Kizlar asik oldum.

Profil fotoğraftaki benim oğlum.ne kadar meraklısınız milletin cinselligi ile dalga gecmeye
Kızım napayım oğlunsa Allah Allah. Git tedavini ol, bu şekilde sevgili yapman da evlenmen de sıkıntı. Erkekleri de çekmeyin salın gitsin diyoruz kadınlara burda. Kimse senle ömür boyu sürtünmek zorunda değil.

Ben veremem ama herifler karar verir yevrım, senin dengin hiçbir adam ergenler gibi sürtünmeli bir cinsel hayat istemez. Sen sağ elini sol elinle avutmaya devamke canım.
Erkeklere gelince sürtünme ile cinsel hayat yaşayamaz.kadinlar online date den sevgili arayınca aranıyor yangın var
Dediginiz hibir şeyi ciddiye almıyorum.mantalite bu zaten

Erkeklere gelince sürtünme ile cinsel hayat yaşayamaz.kadinlar online date den sevgili arayınca aranıyor yangın var
Pamuk ALLAH aşkına daha yaşadıgın reel hayatında seni eski eşin bile defalarca kandırdı, neyine güveniyorsun ki allasen ?

Üç kere alıntı yapmışsın canın çok mu sıkıldı şekerim ? Yap sen online date al başına belayı sonra gel ağla zırla burda . Yav senin neyine, ya paranı kaptırırsın bu kafayla ya böbreğini ya da başka bir şeyini . Git bulaş elin ne idüğü belirsiz heriflerine al başına belayı bana ne be. Hayır, normal bir ilişki yaşama şansın varken tedavini olma, sonra yine gel buraya ağla , senin olayın zaten bu, kazara huzur bulsan mutsuz olursun. Sen bu huyla mezara gidersin artık, olmuyor napalım.

İşte herkes senin mutlu olduğun şeylerden mutlu olmak zorunda değil. Sen sürtünmek istersin o insan gibi normal ilişki ister. Bu kimseyi kötü yapmaz.

Gerçekler acı değil mi.pamuk hep yalnız kalsın zaten.ama erkekler sürtünerek cinsellik yaşamasın.birak Allahaskina
Evet hep yalnız kal, insanlarda yaklaşınca hayatını karartıyorsun sen. Tam psikolojik vakasın. Hayal ettiğin şeyleri gerçek sanacak kadar hastasın. O kadar cesaretiysen, sadece yaşadıklarını anlatıyorsan git adama ben sana aşık oldum de burada ahkam kesme.

Ben aşık falan değilim.cok hoşlanmıştım sitedeki resminden.3 yıl önceki filtreli fotosunu koymuş.benim hayalimdeki adam değil.konustum anladım.sevmiyorum ve istemiyorum

Ben aşık falan değilim.cok hoşlanmıştım sitedeki resminden.3 yıl önceki filtreli fotosunu koymuş.benim hayalimdeki adam değil.konustum anladım.sevmiyorum ve istemiyorum
Açtığın konunun başlığına bak kendin yazdığın şeyi inkar ediyorsun. Kendin söylüyorsun anlatıyorsun sonra da size ne sizin bu konuda konuşma hakkınız yön diyorsun. Sen gerçekten kafanda uydurup inanıyorsun, ciddi hastasın. Burada insanlar kendini paraladı sana yardımcı olmak için sen herkesle dalga geçtin. 40 yaşında kadınım diyorsun ya sen sadece dalga geçip zaman he itmeye çalışan birisin

Evet pamuktan hakaretler başlamış
Yine aynı şey yine aynı son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…