Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Yok ya erken gebelik testi bende battan 2 gün önce çok çok silik göstermişti

Gerçekten herkes kafayı yemiş durumda ya kimsr normal değill. Canım kanda baksa bile belki daha varsa da belli olmayabilirdi. Kiminin bat günü değeri yeni 10 oluyor kimi geç döllenme oluyor kimi erken döllenme olduğu için erkenden sonuç veriyor. Stres yapma benim de 3 gün var batıma sabah test yaptım negatif yine de bat günümü bekliyorum bi umut

Bat günü 19 çıkmıştı canım yani yüksek ihtimal battan 48 saat önce yaptırsaydım negatif çıkacaktı
Ben 5 gün öncesinde yaptırdım negatif çıktı kan testim bir çok kişi olsaydı çıkar falan diyor da adetim se daha gelmedi böyle sorup sorup umutlanıyorum

Bu arada kızlar ben hala günleri değerlendiriyorum belki başka gündür yumurtlamam diye adet olana kadar devam kee

Haklısın canım teşekkür ederim
Ne kadar yıprandım biliyorsun olmayacak dedim ya olmayacak kabullen bunu. Ama bi anda geldi bi anda geliyor gececek kuzum inan bana gececek. Rabbim hayırlı zamanı biliyor gönluumu ferah tut Ağla ıstedgn an ıcıne atma. Bana yetişeceksn emnmmmm

Yarın için başka bir doktora randevu aldım bende kafayı yedim artık İnan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…