Kizlar asik oldum.

Üç çocukla boşandığı için adam sorunlu mu.peki ben kiminle olabilirim.bosanmis bir adamla.ya adam iyi biri ama evliliğe uygun degilse
Ya siz zaten evlenmicem yazmadınız mı ben anlayamıyorum cidden
Hafif kadın olarak algılamaz da tutarsız muhakeme yeteneği olmayan biri diye algılaması muhtemel

Sonra da salar zaten

Kendinizi,psikolojinizi, çevrenizi ve düşünme şeklinizi degistirmediginiz sürece asla mutlu olamazsınız. Bulanık sularda gezmeyi,aksiyon aramayı bırakın.Herşeyden önemli evladınız var, yapacağınız her hangi bir saçmalık sizden çok onu etkiler.

Utanıyorum.bir de basit kadin olmak istemem.tanisma sitesinde buldu diye beni hafife almasin
Evet 2 saat sonra cevap yazarsanız dicek ki ooo ne kadar ağır bir kadın hemen ciddi düşünmeliyim, anında fikri değişecek adamın. Date sitesinden yazdığınızı falan unutacak.

Kendimi çok yalnız hissediyorum.adam da devlet memuru.polis.guvenilir biri.konusmasi yardımseverliği güzel.bu adamdan bana bir kötülük gelmez
Sende devlet memurunun ama ruh sağlığı için güvenilir değilsin.
Memur olmakla bitmiyor iş yani.
Kendinden yola çıkarak güvenilir diye düşünme.

Utanıyorum.bir de basit kadin olmak istemem.tanisma sitesinde buldu diye beni hafife almasin
Bak boşanmış bir hemcinsin olarak sana tavsiyem, eski eşini de bu adamı da boşver. Biraz kendine odaklan, spora git kilo vermeye çalış, psikolojik yardım al, bi tatil yap. Gerçekten iyi hissetmeye başladığında girersin bu işlere.

Evlenmem delilik olur.uc çocuğun sorumluluğunu alamam.ben evliliğe uygun değilim.bu adam.tanidigim bir adam olmasa bu kadar heyecanlanmazdım.
Adamın evliliğe uygunluğundan o zaman size ne siz bence bir oturup düşünğn kafa akıl her şey karışık sağlıklı değilsiniz.

Evet 2 saat sonra cevap yazarsanız dicek ki ooo ne kadar ağır bir kadın hemen ciddi düşünmeliyim, anında fikri değişecek adamın. Date sitesinden yazdığınızı falan unutacak.
Yazmak istemiyorum.isler gerçeğe evilince korktum.nasil anlatılır.belki de uzaktan mi yaşamak istiyorum bu ilişkiyi.heyecan mi olsun istiyorum.bilmiyorum bilmiyorum

Boşanmalı üç yıl oldu.kimse olmadı.cok yalnizim

Evlenmem.

Eminim.kızı da babama gittim vs diye konuşuyordu.acaba eski karısına misilleme mi yapmak istiyor.e kadin da ilçe değişikliği bile yapmamış 4 sene içinde.
Evleri ayırmışlardir ama hâlâ evlilerdir belki.
Açık açık eşim demiş adam.
Niye anlamamazliktan geliyorsun?

Eski eşim de evlenme peşimde ama en son iki ay önce geldi evimde kaldı.yine kavga çıkarıp gitti
Diğer konularınızi bilmyrm yorum da yapmycaktm ama şunu görünce dayanamadm.Eski adi üstünde eski yani bitmiş ben olsam onu tırnağıma kurban ederim o sizin için yabancı artk .Niye kendinizi kullandırtryorsunuz .Sevmek sevilmk istemek kötü bişey değil fıtrattan gelen bir duygu fakat hissetmissnz adam beğenmedi dyrsunuz hiç uğraşmayın bence .Kendinizi toparlayn siz hazır olunca elbet o duyguyu karşılıklı yaşayacağınz biri çıkar karşınıza .

Adam bana yazdı ama ben korkuyorum

Boşanmalı üç yıl oldu.kimse olmadı.cok yalnizim
Anlıyorum duygusal boşluktasın ama insanın boşluktayken sığındığı limanlar daha tehlikelidir. Ben diyim 3 yıl sen de 5 yıl diye birşey yok isterse 10 yıl olsun, kendini iyi hissetmen gerek önce. Hem yalnız değilsin bak ne güzel oğlun varmış aslan gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…