- 5 Şubat 2019
- 51
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi Cananbal213534
Kızlar merhabalar hiç kimseye anlatamadığım için size anlatayım akıl isteyeyim dedim. 9yıllık evliyim bir oğlum var. Annem babam ayrı. Babamla görüşmüyoruz. Annemle iyiydik son bir kaç yıldır eşime takmış durumda. Bugün kavga ettik evlenmeden öncede ettiğimiz oldu. Kavgalarından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdim. Eşim de anlayışlı bir adam annem bizde kalır elinden gelen hürmeti gösterir. Kardeşime de öyle. Ben evlendikten 3 yıl sonra atandım o süreçte anneme para yollardı bir gün muhabbeti olmadı. Ben atandıktan sonra da destek olmaya çalıştım. Eş durumu yapıp memleketimize geldik 2 yıldır kavgadan yıldım. Çocukluğumda da kavgalara çok maruz kaldığım için çok yükseliyorum hele o seslerin dışarıdan duyulması beni çok utandırıyor. Yıllarca kavgalarından utanırken şimdi benim evime gelip aynı kavgaları benle yapıyor. Ayağı kırıldı on gündür ben de gerçekten bitmiş hissediyorum. Eşimi ve eşimin ailesini büyü yapmakla suçluyor ondan benle kavga ediyorsun ben burada istenmiyorum seni dolduruyor bu evde ne iş yapmıyor niye her şeyi sen yapıyorsun gibi söylemlerde bulunuyor bir de. Küsmeyi denedim olmuyor. Sadece ne ihtiyacım var diye aradım o şekilde denemeye çalıştım olmadı. Şimdi bir de ayağından dolayı biz de. İçimi dökmek istedim size ne yapabilirim.
Son düzenleme: