Kızlar akıl verin

Haklısında karısının pek takcagını sanmıyorum adam zengin yani
niye takmasın ki bak sana sunu diyim . ilerli dönemde diyelim siz samimi oldunuz adam baslıyacak karınla anlasamıyoruz sevmiyoruz bosanacgız yada bosancagız ama baskı var felan

bi tane tanıdık zengindi adam yanında calısan kzıı böyle kafaladı ve kızla imam bilahı kıyms kız hamile kalmıs ayrılamadıda.sonra yıllarca kuma olark yasadı ayrı evlerde. cok pişman hatta adam battı felan diğer cocuklarının biraz ahınıda aldılar

Beni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya kahretsin adam bide yakışıklı ve karizmatik
Senin derdin adamın sana ilgisi var mı onu öğrenmek
Yoksa seni eve bırakması sorun değil aslında senin için
Şu anda milleti yokluyorsun sadece
Herkes şöyledir böyledir diyor sen de diyorsun ki ama konuşmaları saygı çerçevesinde ve aslında sen bundan rahatsızsın di mi emin olamıyorsun çünkü aslında sen hoşlanıyorsun adamdan ve onun da senden hoşlandığına emin olmak istiyorsun

Sizce o da beni beğeniyomu yoksa yardımcı mı oluyo sadcee

Doğru tespit derinlerde yatan belkide budur

Hayır beğeniyorum gercekten ama evli biliyorum
Sizin gibi insanlar olmaz olsun!! Evli bir adamın yuvasına göz dikecek kadar küçük düşmeyin ya ! En başından senin niyetini anladım ama bişey demek istemedim ! Kendini o kadının yerine koy ve bir daha düşün ! 31 yaşındasın koskoca kadınsın hiç mı kafan çalışmıyor. Sakın bana gönül bu kimi seveceğini bilmez deme !!!!! Evli olduğunu bile bile sevgili olmak için yol yapıyorsan karakterini bir daha gözden geçir !!! Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın ! İnşallah eşi öğrenir bu rezilligi !

Amiinnnn

Beni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya adam bide yakışıklı ve karizmatik

ya ne demek adam yakisikli ve karizmatik
Adam tum ozelliklerinden once EVLİ!!!! Farkinda misin?????!
Bence sen hoslanmaya baslamissin da. burda lafi dolandiriyorsun.

Ay cook sinir oldum ikinize de.

Adamin karisina uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…