Kızlar Allah rızası için önerisi olan paylaşabilir mi?

beni görmezden geliyor hanımefendi

Canım bazı arkadaşlarım ve görümcelerim var bu sitede korkuyorum anlarlar diye bazı nitelikleri değiştirip yazıyorum o yüzden sahte konu açanın da Allah belasını versin ne diyeyim başka inandırmak için? Kendime bela okuyacak halim yok ya vallahi de billahi de konum doğru psikopat mıyım ben niye sahte konu açayım Allah razı olsun yazıyorsunuz zaman ayırıp kul hakkı bu hakkınızı helal edin çıkmazdayım yardım istiyorum

Merak ettim yorumların etkisi izleyeceğin yolu belirlemene yardımcı oldu mu?
İşyerindeki adama yakınlık hissetmenin yanlış olduğunu biliyordun zaten.
Hala duygularına set çekemeyeceğini mi düşünüyorsun?

Hadi canım hadi sen herşeyi anlat burada diğer konularında da ama sadece çocuk konusundan anlarlar diye mi çocuk sayısını ve cinsiyetini her konuda değiştirdin onlardan korkun olsa zaten şu an bu konuyu açmazdın değil mi enayi gibi mi duruyoruz gerçekten karşıdan. Önce şifremi arkadaşım almıştı diyorsunuz sonra değiştiriyorum anlamasınlar diye diyorsunuz haa tüm yazılanlardan anlamayacaklar da oğlum var dediniz diye anlayacaklar o yüzden kızım var dediniz başka konularda da değişik yazmışsınz hep. En başta neden cevap veremediniz.

Bir de yaptığınıza kılıf uydurmuşsunuz eşim beni aldattı affettim ama ilgisi azaldı bende birinden hoşlandım. Eşinin aldatmasını nasıl hazmedemediyseniz şu an aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Onun için giyinip süslenmek düşünmek aldatmak değil mi?

Bu adam direkt size açılmamış ayrıca sadece sürekli bakıyormuş konuşuyormuş filan belki siz yanlış anladınız ayrıca aynı işyerinde evli bir adam başka arkadaşına neden desin bunu hem de siz de evliyken. Şu anda o adam duygularını açık etse yemeğe davet etse filan direkt zaten başlayacaksınız durum onu gösteriyor. İlgilenmeyin bakmayın. O kişinin de karısı var yazık değil mi aldatılırken çok içim acıdı diyorsunuz. Eşinizi sevmiyorsunuz belli boşanın bari memursunuz geliriniz var.

O adamda en az eşin kadar adi
Sevecek başka adam mı yok
Eşini boşa kime aşık oluyosan ol, yalnız aşık olacağın kişi de bekar olmalı bunu unutma
Eşin gibi haysiyetsiz bi insan olmak istemezsin dimi ?
Kendi yaşadıklarını başka bi kadına yaşattırmak istemezsin dimi ?
Yapamam edemem diye birşey yok, ben bu kadar adi karakter de olamam diyeceksin kestirip atacaksın
Aklına gelince de dua et, Allah'ım düşüncelerimin kirliliğinden sana sığınırım de
Bu kadar işte

Onun için süslenmeler, hep onu düşünmeler, çok iğrenç
Sen insan ve kadınsın, onurlu bi insan ve onurlu bi kadın olarak kal lütfen
Sen annesin, çocuğunu utandıracak bir anne değil örnek bi anne ol lütfen

Son düzenleme:
Asla ama asla yaşadıklarımı başkasına yaşatmak gibi bir niyetim yok ben içimden düştüğüm durumdan kurtulmaya çalışıyorum bunun için eşimle konuştum tatile çıkıcaz zaten araya ramazan giriyor inşallah oruç tutmak ve namaz kılmak beni bu kirli ve iğrenç mide bulandırıcı duygulardan kurtarır insanların bana kötü gözle bakıp arkamdan dedikodu yapmalarını istemem heleki çalıştığım kurum kamu kurumu dedikodu alır başını gider mahvolurum ama gel görki eşime karşı hiçbirşey hissetmiyorum keşke ona tekrar bağlanabilsem keşke onu tekrar çok sevebilsem şuanda hıçkırarak ağlıyorum nasıl bu kadar basit olabiliyorum yine onun yanına gittim ben onun beni görmesi için benim kurtuluşum yok yok çok basiretisz şerefsiz bir insanım ben :2:

arkadasa katılıyorummmm

Adamın kötü yönlerini düşün onları bulmaya çalış bence allah yardımcın olsun resmen şeytan senin aklını çeliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu verilebilecek en güzel cevaptı,
çok ama çok güzel bir yorum

Seni o kadar iyi anliyorumki bunu yasamayaan bilemez..guven duygusu gittimi icten ice sevgi sevkat ararsn...hep baskasina tervih wdilme duygusu vardir istemeden icinde tabi baskalarinin tercihi olmak hosuna gider...aynilarini yasadim..nacizane tavsiyem eger gercekten asik olduysan esinden bosan...bosanmadan herhangi bi iliski baslarsa vicdan azabin inanilmaz rahatsiz eder..Özgür bir kadin olduktan sonra kimse bisey diyemez

canım eşimden ayrılmak böyle bir adam için yuvamı yıkmak istemiyorum çıkmazdayım evladım var sadece bu durumdan kurtulsam keşke ama keşke eşimi yeniden çok sevebilsem güvenebilsem ona keşke ama keşke işte

Bir arkadaşımız vardı eşi pek evde durmazdi ama hovardalık gibi değil izinli gününde işe gider yine orda vakit geçirirdi daha sonra bi anda boşanma kararı aldıklarını ve adamın kesinlikle kimseyle bu konuyu konuşmak istemediğini sadece dönüşü yok dediğini duyduk iki tane de evlatları vardı ilk aklımıza gelen adamın aldattığıydi oysa hepimiz günahını almışiz kadın netten biriyle görüşmeye başlamış.. sonuç boşandılar kadın yıllardır görüşmediği kardeşinin evine gitmek zorunda kaldı çocukları annesinin adını bile duymak istemiyorlar adam tekrar evlendi çocuklarını da yanına aldı..bu kadının aldatması.için eşinin ilgisizliği bahane miydi yani... Adam gibi ayrılsaydi rezil olmazdı en azından.. kurusa bakmayın da neden o adam sizin çevrenizde bence bu hoş birşey değil..evli bir bayana yaklaşma fırsatını sen vermişsin

Umarım esini tekrar seversin..tabiki kimse istemez yuvası ni yikmayi..esinle konuş icinde kalanlari guven duygunu ve askini yeniden ilk gunki gibi yasamayi istedigini anlat..birlikte ilk tanistiginizda daha ihanet yalan vs olmadigi gunlerdeki gibi elele gezin tozun ne bileyim derler ya sil baştan baslamak..iste öyle

Şöyle düşünün o adam evli ve size ilgi gösteriyor, yani bir zamanlar eşinizin size yaşattığı acıları karısına yaşatacak potansiyelde bir adam.

canım senin eşinin ilgisizliğinden ötürü kendini dışarıya atmışsın. evinde bulamadığın sevgiyi dışarıda bulmaya çalışmışsın sen ister kabul et ister etme ama durum bundan mütevelli. bu durum bir nevide eşin sana yaptı. öc olayınada dönüşmüş. sirkelen kendine gel nolursa olsun sen evli bir bayansın. ve bir çocuğun var bu ilgisizlik olayınıda eşinle konuş o ilgi gösterdikçe o adamdan emin ol soğuyacaksın. hee benim içimde eşime karşı bişi kalmadı bitti diyorsan boşan ve yoluna bak.evlsin başka bir adama gönlün kaymaya meyilli zinaya girer bu ve dinimizde en büyük günahlardan.Allaha bol bol dua et ve durum çemberinden bir an önce kurtulmanı dilerim.

arkadaşlarınıza şifrenizi vermişsiniz ve evli bir adamla yakınlaşmaktan bahsediyorsunuz . Ayıp yaaa .

Esi
Niye ondan masummus ben sadece bukismi anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…