- 1 Ocak 2025
- 1.040
- 284
- 38
- 27
YarabbiiHahahah en doğrusu eski toprak da böyle yapıyodu bence
Ne olacaksa olsun be kuzum delircem yoksa. Birde bana bu yaştan sonra çocuğu ne yapacaksın 41 yaşındasın artık büyütürken 50-60 yaşına geleceksin dedi iyice sinir oldum doktora bakYaa keşke biraz daha bekleseydinn
Dengesiz mi bu bee derdi ona mı kalmış ay sinir oldum haaNe olacaksa olsun be kuzum delircem yoksa. Birde bana bu yaştan sonra çocuğu ne yapacaksın 41 yaşındasın artık büyütürken 50-60 yaşına geleceksin dedi iyice sinir oldum doktora bak
Sanki doktor kendi büyütecek derde bakNe olacaksa olsun be kuzum delircem yoksa. Birde bana bu yaştan sonra çocuğu ne yapacaksın 41 yaşındasın artık büyütürken 50-60 yaşına geleceksin dedi iyice sinir oldum doktora bak
Aynen sanane diyesim geldi İnan.Sanki doktor kendi büyütecek derde bak
Sorma nasıl sinir oldum derdi ona düşmüşDengesiz mi bu bee derdi ona mı kalmış ay sinir oldum haa
Ayy boşver sıkıntı yapma herşeyin vakti var güzel olacak herşey inanıyorumSorma nasıl sinir oldum derdi ona düşmüş
Valla yaşımdan dolayı sürekli eleştirilen kişi oluyorum. Dr bile söyledi baksanaAyy boşver sıkıntı yapma herşeyin vakti var güzel olacak herşey inanıyorum
Sen bence beni dinle ablacım bak bir kaç gün daha bekle istersen çünkü erken gibi geliyor bana. Varsa da çıkmazsa üzülürsün. Benim annem de 40 yaşında hamile kaldı kardeşime çok da güzel büyüttük hep beraber 14 yaşında şuan ablasının prensiiValla yaşımdan dolayı sürekli eleştirilen kişi oluyorum. Dr bile söyledi baksanaiyi de bakacak olan benim kime ne! Millet 50 yaşında doğuruyor ben daha 41 yaşındayım ya. Ortak çocuk istemek suç mu
Yoksa bileyim kafam rahat etsin dedim hicbisey ogrenemeden bide laf işittim geldim
Benim annem de 40 yaşında hamile kaldı kardeşim de 14 yaşındaSen bence beni dinle ablacım bak bir kaç gün daha bekle istersen çünkü erken gibi geliyor bana. Varsa da çıkmazsa üzülürsün. Benim annem de 40 yaşında hamile kaldı kardeşime çok da güzel büyüttük hep beraber 14 yaşında şuan ablasının prensii❤ takma ablacım kimseyi hayatınızı yaşayın stres yapma olacak İnşallahh
Ayy ne tatlııBenim annem de 40 yaşında hamile kaldı kardeşim de 14 yaşındasen kaç yaşındasın
İnşallah canım ya olsa sanki rahim kalınlığından anlardı yinede hayırlısı olsun inşallahSen bence beni dinle ablacım bak bir kaç gün daha bekle istersen çünkü erken gibi geliyor bana. Varsa da çıkmazsa üzülürsün. Benim annem de 40 yaşında hamile kaldı kardeşime çok da güzel büyüttük hep beraber 14 yaşında şuan ablasının prensii❤ takma ablacım kimseyi hayatınızı yaşayın stres yapma olacak İnşallahh
Anlamazdı hayatım rahim kalınlığı adet zamanı da oluyor gebelik zamanı da. O yüzden anlamazdıİnşallah canım ya olsa sanki rahim kalınlığından anlardı yinede hayırlısı olsun inşallah
Yaaa gerçekten miAnlamazdı hayatım rahim kalınlığı adet zamanı da oluyor gebelik zamanı da. O yüzden anlamazdı
Hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla kolaylıkla canım bekleyelim bakalım ne olacakYaaa gerçekten miumitlenmek istemiyorum ama için rahatladi İnan bekleyelim bakalım inşallah vardır hepimizde
Bu ay ben de ovulasyon testi aldım denemek için ama adetim 3 gün gecikti gelecek gibi de değil bakalım ne zaman keyfi olacakKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Merhaba benimde adetime 7 gün var son 1 haftadır kasık ağrısı yaşıyorum bazen tek taraflı bazen iki taraflı da ve ağrım hiç geçmedi hatta bazen vajinama bişi batmış gibi ağrı hissediyorum bugün fark ettiğim şeyde göğüsün ucu değilde halka çevresi kahverengilesmeye başladı arkadaşımda aynısını söyledi psikolojik görmüyormusum yani yarın doktor randevum var geçen ay kist olmuştu acaba bu ayda kistten mi bu ağrılar diye korkuyorum ama gebelik de istiyorum sizce ne olabilirBu ay ben de ovulasyon testi aldım denemek için ama adetim 3 gün gecikti gelecek gibi de değil bakalım ne zaman keyfi olacak
Bide karnımın altı kısmı Rahim olan yer sert sat 18 temmuzMerhaba benimde adetime 7 gün var son 1 haftadır kasık ağrısı yaşıyorum bazen tek taraflı bazen iki taraflı da ve ağrım hiç geçmedi hatta bazen vajinama bişi batmış gibi ağrı hissediyorum bugün fark ettiğim şeyde göğüsün ucu değilde halka çevresi kahverengilesmeye başladı arkadaşımda aynısını söyledi psikolojik görmüyormusum yani yarın doktor randevum var geçen ay kist olmuştu acaba bu ayda kistten mi bu ağrılar diye korkuyorum ama gebelik de istiyorum sizce ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?