- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sunshine300
-
Kapılsın nolcak evlenmek varsa bosanmakta var ilelebet onla evli kalcak diye hukummu var yani
Yazık be yazık ne utanma ne arlanma kalmış.Sanki dışarıda erkek kalmadı.Yüzsüz yüzsüz konuşup milletinde sinirini bozma sen zaten kafaya koymuşsun utanmadan bide konu açıyosun ne bekledin acaba şu adiliğine çanak tutmamızı mı?Benim olsun yeter
Kendin boşandın diye başkalarının da mı boşanmasını istiyorsun ? Sen nasıl bir insansın bana bir anlatır mısın ? Ciddi ciddi soruyorum sana "Onur, gurur" kelimesi sana ne çağrıştıyor ?Kapılsın nolcak evlenmek varsa bosanmakta var ilelebet onla evli kalcak diye hukummu var yani
Adam beni mi deniyor diyorsunuz da bence siz bizim sabrımızı deniyorsunuz. Ar damarınız çatlamış sizin alenen başkabir kadının yuvasını yıkmaktan bahsedecek kdr edepsiz ahlaksız terbiyesiz onursuz gurursuzsunuz. Boşanabilirmiş ben size birşey söyleyim mi adam sizi bi güzel kullanır alacağını alır sonrada hadi boşan tatlım eşinden dediğin de kaldırır bi kenara atar ama layığınızda bu ztn aradığınızı bulursunuz bu ahlaksızlıklaKapılsın nolcak evlenmek varsa bosanmakta var ilelebet onla evli kalcak diye hukummu var yani
Hiç bu kadar gerçek olmamıştımBence ciddiye alip yorum yapmayin, bugun okullar tatil. Liselinin tekinin de cani sikilmis, yazik
Sen iradesizsin hislerini bahane etme.Hatta baya baya bu yanlış ilişkiyi isteyebilecek kadar da alçak bir insansın nolur bana seviyorum ölüyorum muhanbeti yapma.Adamla daha ne yaşadında tutulsun bu kadar.Aşkıda şu pis duygularınıza alet edip kirletmeyin ya.Napim elimde değil hislerim yanlış farkındayım ama engel olamıyorum
Hah hiç başkasına aşık olup karısını bırakan yok öylemi hep kullanıp atıyolar yaniAdam beni mi deniyor diyorsunuz da bence siz bizim sabrımızı deniyorsunuz. Ar damarınız çatlamış sizin alenen başkabir kadının yuvasını yıkmaktan bahsedecek kdr edepsiz ahlaksız terbiyesiz onursuz gurursuzsunuz. Boşanabilirmiş ben size birşey söyleyim mi adam sizi bi güzel kullanır alacağını alır sonrada hadi boşan tatlım eşinden dediğin de kaldırır bi kenara atar ama layığınızda bu ztn aradığınızı bulursunuz bu ahlaksızlıkla
Hiç bu kadar gerçek olmamıştım
Ne alaka ben bosandım diye millet bosansın diyemi ugrascam bu nasıl bi düşünce şekli pesKendin boşandın diye başkalarının da mı boşanmasını istiyorsun ? Sen nasıl bir insansın bana bir anlatır mısın ? Ciddi ciddi soruyorum sana "Onur, gurur" kelimesi sana ne çağrıştıyor ?
Var da işte elimde değil çok beğeniyorum yaklaşsa yaklaşcam yani o dereceya ben hala inanamiyorum sizin gercek oldugunuza.
Allahtan da mi korkunuz yok!?
Ne alaka ben bosandım diye millet bosansın diyemi ugrascam bu nasıl bi düşünce şekli pes
Az önce öyle demiyodun ama.Evlendiyse hep onla evli mi kalacak diyen kimdi?Ne alaka ben bosandım diye millet bosansın diyemi ugrascam bu nasıl bi düşünce şekli pes
Milletin kapaması olacaksın anlıyorum :)Ne alaka ben bosandım diye millet bosansın diyemi ugrascam bu nasıl bi düşünce şekli pes
Bişey yaşamadım sorunda orda ama çok beğeniyorumSen iradesizsin hislerini bahane etme.Hatta baya baya bu yanlış ilişkiyi isteyebilecek kadar da alçak bir insansın nolur bana seviyorum ölüyorum muhanbeti yapma.Adamla daha ne yaşadında tutulsun bu kadar.Aşkıda şu pis duygularınıza alet edip kirletmeyin ya.
Terbiyeli olMilletin kapaması olacaksın anlıyorum :)
Hiç merak etmeyin efendimaşık olup karısını boşayan erkek huyundan vazgeçmediği için iki gün sonra kadınında bi tarafına tekmeyi basıp yenisine koşuyor. Ya size aşıkta olsa kullanacakta olsa o adam evliyken ortada mutsuz edeceğin başka bir kadın varken bi tarafını da yırtsan mutlu olamazsın. Ayrıca sen çirkin eline yüzüne bakılmaz vs birşey misin de ilk yavşayan adama evli bile olsa koşa koşa gidiyorsun. Sabah sabah hem sinirimi hem terbiyemi bozdun hani adamı tanısam direk pijamalarımla kapısına dayanıp eşine bacım p.e sahip çık kuyruk sallayan var dicem o derece. Aklınızı başınıza alın be edep yahu edepHah hiç başkasına aşık olup karısını bırakan yok öylemi hep kullanıp atıyolar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?