- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
Keske babam yaşasaydi da bi ömür bende kalsaydi..Bian bile kalbime ne zman gidecek diye asla düşmezdi.Sag olsa da düşmezdi..Allah hayirli evlat nasip etsin..Kalsa nolacak sanki ..1 tabak yemek.annem şehirdışında olduğu için 2-3 aylığına babam yalnız kalacak. fakat annem gideli 10 gün oldu babam evine gitmek istemiyor. evi yakın yürüyerek gidilecek mesafede 1 km falan. ev merkezi sistem yani soba derdi ısınma derdi yok. biz iki kız kardeş yemeği bizlerde yesin evine geçsin diyoruz duyuruyoruz falan ama açık açık söyleyemiyoruz babamınsa ablamdan gidesi yok bazen bana geliyor ama anlaşılan ablamda geçirmek istiyor bu süreci. eniştemle yeğenlerim biraz rahatsız bu durumdan. bende yatmaya gitsin evine diyorum ama haksızlıkmı ediyoruz? siz olsanız napardınız? eşlerimiz neden kalıyor diyemezler ama şaka yollu evi yokmu falan diyolar.
Cevap bana değil ama dayanamadim. Asla kp saygisizlik etmisligim yoktur. KV ablasina gittiğinde bende kalmisligida vardır. Yaşlıdır hürmet eder severim. Fakat anne babayla kV kp bir midir?
konu sahibinin kendi babası ama ablasının ve kendisin eşlerinin kayınpederi,akşamları oturabildikleri tek bir salon var ve baba erkenden uyuyor damatlarda erken bir saatte yatak odasına geçmek zorunda kalıyorlar uykuları olmadığı halde sıkıntı bundan kaynaklanıyor zannedersem.damatlar haklı kendilerince ,kızlar eşleriyle babaları arasında kalıyor ,baba tek kalmak istemiyor ama eşinin yanına gitme imkanı varken rahat edemedği için gitmek istemiyor,yani zort şartlar altında olsa baba bakıma muhtaç hasta olsa hepsi bakar sesde etmezler eminim ama ortada çokda elzem olmayan bir durum olduğu için damatlarda rahatsız olmuşlar.konu sahibinin çok üzerine gidiliyor ama kızcağız kendince haklı, objektif bakmak lazım.
DeğildirCevap bana değil ama dayanamadim. Asla kp saygisizlik etmisligim yoktur. KV ablasina gittiğinde bende kalmisligida vardır. Yaşlıdır hürmet eder severim. Fakat anne babayla kV kp bir midir?
Bana mi sordunuz?Annen neden söylemiyor? Kalınmaz tabi öyle ayıp bişey.
Annen neden söylemiyor? Kalınmaz tabi öyle ayıp bişey.
Ben en çok annenizin neden bu kadar uzun süre gittiğine takıldım. Babanızla beraber gitseydi, yada bu kadar uzun süre kalmasa olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?