- 7 Mayıs 2017
- 56
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi sunshine300
-
Beni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya kahretsin adam bide yakışıklı ve karizmatikseni deniyor sen mesafeni korudugun için
niye takmasın ki bak sana sunu diyim . ilerli dönemde diyelim siz samimi oldunuz adam baslıyacak karınla anlasamıyoruz sevmiyoruz bosanacgız yada bosancagız ama baskı var felanHaklısında karısının pek takcagını sanmıyorum adam zengin yani
Ne demek buBeni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya kahretsin adam bide yakışıklı ve karizmatik
Demek su ki bende beğeniyorum onuNe demek bu?
Senin derdin adamın sana ilgisi var mı onu öğrenmekBeni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya kahretsin adam bide yakışıklı ve karizmatik
Şaka mı bu ?Demek su ki bende beğeniyorum onu
Hayır beğeniyorum gercekten ama evli biliyorumŞaka mı bu ?
Ben yazarken sen de yazmışsınDemek su ki bende beğeniyorum onu
Kadının derdi zaten gereksiz samimiyet oluşmasıAdam evliyse gereksiz samimiyet oluşmasına izin vermeyin.
Doğru tespit derinlerde yatan belkide budurSenin derdin adamın sana ilgisi var mı onu öğrenmek
Yoksa seni eve bırakması sorun değil aslında senin için
Şu anda milleti yokluyorsun sadece
Herkes şöyledir böyledir diyor sen de diyorsun ki ama konuşmaları saygı çerçevesinde ve aslında sen bundan rahatsızsın di mi emin olamıyorsun çünkü aslında sen hoşlanıyorsun adamdan ve onun da senden hoşlandığına emin olmak istiyorsun
Sabah sabah şaka mısın fake misin bi git işine Allah aşkınaSizce o da beni beğeniyomu yoksa yardımcı mı oluyo sadcee
Sizin gibi insanlar olmaz olsun!! Evli bir adamın yuvasına göz dikecek kadar küçük düşmeyin ya ! En başından senin niyetini anladım ama bişey demek istemedim ! Kendini o kadının yerine koy ve bir daha düşün ! 31 yaşındasın koskoca kadınsın hiç mı kafan çalışmıyor. Sakın bana gönül bu kimi seveceğini bilmez deme !!!!! Evli olduğunu bile bile sevgili olmak için yol yapıyorsan karakterini bir daha gözden geçir !!! Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın ! İnşallah eşi öğrenir bu rezilligi !Hayır beğeniyorum gercekten ama evli biliyorum
AmiinnnnSizin gibi insanlar olmaz olsun!! Evli bir adamın yuvasına göz dikecek kadar küçük düşmeyin ya ! En başından senin niyetini anladım ama bişey demek istemedim ! Kendini o kadının yerine koy ve bir daha düşün ! 31 yaşındasın koskoca kadınsın hiç mı kafan çalışmıyor. Sakın bana gönül bu kimi seveceğini bilmez deme !!!!! Evli olduğunu bile bile sevgili olmak için yol yapıyorsan karakterini bir daha gözden geçir !!! Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın ! İnşallah eşi öğrenir bu rezilligi !
Beni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya adam bide yakışıklı ve karizmatik
Madem öyle bunun oluşmasına izin vermeyecek olan kişide kendisi değil mi? Dediğim şeyin gayet açık olduğunu düşünüyorum.Kadının derdi zaten gereksiz samimiyet oluşması
Sabah sabah sinir hastası olucam ya...bu kadar pişkinlik bu kadar vicdansız olunmaz. Nefret ediyorum böyle insanlardan !Amiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?