Oha yaa gerçekten nefret geldi bu gebelik testlerinden. Değeri söylemedi mi yavrum. Söyleseydin ilk defa adetim gecikti diyeKızlar negatifmiş doktor öyle söyledi
Bencede yaa geçen haftalarda başka grupta bir arkadaşın testini görseydiniz varya kıpkırmızı iki çizgi. Resmen 4-5 aylık hamile bu dersin ama kan negatif. Şaka gibiKızlar yanlış test çıktığında tüketici hakları cimer neresi ilgileniyorsa şikayet edin bence. Bunlar bu yalan yanlış testlerle para kazanıyor dolandırıcılık bildiğin. Herkes belgeleri ile şikayet ederse işe yarayabilir
Beta degeri söylemedi mi canım belki daha çok küçük 2 3 beta bile olsa umut olurdu
Allahım şu testler insanları ne kadar kötü yönlendiriyor . Bu yanlış testleri yapanlar ne kadar vebal alıyor . çok sinir bozucular alahım ya
Valla ne desem bilmiyorum sadece ağlamak geliyo içimden oturdum ağlıyorum rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ama ben çok yoruldum artık Değere 0 6 mı ne dedi bakıcam E nabızdan düşmesini bekliyorumOha yaa gerçekten nefret geldi bu gebelik testlerinden. Değeri söylemedi mi yavrum. Söyleseydin ilk defa adetim gecikti diye
Ağla kuzum açılırsın kolay değil çok yıpratıcı bir süreç sana şuan kim ne dese boş. Ama yeni ay için tekrar toparlanman gerekiyor pes etmek yok sadece kendine 1-2 gün ver sonra devam. Allahın izniyle olacak inşaAllahValla ne desem bilmiyorum sadece ağlamak geliyo içimden oturdum ağlıyorum rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ama ben çok yoruldum artık Değere 0 6 mı ne dedi bakıcam E nabızdan düşmesini bekliyorum
Haklısın canım teşekkür ederimAğla kuzum açılırsın kolay değil çok yıpratıcı bir süreç sana şuan kim ne dese boş. Ama yeni ay için tekrar toparlanman gerekiyor pes etmek yok sadece kendine 1-2 gün ver sonra devam. Allahın izniyle olacak inşaAllah
Hayırlısı olsun canım ya salacam artık zaten bundan sonra. Bu ay da söz vermiştim kendime düşünmedim kafaya takmadım da hem birçok kişinin rüyasında görmesi hem o lekenin gelmesiyle yine oraya kaydımÜzülme kuzumm illaki o ikinci çizgiyi birgün göreceksin dur bakalım zaten sırf bu stres yüzünden çekiyoruz bu sıkıntıyı kendimizi biraz rahat bıraksak hemen olacak belki
Nasıl ya kaç çıkmış?Kızlar negatifmiş doktor öyle söyledi
Takip ediyordum canım sürekli seni test yaptı mı diye üzülme demek saçma çünkü üzülüyor insan ağla biraz rahatla seni en iyi biz anlarız ama yola devam zamanı var demek ki öyle düşünmek rahatlatıyor insanıValla ne desem bilmiyorum sadece ağlamak geliyo içimden oturdum ağlıyorum rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ama ben çok yoruldum artık Değere 0 6 mı ne dedi bakıcam E nabızdan düşmesini bekliyorum
Ayy çiçeğimmm ben yenii gördümmm bunuu Maşallah var bebişinnnn çookk sevindimm çokkk hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin İnşallahhKızlarrrrilk attığım resim dünki diğerini şimdi yaptım damlatır damlatmaz çıktı sevinmeye korkuyorum elim ayağım titriyor ya
Kız hayır yaa şaka mıı ben temizliğe girdiğimden sadece benimkilere yapılan yorumlara bakabildim. Şimdi testin ve sonrasında okuyunca şok geçirdim. İnanmadım hala bize de şaka yapıyorsun dimii pozitif duruyor testinnnHaklısın canım teşekkür ederim
Gerçekten elim ayağım titriyor şuan sinirden şoktan bu nasıl iş yaa testleri üreten her firmayıı şikayet etmek lazım gerçekteenn. Kız bir yıldır bekliyor hamileyim sandı yazıkk yaaYa resmen çok güvenilir denile prodoctor bile yanlış pozitif veriyor benim aklım almıyor bu nasıl vebal ya insanlar ne umutlarla bakıyorlar bu testlere. Çok sinirlendim gerçekten. Hayırlısı böyleymiş kuzum hiç üzülme daha demek zamanı var bebişinmmatmazellll
Nedir sonuçKızlar kimseden ses çıkmıyor nerdesiniz?
Ben şimdi Dr dan çıktım muayene etti karından baktı
Sonuç yok bat 15 Ağustos diye kan testi yapmadı şimdi yapsakta çıkmaz zaten adetin gecikirse gel bekle dedi. Kist falan yokmuş rahim kalınlığı da iyi ama şuan varsa bile keseyide göremem dedi.Nedir sonuç
Hadi hayırla güzel haberi alın İnşallahSonuç yok bat 15 Ağustos diye kan testi yapmadı şimdi yapsakta çıkmaz zaten adetin gecikirse gel bekle dedi. Kist falan yokmuş rahim kalınlığı da iyi ama şuan varsa bile keseyide göremem dedi.
Kuzum adet olursan klomen basla dedi demek yokHadi hayırla güzel haberi alın İnşallah
Hayır adet olursan çiçeğimm. Senin de dediğin gibi daha varsa da göremez kii kanda almamışş hiç sıkma canını güzel düşün güzel olsun hepimiz için dua ediyorummKuzum adet olursan klomen basla dedi demek yok
İşte en azından bi kana baksaydi ya. Şüphem gitsin kafamdan diye gittim bugün de a daha berbat oldum. Eczaneye dedim mi erken gebelik testleri işe yarıyor mu 7 gün önceden belli eder dedi. Peki kanda çıkmaz mı dedim 3 gün önce? Hayır çıkmaz dedi eve dedim once kanda yükseliyor bunda nasıl çıkacak sonra bunda da çıkmaz dedi saçmalığa bakHayır adet olursan çiçeğimm. Senin de dediğin gibi daha varsa da göremez kii kanda almamışş hiç sıkma canını güzel düşün güzel olsun hepimiz için dua ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?