Kızlar aranızda böyle olan var mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gmzee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım aynısı benim başıma da geldi iki farklı doktora gittim bir tanesi stresten dedi. Diğee doktorda rahmin kendini gebeliğe hazırlıyor o yüzdeen böyle sarkmalar olabilir dedi.

Canım aynısı benim başıma da geldi iki farklı doktora gittim bir tanesi stresten dedi. Diğee doktorda rahmin kendini gebeliğe hazırlıyor o yüzdeen böyle sarkmalar olabilir dedi.
Ben hamileyim geç döllenme olduğu için öyle olmuş ilk kez başıma gelmişti :)

Yaa gerçekten mi tebrik ederim canım peki hüç belirtin falan oldu mu bizimle paylaşırmısın bi umut olsun
Cok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbım Herhangi bir belirtim olmadı benim sadece adet günümde ağrı oldu onun haricinde bide akıntım çok artmıştı. Gecikmemin 18. Günü öğrendim 6. Gün kan vermiştim çıkmamıştı. Ama ben belirttiğim gibi her ay düzenli adet oluyorum inanın o kadar stresli zamanlarım oldu ki onu hiç düşünmedim ay bitip olmayınca bakmak istedim. İnşallah sizin de öyledir bi arkadaş daha vardı oda test verdi negatif sonra benimki gibi pozitife dönmüştü geç döllenme sebebiyle inşallah sizin de vardır

Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum bakalım inşallah banada nasip olur

Gecen ay adetim 23 gun gecikti. Birkac gun gecince test yaptım. Negatif.
23. gun regl oldum.

Merhabalar yazınızı gördüm de bir umut oldu. Regl gecikmemin 10. Günündeyim testlerin hala negatif çıkıyor. Hala da hiç regl olacakmışım gibi hissetmiyorum. Ara sıra kasıklarımda ağrı ve akıntı var. Göğüslerimde bir hassasiyet yok. Normalde hiç gecikmedi doktora çıktım bir problem görünmüyor dedi ama sizce başka bir rahatsızlık olabilir mi yoksa gebelik ihtimali hala var mı ?

Benimde 6. Gun kan da negatifti evdeki testlerde dahil ay bitip olmayınca baktım bende geç döllenme dedi doktor o yüzden sonradan görünmüş inşallah sizin de öyledir ama mevsimsel de olabilir doktor bi sıkıntı yok dediyse inşallah hamilesinizdir

Ben ay boyu olmayınca test yapmıştım hiç gecikmez her ay düzenli oluyordum. Mevsimden diye düşündüm ama değil hamileyim şuan:)
Sizin adiniza sevindim. Tebrik ederim
Ben zaten hamilelik düşünmüyorum. Genelde de adetlerim duzensiz oldugu icin kafami rahatlatmak icin test yapmistim.

Yani daha önce mevsim geçişlerinde hiç böyle olmamıştım. Doktor duvarda kalınlaşma var ya adet olacaksın ya da gebelik olacak dedi. Bakalım ara ara ağrılar oluyor ama hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum inşallah dediğin gibi olur hayırlısıyla bir de kaçıncı günde çıkmıştı hamilelik?

Ben ay bitince testi yaptım 18. Gün gecikmede öğrenmiştim zaten direk 2. Çizgi koyulaşmıştı inşallah size de nasip eder Rabbım

Bende 25. Gün gecikmede pozitifi gördüm. 2 kez kan verdim bu süreçte çıkmadı. Pozitifi görünce kan verdim 30 çıktı deger
Goguslerinizde hassasiyet hissediyor muydunuz? Benimde adetim geceli 19 gun oluyor bugun 13. Gunde kan testi yaptim negatif cikti umut oldunuz bana, hicbir belirtim yok adet olacakmis gibi de hissetmiyorum ama hamilelik belirtisi de yasamiyorum

Goguslerinizde hassasiyet hissediyor muydunuz? Benimde adetim geceli 19 gun oluyor bugun 13. Gunde kan testi yaptim negatif cikti umut oldunuz bana, hicbir belirtim yok adet olacakmis gibi de hissetmiyorum ama hamilelik belirtisi de yasamiyorum
Biraz vardı ama çok değil hamileligimi öğrendikten sonra çok fazla hassasiyet oldu goguslerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…