Kızlar aklınızdakikeri unutun! zayıflamak için tek çözüm !

Gokcegizem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
15
4
1
27
Şunun bir farkına varalım. Ne kadar diyet yapsakta kilo veremiyoruz değilmi ? Çünkü çözümünüz diyette değil ! İstediğiniz herşeyi yiyin gençler. Ne varsa. Et, balık, çerez, cips, kola, sulu yağlı binlerce yemek ! Aklınıza bir ton yemek geldi değil mi ? Gidin hiç çekinmeden yiyin istediklerinizi. Ama dozunda ! Sofraya oturduğumuzda tıka basa yemek zorunda değilsiniz. Bu size yemeğin Zevkinden çok acı vericek. Karın ağrısı yokmu o karın ağrısı... Sofradan açlıkla tokluk arasında kalkın azzzzıcık bir doyma hissi geldiğinde bırakın çatalları bıçakları. Kalkın gidin tv başına ! Ne alaka diyeceksiniz değilmi ? Çünkü 1-2 hafta içerisinde böyke devam ederseniz miğde kendi kendine küçülmeye başlayacak ve artık zamanla o kadar kapasiteyle bile doymanızı sağlayacak. Artık fazlasını yemek isteseniz bile yiyemeyeksiniz! Bu hissi duyduğunuz an işte! Zayıflama adımlarının içerisindesiniz ! Bir kaşık daha yiyeyim tamam demeyin sakın. O bir kaşık size çok sey kaybettirecek ! Dediğim gibi herşeyden azar azar yerseniz eğer acı çekmeden hiçbirşey canınız çekmeden forma girebilirsiniz. Haaa unutmayın. Hergün yürüyün demiyorum ama haftada 2-3 kere bile yürüyüşe çıksanız kar. Ama öyle hususi yürüyüş değil. Gezmeye gidersiniz bir avm ye gidersiniz.. Gününüzün hareketli geçmesi yeterli :))) sonra akşamı yayılın durun dediğim gibi; sofradan asssla tok kalkmayın. 1-2 kilo değil 10-20 kilo vermeniz garanti sağlıklı günler <3

dediğiniz cidden çok mantıklı ama bunu yapabilsem zaten şuanki halimde olmazdım ama muhtemelen midem küçülünce ben de bu şekilde doymadan istediğimi yeme yöntemine geçiş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…