- 7 Ekim 2024
- 1.759
- 606
- 38
- 22
İnşallah güzelim çok hayal kurdum istemsizce eşime sürpriz yapıcam negatif diycem eğer gebeysem rabbim nasip etsin hepimize isteyen herkeseay hani bizi bilgilendir bence kesin hamilesin
ayy aminnn bizede dua et canımmmİnşallah güzelim çok hayal kurdum istemsizce eşime sürpriz yapıcam negatif diycem eğer gebeysem rabbim nasip etsin hepimize isteyen herkese
Ederim tabiki yaaa rabbim hepimize bir an önce müjdeli haberi almamızı nasip etsin inşallah inşallahayy aminnn bizede dua et canımmm
Canım test çok gerçekçi pozitif bence yaaa hangi marka bu ay hadi insallahhhh çok sevindimGeçti canım kan verdim inşallah ya inşallah kanda görmeden inanamıycam sanırım içimdeki şüphe durmuyor
hamile gibiisn canım hayırlı olsun
Ayyy bilirim o kalp çarpıntısını ve heyecanı geçmez dakikalarGeldim canım verdim kanı 1 buçuk saatte çıkar dediler ama hala içimde ya gebe değilsem düşüncesi var kafayı yiycem
İnşallah canım ya geldim verdim kanı bekliyorum ama çok ta korkuyorum ya gebe değilsem diye
hamile gibiisn canım hayırlı olsun
yani bende öyleyim canım belirtim yok bakalımHiçbir belirtim yok burda okuyorum da herkeste belirtiler var bende hicbirsey yok
Senin ne zaman adet olman gerekiyoryani bende öyleyim canım belirtim yok bakalım
bugun yarın olmam lazımSenin ne zaman adet olman gerekiyor
İnsallah hamileyizdirbugun yarın olmam lazım
Frely diye bir marka üç gün önce de Prodoctor da çok derin bir çizgi görmüştüm inşallah kanda da pozitifi görürüm canımCanım test çok gerçekçi pozitif bence yaaa hangi marka bu ay hadi insallahhhh çok sevindim
Gerçekten zaman geçmiyo elim ayağım titriyor ilk kez böyle hissediyorum umarım gebeyimdir yaaa çatlıycam yazarım kız merak etme inşallah gebe olduğumu yazarımAyyy bilirim o kalp çarpıntısını ve heyecanı geçmez dakikalarhemen buraya haber ver çatlarım meraktan
Ay çok heyecanlandım yaaaa inşallah olur canim aylardır neler yaşadığını çok iyi biliyorumFrely diye bir marka üç gün önce de Prodoctor da çok derin bir çizgi görmüştüm inşallah kanda da pozitifi görürüm canım
Gerçekten zaman geçmiyo elim ayağım titriyor ilk kez böyle hissediyorum umarım gebeyimdir yaaa çatlıycam yazarım kız merak etme inşallah gebe olduğumu yazarım
inşallah sende canımİnsallah hamileyizdir
Güzelim benim çok sağolun valla iyi ki varsınız sizlerle konuşmasam çatlarım heralde inan bende çok heyecanlıyım dakikalar geçmiyo kalbim duracak sankiAy çok heyecanlandım yaaaa inşallah olur canim aylardır neler yaşadığını çok iyi biliyorumgüzel haberlerini bekliyoruzz
Beta degeri söylemedi mi canım belki daha çok küçük 2 3 beta bile olsa umut olurduKızlar negatifmiş doktor öyle söyledi
Allahım şu testler insanları ne kadar kötü yönlendiriyor . Bu yanlış testleri yapanlar ne kadar vebal alıyor . çok sinir bozucular alahım yaKızlar negatifmiş doktor öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?