Kızlar akıl verin

Napim elimde değil hislerim yanlış farkındayım ama engel olamıyorum

Kapılsın nolcak evlenmek varsa bosanmakta var ilelebet onla evli kalcak diye hukummu var yani
Kendin boşandın diye başkalarının da mı boşanmasını istiyorsun ? Sen nasıl bir insansın bana bir anlatır mısın ? Ciddi ciddi soruyorum sana "Onur, gurur" kelimesi sana ne çağrıştıyor ?

Kapılsın nolcak evlenmek varsa bosanmakta var ilelebet onla evli kalcak diye hukummu var yani
Adam beni mi deniyor diyorsunuz da bence siz bizim sabrımızı deniyorsunuz. Ar damarınız çatlamış sizin alenen başkabir kadının yuvasını yıkmaktan bahsedecek kdr edepsiz ahlaksız terbiyesiz onursuz gurursuzsunuz. Boşanabilirmiş ben size birşey söyleyim mi adam sizi bi güzel kullanır alacağını alır sonrada hadi boşan tatlım eşinden dediğin de kaldırır bi kenara atar ama layığınızda bu ztn aradığınızı bulursunuz bu ahlaksızlıkla

Napim elimde değil hislerim yanlış farkındayım ama engel olamıyorum
Sen iradesizsin hislerini bahane etme.Hatta baya baya bu yanlış ilişkiyi isteyebilecek kadar da alçak bir insansın nolur bana seviyorum ölüyorum muhanbeti yapma.Adamla daha ne yaşadında tutulsun bu kadar.Aşkıda şu pis duygularınıza alet edip kirletmeyin ya.

Hah hiç başkasına aşık olup karısını bırakan yok öylemi hep kullanıp atıyolar yani

Sen iradesizsin hislerini bahane etme.İradesiz bir zavallısın.Hatta baya baya bu yanlış ilişkiyi isteyebilecek kadar da alçak bir insansın nolur bana seviyorum ölüyorum muhabbeti yapma.Adamla daha ne yaşadında tutuldun bu kadar.Aşkıda şu pis duygularınıza alet edip kirletmeyin ya.

Kendin boşandın diye başkalarının da mı boşanmasını istiyorsun ? Sen nasıl bir insansın bana bir anlatır mısın ? Ciddi ciddi soruyorum sana "Onur, gurur" kelimesi sana ne çağrıştıyor ?
Ne alaka ben bosandım diye millet bosansın diyemi ugrascam bu nasıl bi düşünce şekli pes

Bişey yaşamadım sorunda orda ama çok beğeniyorum

Hah hiç başkasına aşık olup karısını bırakan yok öylemi hep kullanıp atıyolar yani
Hiç merak etmeyin efendimaşık olup karısını boşayan erkek huyundan vazgeçmediği için iki gün sonra kadınında bi tarafına tekmeyi basıp yenisine koşuyor. Ya size aşıkta olsa kullanacakta olsa o adam evliyken ortada mutsuz edeceğin başka bir kadın varken bi tarafını da yırtsan mutlu olamazsın. Ayrıca sen çirkin eline yüzüne bakılmaz vs birşey misin de ilk yavşayan adama evli bile olsa koşa koşa gidiyorsun. Sabah sabah hem sinirimi hem terbiyemi bozdun hani adamı tanısam direk pijamalarımla kapısına dayanıp eşine bacım p.e sahip çık kuyruk sallayan var dicem o derece. Aklınızı başınıza alın be edep yahu edep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…