Yok ya erken gebelik testi bende battan 2 gün önce çok çok silik göstermiştiİşte en azından bi kana baksaydi ya. Şüphem gitsin kafamdan diye gittim bugün de a daha berbat oldum. Eczaneye dedim mi erken gebelik testleri işe yarıyor mu 7 gün önceden belli eder dedi. Peki kanda çıkmaz mı dedim 3 gün önce? Hayır çıkmaz dedi eve dedim once kanda yükseliyor bunda nasıl çıkacak sonra bunda da çıkmaz dedi saçmalığa bak
Peki kanda kaç çıkmıştı canımYok ya erken gebelik testi bende battan 2 gün önce çok çok silik göstermişti
Gerçekten herkes kafayı yemiş durumda ya kimsr normal değill. Canım kanda baksa bile belki daha varsa da belli olmayabilirdi. Kiminin bat günü değeri yeni 10 oluyor kimi geç döllenme oluyor kimi erken döllenme olduğu için erkenden sonuç veriyor. Stres yapma benim de 3 gün var batıma sabah test yaptım negatif yine de bat günümü bekliyorum bi umutİşte en azından bi kana baksaydi ya. Şüphem gitsin kafamdan diye gittim bugün de a daha berbat oldum. Eczaneye dedim mi erken gebelik testleri işe yarıyor mu 7 gün önceden belli eder dedi. Peki kanda çıkmaz mı dedim 3 gün önce? Hayır çıkmaz dedi eve dedim once kanda yükseliyor bunda nasıl çıkacak sonra bunda da çıkmaz dedi saçmalığa bak
Yok ya erken gebelik testi bende battan 2 gün önce çok çok silik göstermişti
Nerelerdesin kızz özledim sjssjksmsPeki kanda kaç çıkmıştı canım
Ayy bende tam diğer pikte sizi sordum kız dhdhhdhdNerelerdesin kızz özledim sjssjksms
Bat günü 19 çıkmıştı canım yani yüksek ihtimal battan 48 saat önce yaptırsaydım negatif çıkacaktıPeki kanda kaç çıkmıştı canım
Bugün biraz kafasını toplasın yavrum çok umutlanmıştı üzüldü tabiki
Ben 5 gün öncesinde yaptırdım negatif çıktı kan testim bir çok kişi olsaydı çıkar falan diyor da adetim se daha gelmedi böyle sorup sorup umutlanıyorumBat günü 19 çıkmıştı canım yani yüksek ihtimal battan 48 saat önce yaptırsaydım negatif çıkacaktı
Gerçekten çok sinir oldum ya bu testleri de üretenleri dee...ne diyim gerçektenBugün biraz kafasını toplasın yavrum çok umutlanmıştı üzüldü tabiki
Ayy canımsınnAyy bende tam diğer pikte sizi sordum kız dhdhhdhd
Ben 5 gün öncesinde yaptırdım negatif çıktı kan testim bir çok kişi olsaydı çıkar falan diyor da adetim se daha gelmedi böyle sorup sorup umutlanıyorum
Adet döngüm biraz değişken yani 26-27-28 günde bir oluyorum yarın 26.gün normalde işteadet geciktimi canımm yada kaç gün var
Ne kadar yıprandım biliyorsun olmayacak dedim ya olmayacak kabullen bunu. Ama bi anda geldi bi anda geliyor gececek kuzum inan bana gececek.Haklısın canım teşekkür ederim
Hahahah en doğrusu eski toprak da böyle yapıyodu benceBu arada kızlar ben hala günleri değerlendiriyorumbelki başka gündür yumurtlamam diye adet olana kadar devam kee
Yarın için başka bir doktora randevu aldım bende kafayı yedim artık İnanGerçekten herkes kafayı yemiş durumda ya kimsr normal değill. Canım kanda baksa bile belki daha varsa da belli olmayabilirdi. Kiminin bat günü değeri yeni 10 oluyor kimi geç döllenme oluyor kimi erken döllenme olduğu için erkenden sonuç veriyor. Stres yapma benim de 3 gün var batıma sabah test yaptım negatif yine de bat günümü bekliyorum bi umut
Yaa keşke biraz daha bekleseydinnYarın için başka bir doktora randevu aldım bende kafayı yedim artık İnan
İnşallah benimde öyledir ya. Birde saat alarm veriyor nabzın düşük diye 45-50 ye düşüyor benimBat günü 19 çıkmıştı canım yani yüksek ihtimal battan 48 saat önce yaptırsaydım negatif çıkacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?