- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
kız yazdı bisiler.kalbim.boyle gün gün atti.ben daha fazlasına cesaret edemeyeceğim.acayip bir adrenalin varAllahaşkına saçmalama bak
Utanıyorum.bir de basit kadin olmak istemem.tanisma sitesinde buldu diye beni hafife almasinMadem çok istiyorsun cevap yaz bari, ben adamın naz çekecek biri olduğunu sanmıyorum. Kaç yaşında insanlarsınız , peşinden koşturma mı kaldı ya
Rossey isimli üyenin gelecekteki versiyonu gibisinizKi
kız yazdı bisiler.kalbim.boyle gün gün atti.ben daha fazlasına cesaret edemeyeceğim.acayip bir adrenalin var
Ya siz zaten evlenmicem yazmadınız mı ben anlayamıyorum ciddenÜç çocukla boşandığı için adam sorunlu mu.peki ben kiminle olabilirim.bosanmis bir adamla.ya adam iyi biri ama evliliğe uygun degilse
Evet 2 saat sonra cevap yazarsanız dicek ki ooo ne kadar ağır bir kadın hemen ciddi düşünmeliyim, anında fikri değişecek adamın. Date sitesinden yazdığınızı falan unutacak.Utanıyorum.bir de basit kadin olmak istemem.tanisma sitesinde buldu diye beni hafife almasin
Evlenmem delilik olur.uc çocuğun sorumluluğunu alamam.ben evliliğe uygun değilim.bu adam.tanidigim bir adam olmasa bu kadar heyecanlanmazdım.Ya siz zaten evlenmicem yazmadınız mı ben anlayamıyorum cidden
Sende devlet memurunun ama ruh sağlığı için güvenilir değilsin.Kendimi çok yalnız hissediyorum.adam da devlet memuru.polis.guvenilir biri.konusmasi yardımseverliği güzel.bu adamdan bana bir kötülük gelmez
Bak boşanmış bir hemcinsin olarak sana tavsiyem, eski eşini de bu adamı da boşver. Biraz kendine odaklan, spora git kilo vermeye çalış, psikolojik yardım al, bi tatil yap. Gerçekten iyi hissetmeye başladığında girersin bu işlere.Utanıyorum.bir de basit kadin olmak istemem.tanisma sitesinde buldu diye beni hafife almasin
Adamın evliliğe uygunluğundan o zaman size ne siz bence bir oturup düşünğn kafa akıl her şey karışık sağlıklı değilsiniz.Evlenmem delilik olur.uc çocuğun sorumluluğunu alamam.ben evliliğe uygun değilim.bu adam.tanidigim bir adam olmasa bu kadar heyecanlanmazdım.
Yazmak istemiyorum.isler gerçeğe evilince korktum.nasil anlatılır.belki de uzaktan mi yaşamak istiyorum bu ilişkiyi.heyecan mi olsun istiyorum.bilmiyorum bilmiyorumEvet 2 saat sonra cevap yazarsanız dicek ki ooo ne kadar ağır bir kadın hemen ciddi düşünmeliyim, anında fikri değişecek adamın. Date sitesinden yazdığınızı falan unutacak.
Boşanmalı üç yıl oldu.kimse olmadı.cok yalnizimBak boşanmış bir hemcinsin olarak sana tavsiyem, eski eşini de bu adamı da boşver. Biraz kendine odaklan, spora git kilo vermeye çalış, psikolojik yardım al, bi tatil yap. Gerçekten iyi hissetmeye başladığında girersin bu işlere.
Evleri ayırmışlardir ama hâlâ evlilerdir belki.Evlenmem.
Eminim.kızı da babama gittim vs diye konuşuyordu.acaba eski karısına misilleme mi yapmak istiyor.e kadin da ilçe değişikliği bile yapmamış 4 sene içinde.
Diğer konularınızi bilmyrm yorum da yapmycaktm ama şunu görünce dayanamadm.Eski adi üstünde eski yani bitmiş ben olsam onu tırnağıma kurban ederim o sizin için yabancı artk .Niye kendinizi kullandırtryorsunuz .Sevmek sevilmk istemek kötü bişey değil fıtrattan gelen bir duygu fakat hissetmissnz adam beğenmedi dyrsunuz hiç uğraşmayın bence .Kendinizi toparlayn siz hazır olunca elbet o duyguyu karşılıklı yaşayacağınz biri çıkar karşınıza .Eski eşim de evlenme peşimde ama en son iki ay önce geldi evimde kaldı.yine kavga çıkarıp gitti
Bu küçücük ilçede adını sanını çalıştığı kurumda kadar verdi.evli değil bu adam.Evleri ayırmışlardir ama hâlâ evlilerdir belki.
Açık açık eşim demiş adam.
Niye anlamamazliktan geliyorsun?
Adam bana yazdı ama ben korkuyorumDiğer konularınızi bilmyrm yorum da yapmycaktm ama şunu görünce dayanamadm.Eski adi üstünde eski yani bitmiş ben olsam onu tırnağıma kurban ederim o sizin için yabancı artk .Niye kendinizi kullandırtryorsunuz .Sevmek sevilmk istemek kötü bişey değil fıtrattan gelen bir duygu fakat hissetmissnz adam beğenmedi dyrsunuz hiç uğraşmayın bence .Kendinizi toparlayn siz hazır olunca elbet o duyguyu karşılıklı yaşayacağınz biri çıkar karşınıza .
Nereden biliyorsun?Bu küçücük ilçede adını sanını çalıştığı kurumda kadar verdi.evli değil bu adam.
Evli bence adamBisiler içmekten iki konuşmaktan zarar gelmez.bana ne yapabilir ki.burda buluşmayacağım.yalniz bana sitede eşim de polis memuru diye cümle kullandı.hala evli olduğuna mi inanıyor acaba
Sormadım ama garip geldiNereden biliyorsun?
Eşim de polis demiş işte.
Öyle deyince birşey sormadın mi?
Anlıyorum duygusal boşluktasın ama insanın boşluktayken sığındığı limanlar daha tehlikelidir. Ben diyim 3 yıl sen de 5 yıl diye birşey yok isterse 10 yıl olsun, kendini iyi hissetmen gerek önce. Hem yalnız değilsin bak ne güzel oğlun varmış aslan gibi.Boşanmalı üç yıl oldu.kimse olmadı.cok yalnizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?