Gecikmenin 18. Günükacinci gun pik gordunuz
gec de yumurtlama olmamis gec dollee gec yumurtlayinca olmuyor muGecikmenin 18. Günü
Adetim geçtikten 6 gün sonra kan verdim çıkmadı evde test yaptım yine bişey çıkmadı ay bitip olmayınca tekrar test yaptım ve doktorum son adet tarihimi güncelledi geç döllenme yanigec de yumurtlama olmamis gec dollee gec yumurtlayinca olmuyor mu
yani yumurtlama gununuz belli oldugu icin bircok insan madem olmuyorum diye doktor onlara adet söktürücü veriyorAdetim geçtikten 6 gün sonra kan verdim çıkmadı evde test yaptım yine bişey çıkmadı ay bitip olmayınca tekrar test yaptım ve doktorum son adet tarihimi güncelledi geç döllenme yani
Merhaba Gamze hanım adetinizden kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz gebe olduğunuzu ben de 15 Şubat'ta olmam gerekiyordu ama olmadım hala test negatif çıktı geçen hafta hala olmadım ?Kızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Evet zaten durum şöyle en son adet tarihim 15 ağustos yumurtlama günüm 1 Eylül görünüyordu ama doktorum adetim 27 ağustos olarak değiştirdi bebeğin boyundan kilosundan. Ben doktora kan vermeye gittiğimde 2 3 güne olmazsanız gelirsiniz tekrar ilaç veririm demişti ama ben ayın bitmesini bekledimyani yumurtlama gununuz belli oldugu icin bircok insan madem olmuyorum diye doktor onlara adet söktürücü veriyor
Adetim geçtikten 6. Gün sonra kan testi ve evde idrar testi yapmıştım ikisi de negatif çıktı kan testi de öyle sonra bir daha test yapmadım ta ki ay bitene kadar oda 18. Gün testte öğrendim sonra kan verdiğimde vardı minikMerhaba Gamze hanım adetinizden kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz gebe olduğunuzu ben de 15 Şubat'ta olmam gerekiyordu ama olmadım hala test negatif çıktı geçen hafta hala olmadım ?
Adetim geçtikten 6. Gün sonra kan testi ve evde idrar testi yapmıştım ikisi de negatif çıktı kan testi de öyle sonra bir daha test yapmadım ta ki ay bitene kadar oda 18. Gün testte öğrendim sonra kan verdiğimde vardı minik
Adetim geçtikten 6. Gün sonra kan testi ve evde idrar testi yapmıştım ikisi de negatif çıktı kan testi de öyle sonra bir daha test yapmadım ta ki ay bitene kadar oda 18. Gün testte öğrendim sonra kan verdiğimde vardı
Bugün 12. Gün hala olmadım ama şuan çok ağrım var kasiklarim belim bacaklarım bakalım bı kaç gün daha beklicem iştahım açıldı çok tatlı yiyorum adet söktürücü içtim bekliyorum vala çok istiyorum hamilelik fakat pcos var bende adetin duzensiz aralik ocak ayında düzenli olmuştum ama bu ay olmadım bilmiyorum napicagimiAdetim geçtikten 6. Gün sonra kan testi ve evde idrar testi yapmıştım ikisi de negatif çıktı kan testi de öyle sonra bir daha test yapmadım ta ki ay bitene kadar oda 18. Gün testte öğrendim sonra kan verdiğimde vardı minik
Ayın bitmesini bekleyin bence biraz stres yapmayın bende olmam gereken tarihte oluyormuş gibi ağrısını çektim kan verdiniz mi siz ondan sonra mı kullandınız adet söktürücüyü ?Bugün 12. Gün hala olmadım ama şuan çok ağrım var kasiklarim belim bacaklarım bakalım bı kaç gün daha beklicem iştahım açıldı çok tatlı yiyorum adet söktürücü içtim bekliyorum vala çok istiyorum hamilelik fakat pcos var bende adetin duzensiz aralik ocak ayında düzenli olmuştum ama bu ay olmadım bilmiyorum napicagimi
Çok teşekkür ederim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahBı postu yeni gördüm çok mutlu oldum tebrik ederim
Yook ben hiç birşey vermedim adetimden birgün sonra test yaptım negatif çıktı aradan bir hafta sonra geçtiğimiz çarşamba günü tekrar kaset test yaptım oda negatif şuan çok ağrım var çarşambaya beklicem eğer olmazsam kan vericem çarşamba günü adet söktürücü içtimAyın bitmesini bekleyin bence biraz stres yapmayın bende olmam gereken tarihte oluyormuş gibi ağrısını çektim kan verdiniz mi siz ondan sonra mı kullandınız adet söktürücüyü ?
Idrar a kandan 10 gün sonra düşüyor diye biliyorum çarşamba zaten ayın 1 i oluyor direk kan verirsiniz Rabbım gönlünüze göre versin inşallah size de nasip etsin isteyen herkeseYook ben hiç birşey vermedim adetimden birgün sonra test yaptım negatif çıktı aradan bir hafta sonra geçtiğimiz çarşamba günü tekrar kaset test yaptım oda negatif şuan çok ağrım var çarşambaya beklicem eğer olmazsam kan vericem çarşamba günü adet söktürücü içtim
Amin inşallah çarşambaya kadar eğer adet olmazsam Çarşamba günü kan vermeye gidicemIdrar a kandan 10 gün sonra düşüyor diye biliyorum çarşamba zaten ayın 1 i oluyor direk kan verirsiniz Rabbım gönlünüze göre versin inşallah size de nasip etsin isteyen herkese
İnşallah güzel haber alırsınız buraya da yazın mutlaka :)Amin inşallah çarşambaya kadar eğer adet olmazsam Çarşamba günü kan vermeye gidicem
Acaba hamilemisiniz ogrenebildinizmiBugün 12. Gün hala olmadım ama şuan çok ağrım var kasiklarim belim bacaklarım bakalım bı kaç gün daha beklicem iştahım açıldı çok tatlı yiyorum adet söktürücü içtim bekliyorum vala çok istiyorum hamilelik fakat pcos var bende adetin duzensiz aralik ocak ayında düzenli olmuştum ama bu ay olmadım bilmiyorum napicagimi
Maalesef adet oldum 27 Şubat'taAcaba hamilemisiniz ogrenebildinizmi
Bende 8 gun gecikti odrar testi yaptim cikmadi ama hala adet olmadimMaalesef adet oldum 27 Şubat'ta
Pcoslu musunBende 8 gun gecikti odrar testi yaptim cikmadi ama hala adet olmadim
Evet nerden anladınPcoslu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?