- Konu Sahibi talihsiz84
-
beni görmezden geliyor hanımefendi
Canım bazı arkadaşlarım ve görümcelerim var bu sitede korkuyorum anlarlar diye bazı nitelikleri değiştirip yazıyorum o yüzden sahte konu açanın da Allah belasını versin ne diyeyim başka inandırmak için? Kendime bela okuyacak halim yok ya vallahi de billahi de konum doğru psikopat mıyım ben niye sahte konu açayım Allah razı olsun yazıyorsunuz zaman ayırıp kul hakkı bu hakkınızı helal edin çıkmazdayım yardım istiyorum
Canım bazı arkadaşlarım ve görümcelerim var bu sitede korkuyorum anlarlar diye bazı nitelikleri değiştirip yazıyorum o yüzden sahte konu açanın da Allah belasını versin ne diyeyim başka inandırmak için? Kendime bela okuyacak halim yok ya vallahi de billahi de konum doğru psikopat mıyım ben niye sahte konu açayım Allah razı olsun yazıyorsunuz zaman ayırıp kul hakkı bu hakkınızı helal edin çıkmazdayım yardım istiyorum
O adamda en az eşin kadar adi
Sevecek başka adam mı yok
Eşini boşa kime aşık oluyosan ol, yalnız aşık olacağın kişi de bekar olmalı bunu unutma
Eşin gibi haysiyetsiz bi insan olmak istemezsin dimi ?
Kendi yaşadıklarını başka bi kadına yaşattırmak istemezsin dimi ?
Yapamam edemem diye birşey yok, ben bu kadar adi karakter de olamam diyeceksin kestirip atacaksın
Aklına gelince de dua et, Allah'ım düşüncelerimin kirliliğinden sana sığınırım de
Bu kadar işte
Onun için süslenmeler, hep onu düşünmeler, çok iğrenç
Sen insan ve kadınsın, onurlu bi insan ve onurlu bi kadın olarak kal lütfen
Sen annesin, çocuğunu utandıracak bir anne değil örnek bi anne ol lütfen
Hiç kimse için değil ama kendimiz için erdemli olmalıyız.
Şimdilerde hissettiğin yoğun duyguları bir zamanlar eşine karşı da hissetmiştin değil mi?
Neticede tutku yerini gerçeklere bıraktı. Yanlışlar yanlışlarla düzeltilemez. İçinden çıkılamaz hale gelir.
Otokontrolümüz olmasa, hepimin etrafında dönmeye cesaret edebilecek hayranlarımız olurdu.
Dilerim sahip olduğun değerlerin kıymetini anlayabilmek için onları kaybetmen gerekmez.
Seni o kadar iyi anliyorumki bunu yasamayaan bilemez..guven duygusu gittimi icten ice sevgi sevkat ararsn...hep baskasina tervih wdilme duygusu vardir istemeden icinde tabi baskalarinin tercihi olmak hosuna gider...aynilarini yasadim..nacizane tavsiyem eger gercekten asik olduysan esinden bosan...bosanmadan herhangi bi iliski baslarsa vicdan azabin inanilmaz rahatsiz eder..Özgür bir kadin olduktan sonra kimse bisey diyemez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım eşimden ayrılmak böyle bir adam için yuvamı yıkmak istemiyorum çıkmazdayım evladım var sadece bu durumdan kurtulsam keşke ama keşke eşimi yeniden çok sevebilsem güvenebilsem ona keşke ama keşke işte
Kızlar sizden bir kurtuluş yolu önerisi istiyorum. 4 yıllık evliyim birbirimizi çok severek evlendik ve 3 yaşında bir kızımız var ama eşim beni bundan 1,5 yıl kadar önce aldattı hazmedemedim sindiremedim derken eşimin pişman oluşu bana karşı hal ve hareketlerinin çok iyi olması bebeğim olması ve az da olsa ona olan sevgim ve her insan ikinci bir şansı hakeder düşüncesi ile eşimi affettim. Zaman içimde çok büyük tartışmalarımız olsa da aramız düzeldi tabi içimdeki sızı ve güvensizlik duygusu kaldı. Asıl mesele ise eşimin bana karşı son zamanlarda çok ilgisiz ve alakasız olması ben devlet memuruyum. Çalıştığım yerde bana çok ilgi gösteren bir bey var. İlk başta çok umrumda olmuyordu ben evliyim eşimin bana yaptığını o kadının bana yaşattığını ben kimseye yaşatmayacağım diyordum ama zaman içinde alışkanlık oldu ve ben onun ilgisinden etrafımda dolaşmasından çok hoşlanmaya başladım ve karşılık vermeye başladım. Ama şuana kadar merhabalarımız dışında onunla hiç konuşmadık ve ben ona aşık olduğumu hissediyorum. Ne kadar yapmıycam desemde işyerimde onun etrafında dolaşırken buluyorum kendimi onun için süsleniyor onun için giyiniyorum evde işte her yerde onu düşünüyorum ve o da evli ama bana karşı çok yoğun bir ilgisi var farkındayım. Benimle konuşmak istiyor, kızlar ben benim yaşadığımı başkasına yaşatmak istemiyorum eşimden intikam almak gibi bir niyetim de yok eşimin yanındayken başkasını düşünerek ona ihanet ettiğimi de farkındayım psikolojim çok bozuk antidepresan kullanmaya başladım yoğun kalp çarpıntılarım var sabah kalktığımda akşam yatarken hep aklımda hoşlandığım bu kişiye aşırı derecede ilgi duyuyor seviyorum ama onu görünce ve bu tür düşüncelere dalınca midem bulanıyor kendime böyle birşey yakıştıramıyorum ama kendimi de bundan alıkoyamıyorum. Ne yapabilirim? Memur olduğum için işten de ayrılamam Nasıl bir yol izleyebilirim. Kızlar ne olur bu durumdan kurtulmak için bir öneri bir yol istiyorum. ve lütfen ne olur yazdıklarımı okurken beni kınamayın böyle insanların Allah belasını versin diyen ben şimdi o insanlardan biriyim
Niye ondan masummus ben sadece bukismi anlayamadimEvli bi adama boyle hisler besleyebilmek ne kadar igrenc bunu dusundum okur okumaz. Rabbim korusun. Esin senden daha masum bu hikayede. Kucucuk cocugu evde misil misil uyurken annesinin kendini baska birine begendirme cabasi gercekten mide bulandirici. Allah islah etsin ve icinizdeki bu kotu duygulari yok etsin. Bu belki nefs belki baska sey ama allah yardimciniz olsun.
Evli bi adama boyle hisler besleyebilmek ne kadar igrenc bunu dusundum okur okumaz. Rabbim korusun. Esin senden daha masum bu hikayede. Kucucuk cocugu evde misil misil uyurken annesinin kendini baska birine begendirme cabasi gercekten mide bulandirici. Allah islah etsin ve icinizdeki bu kotu duygulari yok etsin. Bu belki nefs belki baska sey ama allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?