Kızlar Allah rızası için önerisi olan paylaşabilir mi?

Biz buraya sayfalarca yazip da sana gercekleri gostermeye calissakda sen deki bu dik kafalilik la hicbirsey degismez sen kafaya koymuş sun zaten bu adami yok dayanamiyorum yok unutamiyorum
o zaman sen bu adamla gonlunu eglendir
sonra bakmisin isyerininde dedikodular almis basini gitmis en gec esiniz de bu durumu ogrencek sonra bi bakmissin o ölüp bittigin adam da sona tekmeyi atmis gitmis siz de o vazgecemediginiz askinizla basbasa kalirsiniz artik

ha bide simdi sana esinden bosan desek
yok yapamam cok seviyorum kizim mi babasi birakamam dersiniz

yazik gunah o cocuga baba kari kiz pesinde
ana liseli cocuklar gibi ask mesk derdinde

adam sana kur yapıyor ya başka evli hatunlarada kur yapmadığını nerden biliyorsun?

hadi eşinin yaptığını unutmadın unutamıyorsun neden boşanmıyorsun. öle evlilik mi olur.

Bilmiyorum boşanmak istemiyorum bebeğim var babasız büyümesini istemiyorum ben de çok az da kalmış olsa kocama karşı bir sevgim var

sürekli aynı işyerindeyim başka yere kaçma şansım yok uzaklaşma şansım yok devamlı gözümün önünde memurum istifa edemem ben bu durumu nasıl atlatıcam bilmiyroum gerçekten Allah yardımcım olsun sanırım sadece dua edebilirim bu durumdan kurtulmak için başka çarem yok öyle değilmi? ne kadar kötü durumda olduğumun farkındayım adamı görünce midem bulanıyor inanın ki ama çok aşırı bir ilgi ve sevgi duyuyorum ona karşı anlamıyorum çelişik bir durumdayım

cnm öncelikle sana tavsiyem şeytan vesvesesinden Allaha sığın ve çözüm düşün farzetki uydun şeytana kızını düşün onun bunu yapmasını nasıl karşılarsın yada bu duruma düşmesine bence hemen bulunduğun ortamı şefinlemi müdürünlemi konuşursun ama ne yaparsan yap değiştir ya da izne çık rapor al ve bence güzel bacım bu tip şeyleri herşeyden önce kendine yakıştırma Allah rızası için yardım istediğin için seninde bu sıkıntıyı atlatmanı rabbimden canıgönülden istiyorum sonu çooook hazin olur aman ha.....

bu arada adama da kendine çeki düzen vermesi konusunda uyarabilirsin çözüm çok ama sen istersen.......

Bilmiyorum boşanmak istemiyorum bebeğim var babasız büyümesini istemiyorum ben de çok az da kalmış olsa kocama karşı bir sevgim var

sevgin varsa adamın ilgisinden hoşlanma...

bebeğin bu tuhaf ilişkilerin yaşandığı yerde büyümemeli... ya gerçekten eşine dön, yada boşan...

hoşlandığını düşündüğün an bebeğini hatırla... ona bunu yapamazsın...

Arkadaşım sen şuan boşlukta olduğun için o kişinin ilgisi hoşuna gidiyor.Diyelim onla bişeye başladın inan seni işyerinde rezil ederler belki memuriyetten olursun sakın ha, adın çıkar erkekler kendi aralarında bunu bi övünç kaynağı gibi anlatmaya bayılır.Ondan sonra her ipini çözen seni hafif kadın sanarak sana kur yapmaya başlar sakın kendi saygın için bu düşünceye engel ol.

buda başka arkadaşınız sanırım
2011 de açılan konunuzda da oğlum olacak demişsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=462422

cevap vermediniz?

Şu anda ciddi bir boşluktasın ve büyük bir hatanın eşiğindesin. Allah rızası için kendine hakim ol, ileride pişman olacağın şeyler yapma.

Eşin olacak adam seni buna sürüklemiş ama sen evladı olan, aklı başında, ve müslüman bir hanım olarak asla böyle bir hata yapmayacaksın.

Eşinden boşanmayı düşündün mü? Bence tam zamanıdır. O zaman bekar bir hanım olarak farklı insanları tanıma hakkına sahip olacaksın (tabi ki bu insanlar evli olmayacak).

Yapma kardeşim, bu adamdan uzak dur.

Oda senin eşin gibi bak, böyle bir adama güvenilir mi? Böyle bir adam sevilir mi? Evli barklı adam utanmıyor mu aynı durumdaki bir kadına yaklaşmaya?

Mümkünse iş yerini bile değiştirmeyi düşünebilirsin. Bir adım daha atarsan geri dönüşü olmayan bir leke bırakacaksın hayatında...

PC: Fake mi bu konu şimdi? insan ne tür bir haz duyar acaba? O kadar da yazdım, vallahi zamanıma yazık . Kendimi kullanılmış gibi hissettim şu an...

Son düzenleme:
Eşinin seni aldatması başka bir konu,senin başkasına ilgi duyman başka bir konu.Yani yaptığın hareketin suçunu veya sebebini eşinin seni aldatmasına yükleyemezsin.Sen adama karşı bu kadar yoğun duygular besliyorsan bunu işyerinde adam da farkediyordur ve daha çok yöneliyordur sana.İş arkadaşlarının da gözünden kaçmıyordur emin ol.İnsanlar sadece dillendiremezler.İnsan hayatta boşluğa düşer,hatalar yapar ama evliliğin ağır bir yükü vardır.Eşin aldattıysa boşanacaktın.Ya da affettiysen aldatmasını unutacaktın.Sen başka bir adama bu kadar ilgiliyken eşinin sana ilgisizliğinden şikayet etmemelisin.Aynı ilgisizliği sen de eşine gösteriyorsun ki,gece gündüz başka bir adamı düşünüyorsun.Kendimi alıkoyamaıyorum diye birşey yok.Bu senin arkasına sığındığın bahanen.Evladın var.Annesin,eşsin,evlatsın.Bir ailen bir çevren var.Bu ayyuka çıksa yaşadığın utanç bedel ve acıyı alıkoyabilecekmisin.Elin adamının ilgisi hevesi geçene kadardır.Kimsenin aşk oyuncağı olma.Kocamdan intikam almak gibi niyetim yok diyorsun da,intikam alsan ne olacak.Aldatılmak meşru mu olacak.Kendini bu gereksiz hayallerden uzaklaştır.Adama karşı mesafeli dur derim.

zaten bir erkek arkadaşına da anlatmış herhalde adam bana bakıp duruyor beni izliyor ne yapıcam diye, neden söylüyor ki sanki söylenir mi böyle şeyler çok yakın arkadaş da olsa

O fikri hemen kafandan at, adam aldatırsa aslan olur, kadın aldatırsa o... olur. Aldatmasını sindiremiyorsan ki sindirememissin ki, birinin egilimine acıksın kafanda...Bosan, ne yaparsan yap...

Bak gördünmü şerefsiz belkide bana bakıyor sürekli diye neler anlattı sakın ha sakın uzak dur tüm kuruma rezil olursun psikolojin altüst olur. Şeytana uyma eminim eşinden çok üstün vasıflı biri değil.Erkekler kendisi olur bide arkadaşına tavsiye eder sende memnun kalırsın diye .

Konum fake değil arkadaşlar yemin ederim doğru söylüyroum yardım istiyorum sizden bir çıkış yolu arıyorum

Benim dışımda herkese cevap vermişsiniz
neden sorduğum soruya cevap vermiyorsunuz?
bir konunuzda 2 bebeğim var demişsiniz.
bir konunuzda 1 oğlum var demişsiniz.
şimdide kızım var diyorsunuz.
2 bebeği olan kişi siz değilseniz,1 oğlu olan da başka arkadaşınız mı?
kaç kişi kullanıyor profilinizi :18:

poff hiç üşenmeyip senaryo yazıyolar sonra da inandırmaya çalışıyolar

zaman içinde eşinize sevginiz bitmiş eşinizin vakti zamanında yapmış olduğu ''adilik'' bu süreci daha da hızlandırmış olabilir...bence bu hikayede sizin başkasına ilgi duymaya başlamanız normal zira evde ilgi görmeyen bir bayanın etrafında dört dönen birisine zamanla ilgi duyması olası ama abes olan sizin bir erkeğe hem de evli birine onun için süslenecek kadar ilgi duymanız her an onu düşünmeniz ve hala eşinizle aynı yatağı paylaşmanız..ben sizin yerinizde olsam bu ilgiyi kendimde hissettiğim an eşimle aynı sofrayı ,aynı yatağı,aynı evi paylaşamazdım ve boşanma noktasında harekete geçerdim... sonuçta ekonomik özgürlüğünüz de elinizde...eşinize ve çocuğunuza başka damga vurmaktan iyidir diye düşünüyorum....bir de unutmadan eşinizin size yaşattığı adiliği düşünce boyutunda bile olsa siz de ona yaşatmışsınız ( kusura bakmayın lütfen ) umarım icraat boyutuna geçmeden kendinize ; sizi ,eşinizi ,çocuğunuzu yıpratmayacak insanların diline düşürmeyecek onurlarını kırmayacak bir yol bulursunuz....

zaten bir erkek arkadaşına da anlatmış herhalde adam bana bakıp duruyor beni izliyor ne yapıcam diye, neden söylüyor ki sanki söylenir mi böyle şeyler çok yakın arkadaş da olsa

Rezil rusva olucaksin bu gidisle. Erkeklerin ozellikle boyle gayri mesru islerde karsilarindaki kadina zerre kadar saygilari yoktur. isini gorur ceker gider, sen rezil olmussun, adin cikmis, evliligin yikilmis umrunda olmaz. Ayrica evli bir kadina bakmasi onun onde giden bir serefsiz oldugunu gosterir.

bence senin sorunun o adama asik oldugunu sanmanda. hayiatinda hersey monotonlasmis, hayal kirikligina ugramissin, simdi heyecan ariyorsun. Kendini yatistirman lazim.

Belki komik veya sacma gelicek ama oruc tutmani tavsiye ederim. aclik ve suszuluktan aklina o aplatl herif gelmez.

Allah ıslah etsin.
sabah eşinizin yatağından kalkıp,o adam için mi süsleniyorsunuz?gerçekten mide bulandırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…