Kızlar akıl verin

Madem öyle bunun oluşmasına izin vermeyecek olan kişide kendisi değil mi? Dediğim şeyin gayet açık olduğunu düşünüyorum.
Binmesin mesela adamın arabasına samimi olmak istemiyosa.
Samimi olmak istiyor çünkü adamdan hoşlanıyor. Adamın da ilgisi var mı yok mu diye buraya soruyor eğer davranışlarinda ilgi bulursa yuva yıkacak !

Ama cok tatlı napim elimde değil
Ya ne demek çok tatlı elimde değil ya?
Ben senin derdini tam çözemedim.Adamın sana ilgilisi var mı yok mu onu öğrenmek istiyosun ama sanki bunu öğrenince sende adama karşılık verecekmiş ve o yüzden öğrenmek istiyo gibisin.
Dışarda bir sürü BEKAR erkekler varken ne bu yaptığın allah aşkına ya? Kendine gel ve milletin kocasına göz koyma.

Alçalır alçalır var böyleleri... Allah hepsinin soyunu kurutsun
Böyle olan kadınında erkeğinde soyu kurusun bencede.Hiç mi utanmazlar hayatlarındaki insanın hayatını böyle harcamaya.Onu böyle üzmeye incitmeye.
Anlaşamıyosan,istemitosan boşan ayrıl kardeşim kimseyi kandırmaya hakkınız yok.

Adam karizmatik ve yakışlı
Eşi pek takmaz adam zengin bilmem ne
beni niye bekliyor
Ama saygılı konuşuyor
Siz adama baya asılıyorsunuz farkında değilsiniz burda sorduğunuz şey de aslında adam iyi niyetli de benmi yanlış anlıyorum yoksa hissettiğim duyguların bir karşılığı var mı. Ama bunu açık açık soracak cesarete sahip değilsiniz. Dahası işe yeni başladım diyorsunuz adamı ne kdr tanıdınız da bindiniz arabasına ben iş yerimde böyle birşeye asla müsaade etmem mesela. Daha yeni işe başlamış bir bayan çalışanlarımdan birinin arabasına binerse bakış açım çok değişir hani 1 yıllık vs mesai arkadaşı olurlar tamam ama dün bir bugün iki. Bir bayanın azcık ağır olması lazım. Sonra eşi takmaz meselesi ne biliyorsunuz kocanın parası olunca kadının onuru gururu olmuyor mu yani. Durumun iyi ama eşim böyle yeni işe başlamış ve bnm tanımadığım bir kadını eve bıraksa arabayla üzerlerinden geçmek suretiyle karaca ahmete bırakırım ikisini de. O yüzden adaöa hissettiğiniz duygulardan bir an önce vazgeçin aklınızı başınıza alın evinize 1 saat geç gidin ama arkanızdan konuşturmayın.

Öylesi tatlı geliyor. Adam evli, başkasıyla takılıyor sorumluluk yok vur patlasın çal oynasın. Kadın da aynı şekilde ! Gitmiş evli adamdan hoşlanıyor bile bile bir de ! Sonra yok efendim gönül bu ... S*çarlar öyle gönüle !

Zaten emin olamıyorum beni beğeniyomu yoksa iyilik içinmi yapıyo
Ya emin olsan ne yazar allah aşkına ya? Ay sabah sabah sinir kat sayım yükseldi emi!
Anlamıyosun galiba adam EVLİ EVLİİ sana ilgisi olsa bile bu çok yanlış bi şey sen ortak olmamalısın.Ne biliyosun adamın gönül eğlencesi olmayacağını? Gerçekten kaldırabilir misin bunu?

Şu laflarından sonra fark ettim ki gönül eğlencesi olmak koymazmış sana gurur sıfır çünkü.Umarım adam boşanmazda o zaman görürüm seni
Benim olsun yeter bosansada bosanmasada hayatımda olsun hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…