- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
O an adama çok yogun bisi hissettim.olay bu.oyun yok bisi yok.olmasini da çok istedim olmadiAçtığın konunun başlığına bak kendin yazdığın şeyi inkar ediyorsun. Kendin söylüyorsun anlatıyorsun sonra da size ne sizin bu konuda konuşma hakkınız yön diyorsun. Sen gerçekten kafanda uydurup inanıyorsun, ciddi hastasın. Burada insanlar kendini paraladı sana yardımcı olmak için sen herkesle dalga geçtin. 40 yaşında kadınım diyorsun ya sen sadece dalga geçip zaman he itmeye çalışan birisin
Pamuk işine geldiği gibi anlama. Altı üstü tedavi olacaksın, bundan sonraki hayatın ot gibi geçsin istemiyorsan mecbursun.Online date de sadece erkekler arar bu mantıkla.degil mi
Çirkin ama dogruÇok çirkin.
Sen önce kendini toparla. İnsanlara bulaşmaktan vazgeç. Tv de gördüğün artiste aşık olmak gibi seninki. Kafanda kurduğun şeylere inanıyorsun. Adam senden etkilense peşini bırakmazdı, istemedi seni. Muhtemelen işyerindeki olumsuzluğunu duymuştur. Her tarafa olumsuzluk saçıyorsun. Negatif ve iticisin. Kendine gel 40 yaşındasın, yalnızsın ve sebebi sensin.O an adama çok yogun bisi hissettim.olay bu.oyun yok bisi yok.olmasini da çok istedim olmadi
Alkol mu var ?Yok vajinismus muş yok tedavi ol
Insanların bu kadar özeline size sorulmadıkça girmeyin
Adam istemedi evet istemedi.cok da umrumda.en azından bunu söyleme özgüvenle sahibim.istemedi beni.istemediSen önce kendini toparla. İnsanlara bulaşmaktan vazgeç. Tv de gördüğün artiste aşık olmak gibi seninki. Kafanda kurduğun şeylere inanıyorsun. Adam senden etkilense peşini bırakmazdı, istemedi seni. Muhtemelen işyerindeki olumsuzluğunu duymuştur. Her tarafa olumsuzluk saçıyorsun. Negatif ve iticisin. Kendine gel 40 yaşındasın, yalnızsın ve sebebi sensin.
Sadece o adam deşil seni insanlar neden istemiyor bir düşün.Adam istemedi evet istemedi.cok da umrumda.en azından bunu söyleme özgüvenle sahibim.istemedi beni.istemedi
50 yasinda bir adamın fotosopla 40 yaşında görünen bir profil resmi var.resmen kandırıyor.ve ben istemiyorum.umrumda da değil.baskalati da istemesin.napiyim.sen şimdi benim canımı yaktığını mi düşünüyorsun ve bundan keyif mi alıyorsun.aci cekmiyorumSadece o adam deşil seni insanlar neden istemiyor bir düşün.
Beni alintilayacakti galiba. Tamam olma tedavi. Sürtünmeye devamAlkol mu var ?
Yanlış mı alintiladin
Yo çirkin değil. Gayet insani. Ve tedavisi var.Çirkin ama dogru
işinize geldiği gibi dünyaYo çirkin değil. Gayet insani. Ve tedavisi var.
Sana sormadimBeni alintilayacakti galiba. Tamam olma tedavi. Sürtünmeye devam
Asıl senin işine geldiği gibi şekerim . Tedavi olma sen mezara götür ahahah. Tedavi olursan birinin başını yakarsın neme lazım. Olma otur bi başına.Kişinize geldiği gibi dünya
Foruma yazarken birisine sormaniza gerek yok, herkes cevap yazabilir, ben tedavi olun demiştim o yüzden üzerime alındım.Sana sormadim
Sana sormadimAsıl senin işine geldiği gibi şekerim . Tedavi olma sen mezara götür ahahah. Tedavi olursan birinin başını yakarsın neme lazım. Olma otur bi başına.
Doğru oku anlarsın ne denildiginiForuma yazarken birisine sormaniza gerek yok, herkes cevap yazabilir, ben tedavi olun demiştim o yüzden üzerime alındım.
Sorman gerekmiyor.Sana sormadim
Size siz diye hitap eden kişilere lütfen siz diye hitap ediniz. Saygısızlık yapmayınız.Doğru oku anlarsın ne denildigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?