- Konu Sahibi talihsiz84
-
adam sana kur yapıyor ya başka evli hatunlarada kur yapmadığını nerden biliyorsun?
hadi eşinin yaptığını unutmadın unutamıyorsun neden boşanmıyorsun. öle evlilik mi olur.
Kızlar sizden bir kurtuluş yolu önerisi istiyorum. 4 yıllık evliyim birbirimizi çok severek evlendik ve 3 yaşında bir kızımız var ama eşim beni bundan 1,5 yıl kadar önce aldattı hazmedemedim sindiremedim derken eşimin pişman oluşu bana karşı hal ve hareketlerinin çok iyi olması bebeğim olması ve az da olsa ona olan sevgim ve her insan ikinci bir şansı hakeder düşüncesi ile eşimi affettim. Zaman içimde çok büyük tartışmalarımız olsa da aramız düzeldi tabi içimdeki sızı ve güvensizlik duygusu kaldı. Asıl mesele ise eşimin bana karşı son zamanlarda çok ilgisiz ve alakasız olması ben devlet memuruyum. Çalıştığım yerde bana çok ilgi gösteren bir bey var. İlk başta çok umrumda olmuyordu ben evliyim eşimin bana yaptığını o kadının bana yaşattığını ben kimseye yaşatmayacağım diyordum ama zaman içinde alışkanlık oldu ve ben onun ilgisinden etrafımda dolaşmasından çok hoşlanmaya başladım ve karşılık vermeye başladım. Ama şuana kadar merhabalarımız dışında onunla hiç konuşmadık ve ben ona aşık olduğumu hissediyorum. Ne kadar yapmıycam desemde işyerimde onun etrafında dolaşırken buluyorum kendimi onun için süsleniyor onun için giyiniyorum evde işte her yerde onu düşünüyorum ve o da evli ama bana karşı çok yoğun bir ilgisi var farkındayım. Benimle konuşmak istiyor, kızlar ben benim yaşadığımı başkasına yaşatmak istemiyorum eşimden intikam almak gibi bir niyetim de yok eşimin yanındayken başkasını düşünerek ona ihanet ettiğimi de farkındayım psikolojim çok bozuk antidepresan kullanmaya başladım yoğun kalp çarpıntılarım var sabah kalktığımda akşam yatarken hep aklımda hoşlandığım bu kişiye aşırı derecede ilgi duyuyor seviyorum ama onu görünce ve bu tür düşüncelere dalınca midem bulanıyor kendime böyle birşey yakıştıramıyorum ama kendimi de bundan alıkoyamıyorum. Ne yapabilirim? Memur olduğum için işten de ayrılamam Nasıl bir yol izleyebilirim. Kızlar ne olur bu durumdan kurtulmak için bir öneri bir yol istiyorum. ve lütfen ne olur yazdıklarımı okurken beni kınamayın böyle insanların Allah belasını versin diyen ben şimdi o insanlardan biriyim
bu arada adama da kendine çeki düzen vermesi konusunda uyarabilirsin çözüm çok ama sen istersen.......cnm öncelikle sana tavsiyem şeytan vesvesesinden Allaha sığın ve çözüm düşün farzetki uydun şeytana kızını düşün onun bunu yapmasını nasıl karşılarsın yada bu duruma düşmesine bence hemen bulunduğun ortamı şefinlemi müdürünlemi konuşursun ama ne yaparsan yap değiştir ya da izne çık rapor al ve bence güzel bacım bu tip şeyleri herşeyden önce kendine yakıştırma Allah rızası için yardım istediğin için seninde bu sıkıntıyı atlatmanı rabbimden canıgönülden istiyorum sonu çooook hazin olur aman ha.....
Bilmiyorum boşanmak istemiyorum bebeğim var babasız büyümesini istemiyorum ben de çok az da kalmış olsa kocama karşı bir sevgim var
önceki açtığın konularda çok ilginçmiş gerçekten
2011 de açtığın konunda da 3 yıllık evliyim 2 bebeğimiz var demişsin
dalga mı geçiyorsun bizle :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=488020
Hayır canım benim arkadaşım şifre alarak benden kendisi açmıştı o konuyu benim bir ilgim yok dalga geçmek gibi bir niyetim de yok gerçekten zor durumdayım ve bu durumdan kurtulmanın yolarını arıyorum yemin ederim söylediklerim doğru
buda başka arkadaşınız sanırım
2011 de açılan konunuzda da oğlum olacak demişsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=462422
Eşinin seni aldatması başka bir konu,senin başkasına ilgi duyman başka bir konu.Yani yaptığın hareketin suçunu veya sebebini eşinin seni aldatmasına yükleyemezsin.Sen adama karşı bu kadar yoğun duygular besliyorsan bunu işyerinde adam da farkediyordur ve daha çok yöneliyordur sana.İş arkadaşlarının da gözünden kaçmıyordur emin ol.İnsanlar sadece dillendiremezler.İnsan hayatta boşluğa düşer,hatalar yapar ama evliliğin ağır bir yükü vardır.Eşin aldattıysa boşanacaktın.Ya da affettiysen aldatmasını unutacaktın.Sen başka bir adama bu kadar ilgiliyken eşinin sana ilgisizliğinden şikayet etmemelisin.Aynı ilgisizliği sen de eşine gösteriyorsun ki,gece gündüz başka bir adamı düşünüyorsun.Kendimi alıkoyamaıyorum diye birşey yok.Bu senin arkasına sığındığın bahanen.Evladın var.Annesin,eşsin,evlatsın.Bir ailen bir çevren var.Bu ayyuka çıksa yaşadığın utanç bedel ve acıyı alıkoyabilecekmisin.Elin adamının ilgisi hevesi geçene kadardır.Kimsenin aşk oyuncağı olma.Kocamdan intikam almak gibi niyetim yok diyorsun da,intikam alsan ne olacak.Aldatılmak meşru mu olacak.Kendini bu gereksiz hayallerden uzaklaştır.Adama karşı mesafeli dur derim.Kızlar sizden bir kurtuluş yolu önerisi istiyorum. 4 yıllık evliyim birbirimizi çok severek evlendik ve 3 yaşında bir kızımız var ama eşim beni bundan 1,5 yıl kadar önce aldattı hazmedemedim sindiremedim derken eşimin pişman oluşu bana karşı hal ve hareketlerinin çok iyi olması bebeğim olması ve az da olsa ona olan sevgim ve her insan ikinci bir şansı hakeder düşüncesi ile eşimi affettim. Zaman içimde çok büyük tartışmalarımız olsa da aramız düzeldi tabi içimdeki sızı ve güvensizlik duygusu kaldı. Asıl mesele ise eşimin bana karşı son zamanlarda çok ilgisiz ve alakasız olması ben devlet memuruyum. Çalıştığım yerde bana çok ilgi gösteren bir bey var. İlk başta çok umrumda olmuyordu ben evliyim eşimin bana yaptığını o kadının bana yaşattığını ben kimseye yaşatmayacağım diyordum ama zaman içinde alışkanlık oldu ve ben onun ilgisinden etrafımda dolaşmasından çok hoşlanmaya başladım ve karşılık vermeye başladım. Ama şuana kadar merhabalarımız dışında onunla hiç konuşmadık ve ben ona aşık olduğumu hissediyorum. Ne kadar yapmıycam desemde işyerimde onun etrafında dolaşırken buluyorum kendimi onun için süsleniyor onun için giyiniyorum evde işte her yerde onu düşünüyorum ve o da evli ama bana karşı çok yoğun bir ilgisi var farkındayım. Benimle konuşmak istiyor, kızlar ben benim yaşadığımı başkasına yaşatmak istemiyorum eşimden intikam almak gibi bir niyetim de yok eşimin yanındayken başkasını düşünerek ona ihanet ettiğimi de farkındayım psikolojim çok bozuk antidepresan kullanmaya başladım yoğun kalp çarpıntılarım var sabah kalktığımda akşam yatarken hep aklımda hoşlandığım bu kişiye aşırı derecede ilgi duyuyor seviyorum ama onu görünce ve bu tür düşüncelere dalınca midem bulanıyor kendime böyle birşey yakıştıramıyorum ama kendimi de bundan alıkoyamıyorum. Ne yapabilirim? Memur olduğum için işten de ayrılamam Nasıl bir yol izleyebilirim. Kızlar ne olur bu durumdan kurtulmak için bir öneri bir yol istiyorum. ve lütfen ne olur yazdıklarımı okurken beni kınamayın böyle insanların Allah belasını versin diyen ben şimdi o insanlardan biriyim
Arkadaşım sen şuan boşlukta olduğun için o kişinin ilgisi hoşuna gidiyor.Diyelim onla bişeye başladın inan seni işyerinde rezil ederler belki memuriyetten olursun sakın ha, adın çıkar erkekler kendi aralarında bunu bi övünç kaynağı gibi anlatmaya bayılır.Ondan sonra her ipini çözen seni hafif kadın sanarak sana kur yapmaya başlar sakın kendi saygın için bu düşünceye engel ol.
Şu anda ciddi bir boşluktasın ve büyük bir hatanın eşiğindesin. Allah rızası için kendine hakim ol, ileride pişman olacağın şeyler yapma.
Eşin olacak adam seni buna sürüklemiş ama sen evladı olan, aklı başında, ve müslüman bir hanım olarak asla böyle bir hata yapmayacaksın.
Eşinden boşanmayı düşündün mü? Bence tam zamanıdır. O zaman bekar bir hanım olarak farklı insanları tanıma hakkına sahip olacaksın (tabi ki bu insanlar evli olmayacak).
Yapma kardeşim, bu adamdan uzak dur.
Oda senin eşin gibi bak, böyle bir adama güvenilir mi? Böyle bir adam sevilir mi? Evli barklı adam utanmıyor mu aynı durumdaki bir kadına yaklaşmaya?
Mümkünse iş yerini bile değiştirmeyi düşünebilirsin. Bir adım daha atarsan geri dönüşü olmayan bir leke bırakacaksın hayatında...
PC: Fake mi bu konu şimdi?insan ne tür bir haz duyar acaba? O kadar da yazdım, vallahi zamanıma yazık . Kendimi kullanılmış gibi hissettim şu an...
Kızlar sizden bir kurtuluş yolu önerisi istiyorum. 4 yıllık evliyim birbirimizi çok severek evlendik ve 3 yaşında bir kızımız var ama eşim beni bundan 1,5 yıl kadar önce aldattı hazmedemedim sindiremedim derken eşimin pişman oluşu bana karşı hal ve hareketlerinin çok iyi olması bebeğim olması ve az da olsa ona olan sevgim ve her insan ikinci bir şansı hakeder düşüncesi ile eşimi affettim. Zaman içimde çok büyük tartışmalarımız olsa da aramız düzeldi tabi içimdeki sızı ve güvensizlik duygusu kaldı. Asıl mesele ise eşimin bana karşı son zamanlarda çok ilgisiz ve alakasız olması ben devlet memuruyum. Çalıştığım yerde bana çok ilgi gösteren bir bey var. İlk başta çok umrumda olmuyordu ben evliyim eşimin bana yaptığını o kadının bana yaşattığını ben kimseye yaşatmayacağım diyordum ama zaman içinde alışkanlık oldu ve ben onun ilgisinden etrafımda dolaşmasından çok hoşlanmaya başladım ve karşılık vermeye başladım. Ama şuana kadar merhabalarımız dışında onunla hiç konuşmadık ve ben ona aşık olduğumu hissediyorum. Ne kadar yapmıycam desemde işyerimde onun etrafında dolaşırken buluyorum kendimi onun için süsleniyor onun için giyiniyorum evde işte her yerde onu düşünüyorum ve o da evli ama bana karşı çok yoğun bir ilgisi var farkındayım. Benimle konuşmak istiyor, kızlar ben benim yaşadığımı başkasına yaşatmak istemiyorum eşimden intikam almak gibi bir niyetim de yok eşimin yanındayken başkasını düşünerek ona ihanet ettiğimi de farkındayım psikolojim çok bozuk antidepresan kullanmaya başladım yoğun kalp çarpıntılarım var sabah kalktığımda akşam yatarken hep aklımda hoşlandığım bu kişiye aşırı derecede ilgi duyuyor seviyorum ama onu görünce ve bu tür düşüncelere dalınca midem bulanıyor kendime böyle birşey yakıştıramıyorum ama kendimi de bundan alıkoyamıyorum. Ne yapabilirim? Memur olduğum için işten de ayrılamam Nasıl bir yol izleyebilirim. Kızlar ne olur bu durumdan kurtulmak için bir öneri bir yol istiyorum. ve lütfen ne olur yazdıklarımı okurken beni kınamayın böyle insanların Allah belasını versin diyen ben şimdi o insanlardan biriyim
zaten bir erkek arkadaşına da anlatmış herhalde adam bana bakıp duruyor beni izliyor ne yapıcam diye, neden söylüyor ki sanki söylenir mi böyle şeyler çok yakın arkadaş da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?