kızlar babamın ablamda kalması doğrumu?

Keske babam yaşasaydi da bi ömür bende kalsaydi..Bian bile kalbime ne zman gidecek diye asla düşmezdi.Sag olsa da düşmezdi..Allah hayirli evlat nasip etsin..Kalsa nolacak sanki ..1 tabak yemek.

Babanizin sizde esinizde yada ablanizda yarattigi sorun nedir anlayamadım. Anladigim gece yatmaya evine gitmiyor olusu. Baba kiz iliskileri ust duzeyde iyi olan kisiler icin ürkütücü hir konu. Orta duzeydekiler icin sizi anlamaya yonelik hakverir tarzda cvplar alınabilecek bir konu. Herseyi gectimde babanizin sizde kalıyor olmasindan dolayi esin duydugu rahatsizlik ona hakverir tarzda yaklasim baba allah korusun hasta oldugunda muhtac oldugunda yasanacaklari ozetler gibiydi. Anne olmak icin caba sarfeden tdv goren biri olarak bu konuyu okumaktan ar duydugumu soylemeden gecemeyecegim. Dilerim babaniz bu dusunceden haberdar olmaz.

Cevap bana değil ama dayanamadim. Asla kp saygisizlik etmisligim yoktur. KV ablasina gittiğinde bende kalmisligida vardır. Yaşlıdır hürmet eder severim. Fakat anne babayla kV kp bir midir?

konu sahibinin kendi babası ama ablasının ve kendisin eşlerinin kayınpederi,akşamları oturabildikleri tek bir salon var ve baba erkenden uyuyor damatlarda erken bir saatte yatak odasına geçmek zorunda kalıyorlar uykuları olmadığı halde sıkıntı bundan kaynaklanıyor zannedersem.damatlar haklı kendilerince ,kızlar eşleriyle babaları arasında kalıyor ,baba tek kalmak istemiyor ama eşinin yanına gitme imkanı varken rahat edemedği için gitmek istemiyor,yani zort şartlar altında olsa baba bakıma muhtaç hasta olsa hepsi bakar sesde etmezler eminim ama ortada çokda elzem olmayan bir durum olduğu için damatlarda rahatsız olmuşlar.konu sahibinin çok üzerine gidiliyor ama kızcağız kendince haklı, objektif bakmak lazım.

Kalabalikta uyum sağlanır. Babasının erken yatmak istemesi doğru değil fakat. Kısa bi dönem için insan mecbur uyum saglamayana uyum göstermeli. Benim kv ve kp gelince bende annem babam gibi rahat edemiyorum yanında ama eşimin ailesi eşimi seviyorum onların da bana bir zararları olmadı. Rahatsizligimi es geçiyorum. Evlilikte her iki tarafında verici olmasi gerekir bence.

Cevap bana değil ama dayanamadim. Asla kp saygisizlik etmisligim yoktur. KV ablasina gittiğinde bende kalmisligida vardır. Yaşlıdır hürmet eder severim. Fakat anne babayla kV kp bir midir?
Değildir

Ama kadının babası erkeğin kp erkeğin babası da kadının kp i

Burada da rahatsız olanlar damat arada kalanlar kızlar

Kadın kp e yemek hazırlıyor hizmet ediyor vs demiyor ama ne Kv konuları var çok iyi her işi yapıyor ama ben kendimi evimde misafir hissediyorum diken üstündeyim diye

Bir de ilacını takip edersin yalnız sıkılır vs denmiş mesela ya bu insanlar 3 yaşında değil kendi işini kendi görecek durumda

Babam 70 yaşında ilacını da kendi takip eder maaşını da çeker arabasına biner gezer de kp de aynı yaşta maaş çekmeye kısını çağırıyor yanlış olursa diye yaşlılara da çocuklara da fazla korumacı olmamak lazım ki kendi ayakları üzerinde dursunlar

Anneniz babanizin yalnız kalamadigini bilmiyor mu?zorunlu değilse neden 3 aylığına bırakıp gidiyor?Zorunlu gitti ise neden yanında götürmüyor?Bakmamak adına değil de,bende başka yönden baktım olaya.Kocamı ortalarda bırakamam kıyamam.önce eşi olarak ben düşünürüm onu.kızlarının isteyip istememe durumunu anne olarak farketmistir,bilir muhakkak.

Komsumuzun babasi 60 yasinda evinde yalniz kalmisti bi haftaligina. Annesi komsumuza gelmisti.
Son gune kadar iyiydi son gun eve dondugunde ev telefonunun yaninda olusunu bulmus.
Kalp krizi gecirmis telefon acik kalmis konusamadan olmus malesef.
Belki babaniz da korkuyordur. Boyle bir sey yasasaniz vicdan azabi cekersiniz biraz alttan almaya calisin.
Arada da annenizin yanina gitsin, biraz da gelininiz alttan aliversin.

Valla millet kocasının ailesini her kış evde ağırlıyor vs kocalar ne varki canım bunda tadında takiliyorlar. Kaç konu açıldı burada bununla ilgili. Şimdi kadının tek kalmış babası kızında kalmak isteyince çocuklar ve koca isyan bayrağını çekmiş. Gerçi gelinler de bu bayrağı çekiyor ama takan olmuyor. :)

Neyse Ablanıza haksızlık olur Ama 3 ay adamın evde tek kalmasını beklemeyin bence. O sebeple Ablanız ile konuşun bir hafta sizde bir hafta ablanizda kalsın. Siz çağırın babanızı Ablanız dayken Sizdeyken de Ablanız çağırsin.

Ey gidi eyyyyy...

Boşuna dememişler, bir baba on evlada bakar da, on evlat bir babaya bakamaz.

Yatsın ne olacak. Canı sıkılıyor. Yanlız olmak zor geliyodur. Torunlarıyla zaman geçiriyor ne güzel.

Eniştelere söyleyin, babamdan rahatsızsan yarın öbür gün bende senin anandan rahatsız olurum.

Benim anneanem gecen sene vefat etdi o zamandan beri dedem annemin yaninda yasiyor annem babasina kendi teklif etdi eli ayaga tutuyor cok sükür dedemde zaten yalnis yasamak istemiyordu.
Ben cok üzülüyorum böyle konulara yarin öbürgün babaniza birsey olsa cok pisman olursunuz. Öbür teyzelerim hic biri dedeme kendi evlerinde kalmayi teklif etmiyor hepsinin de kendi evi var maddi durumlari kat ve kat daha iyi ama onlarin kocalari var o yüzden istemiyorlar. Ama annemin kocasi yok o yüzden teyzelerim icinde durum belli babamiz ablamizda kalacak cünkü onun kocasi yok

80-90 yaşında olup bastonla gezmiyorsa evde tek başına uyuyabilir bence. Sonuçta yemeğini siz yapacakmışsınız. Şöyle işim yapılsın, keyfim gıcır olsun diye çocuğunun özel yaşantısını umursamayıp çocuklarının evinden gitmeyen insanlara sinir oluyorum.

Annen neden söylemiyor? Kalınmaz tabi öyle ayıp bişey.

Hayır konusahibine. Babası maximum 60 yaşındadır. Gayet dinç bir yaş. Kalacağı 3 ay yalnızlık. Herkesin evin düzeni var. Akşam yemeklerine elbet gelir çay içilir. Evler yakınmış zaten. Akşam evine götürülür. Herkes evinde uyur. Sırf uyumak için insanların evinde telaş yapmaya gerek yok. Ama bu konuda görev anneye düşer. Babam öyle bir şeye tenezzül etse annem uyarırdı. Ki bizde durumlar farklı. Bizim aileler uzak. Geldiler mi iki taraf da 10 gün kalır. Ama burda ev yakınmış.

Ben en çok annenizin neden bu kadar uzun süre gittiğine takıldım. Babanızla beraber gitseydi, yada bu kadar uzun süre kalmasa olmazmı?

Sormadan kalması tuhaf geldi bana çünkü arada damatlar var. Ben şahsen kp 2-3 ay kalmasını istemezdim. Mecbur olsa kalır tabii. Sıkıntıda kalmış ki konu sahibi yazıyor. Bir de misafir var misafir var. O da önemli. Bazı misafir gelir, tek kişi senin düzenine uyum sağlamaz, ister ki evde ki bütün kişiler ona uyum sağlasın. Mesela tv de onun istediği izlensin, onun istediği saatte kalkılsın, çayı 5 te hazır olsun, o evdeyken temizlik yapılmasın. Bunlar yapılmazsa bunu saygısızlık kabul eder kendine ve huzursuzluk çıkarır. Bizim bir tanıdığımız bey vardı mesela yemeğe misafir davet ederlerdi. Asla yemek konusunda gelecek olanları beklemez di. Kendisi yer kalkardı. Gelenlere de surat yapardı geç geldiler diye. Yemeğe davetli olduğun da da yemekleri beğenmediğini açık açık söylerdi. İstediği olsun isterdi. Daha herkes yerken, kendisi bitirdiyse kaldırın sofrayı derdi. Bu tabi uç bir örnek ama ufak ufak birikir böyle şeyler. Ben olsam kalmazdım. Evim varken evime giderdim.

Ben en çok annenizin neden bu kadar uzun süre gittiğine takıldım. Babanızla beraber gitseydi, yada bu kadar uzun süre kalmasa olmazmı?

gitmiş de gelinin yanına gitmiş

babadan gelin rahatsız olmuş adamı geri postalamış

olayın asıl sıkıntı bölümü o

kardeşi askere gitmiş eşi evde yalnız kalmasın diye annesini başına bekçi koymuş

baba gelini bunaltmış

anne geri göndermiş

şimdi de damatlar bunalınca konu sahibi vicdansız ilan edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…