Kızlar aranızda böyle olan var mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gmzee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gec de yumurtlama olmamis gec dollee gec yumurtlayinca olmuyor mu
Adetim geçtikten 6 gün sonra kan verdim çıkmadı evde test yaptım yine bişey çıkmadı ay bitip olmayınca tekrar test yaptım ve doktorum son adet tarihimi güncelledi geç döllenme yani

Adetim geçtikten 6 gün sonra kan verdim çıkmadı evde test yaptım yine bişey çıkmadı ay bitip olmayınca tekrar test yaptım ve doktorum son adet tarihimi güncelledi geç döllenme yani
yani yumurtlama gununuz belli oldugu icin bircok insan madem olmuyorum diye doktor onlara adet söktürücü veriyor

Kızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Merhaba Gamze hanım adetinizden kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz gebe olduğunuzu ben de 15 Şubat'ta olmam gerekiyordu ama olmadım hala test negatif çıktı geçen hafta hala olmadım ?

yani yumurtlama gununuz belli oldugu icin bircok insan madem olmuyorum diye doktor onlara adet söktürücü veriyor
Evet zaten durum şöyle en son adet tarihim 15 ağustos yumurtlama günüm 1 Eylül görünüyordu ama doktorum adetim 27 ağustos olarak değiştirdi bebeğin boyundan kilosundan. Ben doktora kan vermeye gittiğimde 2 3 güne olmazsanız gelirsiniz tekrar ilaç veririm demişti ama ben ayın bitmesini bekledim

Merhaba Gamze hanım adetinizden kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz gebe olduğunuzu ben de 15 Şubat'ta olmam gerekiyordu ama olmadım hala test negatif çıktı geçen hafta hala olmadım ?
Adetim geçtikten 6. Gün sonra kan testi ve evde idrar testi yapmıştım ikisi de negatif çıktı kan testi de öyle sonra bir daha test yapmadım ta ki ay bitene kadar oda 18. Gün testte öğrendim sonra kan verdiğimde vardı minik

Bugün 12. Gün hala olmadım ama şuan çok ağrım var kasiklarim belim bacaklarım bakalım bı kaç gün daha beklicem iştahım açıldı çok tatlı yiyorum adet söktürücü içtim bekliyorum vala çok istiyorum hamilelik fakat pcos var bende adetin duzensiz aralik ocak ayında düzenli olmuştum ama bu ay olmadım bilmiyorum napicagimi

Ayın bitmesini bekleyin bence biraz stres yapmayın bende olmam gereken tarihte oluyormuş gibi ağrısını çektim kan verdiniz mi siz ondan sonra mı kullandınız adet söktürücüyü ?

Ayın bitmesini bekleyin bence biraz stres yapmayın bende olmam gereken tarihte oluyormuş gibi ağrısını çektim kan verdiniz mi siz ondan sonra mı kullandınız adet söktürücüyü ?
Yook ben hiç birşey vermedim adetimden birgün sonra test yaptım negatif çıktı aradan bir hafta sonra geçtiğimiz çarşamba günü tekrar kaset test yaptım oda negatif şuan çok ağrım var çarşambaya beklicem eğer olmazsam kan vericem çarşamba günü adet söktürücü içtim

Idrar a kandan 10 gün sonra düşüyor diye biliyorum çarşamba zaten ayın 1 i oluyor direk kan verirsiniz Rabbım gönlünüze göre versin inşallah size de nasip etsin isteyen herkese

Idrar a kandan 10 gün sonra düşüyor diye biliyorum çarşamba zaten ayın 1 i oluyor direk kan verirsiniz Rabbım gönlünüze göre versin inşallah size de nasip etsin isteyen herkese
Amin inşallah çarşambaya kadar eğer adet olmazsam Çarşamba günü kan vermeye gidicem

Acaba hamilemisiniz ogrenebildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…