Valla canım benim anladığım regl belirtisi olan herşey aynı zamanda hamilelik belirtisi. Ne çıkacağı sürprizKızlar peki kasık batması adet belirtisi mi aynı zamandayemin ederim beynim sıfırlandı ya adetten önce de kasık batmadı yaşar mıydım diye adetin ilk günü veya bir önceki gece alt karın ağrısı çok şiddetli yaşardım ona eminim çünkü ilaç kullanırdım ama sağ veya sol kasık yaşar mıydım bilmiyorum offf
A adenim0011 @MelkitMalones ve diğerleri
Biraz bu süreç yıprattı seni kuzum çok normal yani birşeyi çok istiyorsun hergün acaba oldumu olmadımı belirti,testler,günlerin hesaplanması derken bir sürü detay düşünüyorsun er tabi insan bir yerden sonra dışa patlıyorKızlar bu günlerde çok fazla ağlıyorum yaa normal mii sjsjsj normalde de sulu gözümdür ama herşeye ağlıyorum bu aralar adet geliyor diye mi yoksa gebelik mimmatmazellll E elif6192 D dlnn44
Ya ben çizgiyi göremedim, ama çıplak gözle gördüysen awoxta kuruma görmedim hiç umut varKızlar benim gördüğümü sizde görebiliyor musunuz yaa awox kuruma cizgisi hiç gostermemisti geçen ay kuruma olabilir mi
ben adet öncesi ağlarımBende öyleyim ya bugün artık ağlamaktan başım ağrıyor vallahi ama birkaç gündür böyleyim bişey olmasa da oturup ağlıyorum sanırım adet el sallamaya başladı aşko
Aşko benimde kafam yanmış durumda valla şu güne kadar kasık batmam kasıkta baskı vardı bugün itibariyle moralim bozuldu alt karnım ağrımaya başladı buda adet belirtim benimdeKızlar peki kasık batması adet belirtisi mi aynı zamandayemin ederim beynim sıfırlandı ya adetten önce de kasık batmadı yaşar mıydım diye adetin ilk günü veya bir önceki gece alt karın ağrısı çok şiddetli yaşardım ona eminim çünkü ilaç kullanırdım ama sağ veya sol kasık yaşar mıydım bilmiyorum offf
A adenim0011 @MelkitMalones ve diğerleri
Ahh ahh bu hassas kalp bizim şu iğrenç dünyada ki imtihanımız sanırımBende öyleyim valla çok duygusalımbende hep kızarım kendime kesşke umursamaz olsam diye
Ahh arkadaşım o kadar haklısın ki keşke herkes anlayabilseydi senin gibiBiraz bu süreç yıprattı seni kuzum çok normal yani birşeyi çok istiyorsun hergün acaba oldumu olmadımı belirti,testler,günlerin hesaplanması derken bir sürü detay düşünüyorsun er tabi insan bir yerden sonra dışa patlıyor
Canım benim geçen ay öyle oldu biliyor musun bende Buda tamamen beynimizin bize oynadığı oyun. Kahverengi akıntı yaşamadım ama bat gününden önceki gün pembe akıntı yaşadım resmen sonra daha asla gelmedi bir gün ped taktığım halde ay dedim noluyo falan yine oturdum araştırmalara düştüm derken pembe akıntıdan 1 gün sonra adetim geldiYa kızlar öteki grupta yazmıştım burda da yazayım bakalım. 7 Ağustosta soluk kahve lekem oldu durdu, yarın bat günü bugün pembe sulu akıntı geldi peçeteye hahhh dedim hoşgeldin adet, ama devam etmedi. normalde böyle başliyor zaten ama durmuyor sonra birkaç saat içinde de artıyor vs. Cidden bu ay kafam çok karışık. Adetse adet olayım artık imdat be
Haklısın canım şu hamile miyim kafası bana beni unutturdu öncede böyle oluyor muydum sinirli mi oluyordum hatırlamıyorumben adet öncesi ağlarım
Kız valla kendime düşünmicem diyorum telefonu kapatıyorum ama telefonu elime aldığım gibi kendimi burda buluyorum ayyAşko benimde kafam yanmış durumda valla şu güne kadar kasık batmam kasıkta baskı vardı bugün itibariyle moralim bozuldu alt karnım ağrımaya başladı buda adet belirtim benimdesenin İnşallah gebeliktir
Ayy bende bendeee gece bile burdayım uyuyamıyorum aklım burdaKız valla kendime düşünmicem diyorum telefonu kapatıyorum ama telefonu elime aldığım gibi kendimi burda buluyorum ayy
Adetim bu kadar öne kayar mı ki canım 3 gün kadarAyy bende bendeee gece bile burdayım uyuyamıyorum aklım burdaama ben eleniyorum kızlar sanırım. Bat 14 ağustos sayarsak sabah itibariyle 3 gün kalıyor reglime. İlişki sonrası açık pembe akıntım olmuştu ben zorlanma oldu diyedir demiştim çok özür dileyerek söylüyorum. Şimdi de önüme aldığım bezde (çok akıntım var diye bez alıyorum önüme) tırnak kadar kahverengi lekem olmuş. Adetim sökülecek bence yarın
Offf valla yıldım heCanım benim geçen ay öyle oldu biliyor musun bende Buda tamamen beynimizin bize oynadığı oyun. Kahverengi akıntı yaşamadım ama bat gününden önceki gün pembe akıntı yaşadım resmen sonra daha asla gelmedi bir gün ped taktığım halde ay dedim noluyo falan yine oturdum araştırmalara düştüm derken pembe akıntıdan 1 gün sonra adetim geldinormalde bunca yıllık hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamıştık üstelik. Yani hem normal adetim direk başlardı. Cidden beynimiz bizimle çok oynuyor ben eminim. Ben geçen ay varya tüm belirtileri yaşadım ama adet yani…
Kaymaz normalde ama bu ay kendi bedenimi aklım almıyoorr asla yerleşme diyedir de düşünemiyoruummAdetim bu kadar öne kayar mı ki canım 3 gün kadar
Öyle valla güzelim neyse bizde böyle güzelizAhh ahh bu hassas kalp bizim şu iğrenç dünyada ki imtihanımız sanırım
Valla al benden de o kadar muhteşem yüzyıl izliyorum içimden diyorum ki allahım bu Hürrem sultanın doğurganlığı nedir böyleOfff valla yıldım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?