öncesinde göğüslerim ağrımaya başladı. Ama adet oldum. İşte sen neye inanıyorsan beynin sana onu yapıyor canım maalesef
Yok canımLekelenme birliktelik sonrasında mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?