- 7 Mayıs 2017
- 56
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi sunshine300
-
Samimi olmak istiyor çünkü adamdan hoşlanıyor. Adamın da ilgisi var mı yok mu diye buraya soruyor eğer davranışlarinda ilgi bulursa yuva yıkacak !Madem öyle bunun oluşmasına izin vermeyecek olan kişide kendisi değil mi? Dediğim şeyin gayet açık olduğunu düşünüyorum.
Binmesin mesela adamın arabasına samimi olmak istemiyosa.
Allah aşkına çık git şurdan ! Çık git yoksa ağzımdan kötü şeyler çıkacak. !!!!Ama cok tatlı napim elimde değil
Ya ne demek çok tatlı elimde değil ya?Ama cok tatlı napim elimde değil
Alçalır alçalır var böyleleri... Allah hepsinin soyunu kurutsunBence fakesiniz.
Bir kadin bu kadar alcalamaz.
Ama evli.Beni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya kahretsin adam bide yakışıklı ve karizmatik
Fake falan değilim gercek bu bu hisler içindeyimBence fakesiniz.
Bir kadin bu kadar alcalamaz.
Zaten emin olamıyorum beni beğeniyomu yoksa iyilik içinmi yapıyoAma evli.
Saglam parcan kalmaz burada. Uzaklara uc bebisimDemek su ki bende beğeniyorum onu
Böyle olan kadınında erkeğinde soyu kurusun bencede.Hiç mi utanmazlar hayatlarındaki insanın hayatını böyle harcamaya.Onu böyle üzmeye incitmeye.Alçalır alçalır var böyleleri... Allah hepsinin soyunu kurutsun
Kapilmis onceden ama.Ama cok tatlı napim elimde değil
Öylesi tatlı geliyor. Adam evli, başkasıyla takılıyor sorumluluk yok vur patlasın çal oynasın. Kadın da aynı şekilde ! Gitmiş evli adamdan hoşlanıyor bile bile bir de ! Sonra yok efendim gönül bu ... S*çarlar öyle gönüle !Böyle olan kadınında erkeğinde soyu kurusun bencede.Hiç mi utanmazlar hayatlarındaki insanın hayatını böyle harcamaya.Onu böyle üzmeye incitmeye.
Anlaşamıyosan,istemitosan boşan ayrıl kardeşim kimseyi kandırmaya hakkınız yok.
Kapılsın nolcak evlenmek varsa bosanmakta var ilelebet onla evli kalcak diye hukummu var yaniKapilmis onceden ama.
Ya emin olsan ne yazar allah aşkına ya? Ay sabah sabah sinir kat sayım yükseldi emi!Zaten emin olamıyorum beni beğeniyomu yoksa iyilik içinmi yapıyo
Utaniyor olabilir benceeeeBeni deniyor benden mi adım bekliyor yani Ya kahretsin adam bide yakışıklı ve karizmatik
Fake falan değilim gercek bu bu hisler içindeyim
Zaten emin olamıyorum beni beğeniyomu yoksa iyilik içinmi yapıyo
Şu laflarından sonra fark ettim ki gönül eğlencesi olmak koymazmış sana gurur sıfır çünkü.Umarım adam boşanmazda o zaman görürüm seniKapılsın nolcak evlenmek varsa bosanmakta var ilelebet onla evli kalcak diye hukummu var yani
Benim olsun yeter bosansada bosanmasada hayatımda olsun hepŞu laflarından sonra fark ettim ki gönül eğlencesi olmak koymazmış sana gurur sıfır çünkü.Umarım adam boşanmazda o zaman görürüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?