Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

13 Ağustos adet olmam lazım comfort test yaptım testi net görünsün diye gölgelendirdim gebelik olsa daha net mi olması gerekir di yoksa bu test normal mi anlamadım bakar mısınız

Ayyy bilirim o kalp çarpıntısını ve heyecanı geçmez dakikalar hemen buraya haber ver çatlarım meraktan

Canım test çok gerçekçi pozitif bence yaaa hangi marka bu ay hadi insallahhhh çok sevindim
Frely diye bir marka üç gün önce de Prodoctor da çok derin bir çizgi görmüştüm inşallah kanda da pozitifi görürüm canım
Ayyy bilirim o kalp çarpıntısını ve heyecanı geçmez dakikalar hemen buraya haber ver çatlarım meraktan
Gerçekten zaman geçmiyo elim ayağım titriyor ilk kez böyle hissediyorum umarım gebeyimdir yaaa çatlıycam yazarım kız merak etme inşallah gebe olduğumu yazarım

Ay çok heyecanlandım yaaaa inşallah olur canim aylardır neler yaşadığını çok iyi biliyorum güzel haberlerini bekliyoruzz

Ay çok heyecanlandım yaaaa inşallah olur canim aylardır neler yaşadığını çok iyi biliyorum güzel haberlerini bekliyoruzz
Güzelim benim çok sağolun valla iyi ki varsınız sizlerle konuşmasam çatlarım heralde inan bende çok heyecanlıyım dakikalar geçmiyo kalbim duracak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…