kızlar anlam veremediğim bir durum yaşadım yorum yaparmısınız

hllerol95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
175
32
98
30
kızlar 1 aydır aynı mahallede oturduğum bir kişiyle konuşuyordum gayet iyi giden bir ilişkiydi ancak dün benimle birşey konuşmak istediğini söyledi tamam dedim. mahallede bizi görmüşler senle ben olmayız yol yakınken bitsin dedi bende ne olmuş görmüşlerse bişey mi duydun dedim evet dedi ısrar etmeme rağmen söylemedi etrafından kimseyi tanımıyorum kim ne demiş olabilir. sadece bir arkadaşının tanıdığıyla konuştum ama yıllar önceydi ve hiç kötü bişey yapmadım. kim ne demiş olabilir düşüyorum ama anlam veremiyorum sizde neden böyle birlşey oldu yardım edin..

bazı erkekler kötü şey yapmasanızda, yapmış gibi anlatırlar erkekler arasında, hava atmak için.

Erkekler zaten herkesle ilişki yaşayıp ayrılabilir, bu çooooook normal...

Ama bir kadın olarak nasıl olurda başkasıyla görüşebilirsin? Çok ayıp

Onlar görüşebilir, ama illaki görüştüğü kızın eli
hiçkimsenin eline değmemeli !

Bence kimse görüp de bir şey demedi sizinkinin sizden ayrılacağı tutmuş.
çocukluk arkadaşıyla konutuğumu öğrenmiş ve bundan çok utanmış bu kişiyi tahmin edebiliyorum ama asla bilmiyodum arkadaş olduklarını onunda geçmişinde eski sevgilileri var insan bunu seçemiyo ve değiştiremiyo ama ben çok sevmiştim sizce geri dönüşü olur mu numaramı engellemiyor ama sürekli onu engellememi istiyor artık konuşmuyoruz tabi dönerse nasıl tepki vermeliyim görüşünüzü söyler misiniz

Bence kimse görüp de bir şey demedi sizinkinin sizden ayrılacağı tutmuş.
çocukluk arkadaşıyla konutuğumu öğrenmiş ve bundan çok utanmış bu kişiyi tahmin edebiliyorum ama asla bilmiyodum arkadaş olduklarını onunda geçmişinde eski sevgilileri var insan bunu seçemiyo ve değiştiremiyo ama ben çok sevmiştim sizce geri dönüşü olur mu numaramı engellemiyor ama sürekli onu engellememi istiyor artık konuşmuyoruz tabi dönerse nasıl tepki vermeliyim görüşünüzü söyler misiniz

bazı erkekler kötü şey yapmasanızda, yapmış gibi anlatırlar erkekler arasında, hava atmak için.

canım, çocukluk arkadaşıysa eğer, ömür boyu yüzyüze olacaklar demektir. Şöyle söyliyim, erkekler arasında farklı bir dünya var kadınların pek bilmediği. bende oğlumdan biliyorum (yaşı 22). arkadaşının çıktığı bir kızla, beğensede çıkmıyor. çünkü arkadaşıyla her an yüzyüze gelebilir ve yanındaki sevgilisi hakkında ne düşündüğü onu rahatsız eder. gurur meselesi yapar erkek bunu. bence dönsede kabul etme,.

Sonuçta kendi ayrılmak istemiş , bu kız üzülür diye düşünmemiş hiç boşverin gitsin..!! Allah gönlüne göre versin..

evet ablacım aynı mahallede büyüdük ama şuan herhangi bir samimiyet veya birlikte takılmaları yok o şahısla öyle olsa zaten farkederdim sosyal medyada bile ekli değiller birbirlerinde belki ayda 1 kahvede yada sokakta karşılaşıyordır.
beni gerçekten sevseydi bu kadar kolay kestirip atabilir miydi. ilişkimize sahip çıkamaz mıydı ama sen haklısın benim için tamamen bitti artık

şimdiki kızlar erkelere çok istekli davranıyorlar, erkekler doğaları gereği, kaçanı kovalamak isterler. karşılarındaki kızı zor elde etmek, onlar için daha değerli. ayrıca ilişkiler çok hızlı ilerliyor, hızlıda bitiyor. ayrıca bakıyorum kızlar tanışır tanışmaz , erkeklere tüm geçmişini ayrıntılı anlatıyorlar, buda yanlış. karşıdaki erkeği iyice tanımadan neden tüm hayat anlatılırki. ayrıca ayrıntıyada girmeye de gerek yok. erkekler günümüzde kızları kolay lokma olarak görüyorlar, lütfen buna dikkat et canım. ayrıca yaşın daha çok genç, karşıan çok iyi kısmetler çıkabilir. acele etme..ayrıca illa flört ederek evlenmek şart değil, görücü üsülu daha güzel bence..

iki secenek var, ya birisi gercekten ona gelip olur olmadik laflar etti. Bu kisi bir erkekte olabilir sizden gizliden gizliye hoslanan biri veya bir kiz da olabilir misal o konustugunuz erkekten hoslanan birisi.
Bir digeri ise, cocuk sizden ayrilmak istedigi icin bahane üretmis.
Kim söyledigini ögrenmedikce bu durum muamma olarak kalir.

Kimin söylediğini tahmin ediyorum evet geçmişte onun tanıdığı biriyle konuşmuştum ama arkadaş olduğunu o söyleyince anladım çok fazla samimi olduklarını düşünmüyorum öyle olsa farkederdim onunda geçmişinde birileri olmuş bunu değiştirmek benim elimde değil ki

Samimiyet bence bu durumlarda pek önem arz etmiyor. O düsündügün kisi eger seni onunla gördüyse bir sekilde comak sokmak istemis olabilir.

Samimiyet bence bu durumlarda pek önem arz etmiyor. O düsündügün kisi eger seni onunla gördüyse bir sekilde comak sokmak istemis olabilir.
Bu durumda terk edilmem gayet doğal sanırım Ayrılırken ısrarla onu engellememi istedi ancak kendi engellemedi arada bir instagram hikayelerime bakıyor buda beni umutlandırıyor geri dönüşü olmadığını kabul etmem ve onu tamamen silmem gerek artık başka bişey kalmadı yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…