Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Kızlar yanlış test çıktığında tüketici hakları cimer neresi ilgileniyorsa şikayet edin bence. Bunlar bu yalan yanlış testlerle para kazanıyor dolandırıcılık bildiğin. Herkes belgeleri ile şikayet ederse işe yarayabilir

Bencede yaa geçen haftalarda başka grupta bir arkadaşın testini görseydiniz varya kıpkırmızı iki çizgi. Resmen 4-5 aylık hamile bu dersin ama kan negatif. Şaka gibi

Beta degeri söylemedi mi canım belki daha çok küçük 2 3 beta bile olsa umut olurdu

Allahım şu testler insanları ne kadar kötü yönlendiriyor . Bu yanlış testleri yapanlar ne kadar vebal alıyor . çok sinir bozucular alahım ya

Oha yaa gerçekten nefret geldi bu gebelik testlerinden. Değeri söylemedi mi yavrum. Söyleseydin ilk defa adetim gecikti diye
Valla ne desem bilmiyorum sadece ağlamak geliyo içimden oturdum ağlıyorum rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ama ben çok yoruldum artık Değere 0 6 mı ne dedi bakıcam E nabızdan düşmesini bekliyorum

Valla ne desem bilmiyorum sadece ağlamak geliyo içimden oturdum ağlıyorum rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ama ben çok yoruldum artık Değere 0 6 mı ne dedi bakıcam E nabızdan düşmesini bekliyorum
Ağla kuzum açılırsın kolay değil çok yıpratıcı bir süreç sana şuan kim ne dese boş. Ama yeni ay için tekrar toparlanman gerekiyor pes etmek yok sadece kendine 1-2 gün ver sonra devam. Allahın izniyle olacak inşaAllah

Üzülme kuzumm illaki o ikinci çizgiyi birgün göreceksin dur bakalım zaten sırf bu stres yüzünden çekiyoruz bu sıkıntıyı kendimizi biraz rahat bıraksak hemen olacak belki
Hayırlısı olsun canım ya salacam artık zaten bundan sonra. Bu ay da söz vermiştim kendime düşünmedim kafaya takmadım da hem birçok kişinin rüyasında görmesi hem o lekenin gelmesiyle yine oraya kaydım

Ya resmen çok güvenilir denile prodoctor bile yanlış pozitif veriyor benim aklım almıyor bu nasıl vebal ya insanlar ne umutlarla bakıyorlar bu testlere. Çok sinirlendim gerçekten. Hayırlısı böyleymiş kuzum hiç üzülme daha demek zamanı var bebişin mmatmazellll

Takip ediyordum canım sürekli seni test yaptı mı diye üzülme demek saçma çünkü üzülüyor insan ağla biraz rahatla seni en iyi biz anlarız ama yola devam zamanı var demek ki öyle düşünmek rahatlatıyor insanı

Gerçekten elim ayağım titriyor şuan sinirden şoktan bu nasıl iş yaa testleri üreten her firmayıı şikayet etmek lazım gerçekteenn. Kız bir yıldır bekliyor hamileyim sandı yazıkk yaa

Hayır adet olursan çiçeğimm. Senin de dediğin gibi daha varsa da göremez kii kanda almamışş hiç sıkma canını güzel düşün güzel olsun hepimiz için dua ediyorumm
İşte en azından bi kana baksaydi ya. Şüphem gitsin kafamdan diye gittim bugün de a daha berbat oldum. Eczaneye dedim mi erken gebelik testleri işe yarıyor mu 7 gün önceden belli eder dedi. Peki kanda çıkmaz mı dedim 3 gün önce? Hayır çıkmaz dedi eve dedim once kanda yükseliyor bunda nasıl çıkacak sonra bunda da çıkmaz dedi saçmalığa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…