Kızlar bakar mısınız? Kafayı yiyeceğim

TuqqBaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
27
0
86
İstanbul
Kızlar 3 haftadan berı bırıyle cıkıyorum zaten yine bir konu açmıştım.. En son birbirimizden hoşlandığımızı felan söylemiştik erkek arkadaşım benden çok hoşlandığını çok olgun ve kararlı olduğum gibi şeyler söylemişti .. sevgiden hiç bahsetmedik bazen gerçekten çok dengesiz bazen çok iyi yakın mutlu ediyor ve gerçekten ilgilendiği zaman çok ilgileniyor . Dün içimden ona seni seviyorum demek geldi içimde kalmasın diye söyledim senle çok mutluyum sana alıştım ve seni seviyorum dedim verdiği cevap neydi biliyormusunuz tşk ederim aşkımdı.. Öylece kaldım kırıldım tabiki de hiç değilse ben de mutluyum sana alıştım diyebilirdi .. Sonra soğuk davranmaya başladım aşkım ben şimdi söylemek istemiyorum dedi bunu ben de tamam böyle birşey hissettiğinde söylersin dedim o da tamam dedi ama ben kırıldım sizce kırılmam normal mi? Söylediğime bile pişman oldum çünkğ hareketleri hoşlanmadan daha ilerisini gösteriyor ona güvenerek söyledim ve hala uzağım ona o ise yakın ne yapmalıyım

Canım bence bırak içinden geleni yapsın, sen zorla söyletirsen bir anlamı kalmazki.
Bazı insanlar o iki kelimeyi çok zor söylerler, tam emin olmak isterler.
Sana yakınsa ve ilgiliyse "seni seviyorum"da çok gecikmeyecektir...

Tamam da hiç değilse o da aşkım ben de senle mutluyum sana alıştım tşk ederim deseydi daha makbul geçerdii..Zorla tabi ki söylemesin ama böyle de söylemeseydi..

[COLOherzaman kaçan kovalanır modelını oyna hayatımm sen soleme bırak o saana solesınnn R="Black"][/COLOR]

Bencede daha sıcak bir mesaj atabilirmiş. çünkü, İlk kez bunu söylemişsin ve bu mesajın onu çok mutlu etmesi gerekirdi.
Belki yapı gereği butür şeyleri kolay dile getiremeyen biri olduğu içinde böyle bir cvp vermiş olabilir bilemedim valla

konuyu okuyunca benimde aklıma kendi verdiğim cevap geldi şimdi ;
Allah cc razı olsun demiştim bende bi keresinde . . .

Bence bu konuyu mesele haline getirme hissettirebiliyorsa sevdiğini ki sen bunu anlarsın buyrunnnnnnnnn lafsi şeylere çok takılma . . . :1ninca:

aman yarabbim benimde eskiden hayatımda öyle biri vardı havalı bencede hiç sevmem böyle soğuk insanları mutlu olamam çok çektim zaten ondan aynısıydı yani. ama yinede sen bilirsin canım içinden ne geliyosa onu yapyerimseniben

canım yalan söylemek yerine hiç söylememeyi tercih ediyor.
ya sevmediği halde yalanlar söyleseydi sana. sende bekle bence o dogru zamanı bekliyor sende bu zamanda onu tanımaya çalış sevgi öyle hemen kolay olmuyor ama oldumu da tam oluyor =)
inşşalah mutlu olursun =)

Tşk ederim canımm ..

çok takılma canım...
erkekler böyle,tuhaf bi düşünceleri var ya ''seviyorum dersem şımarır,şımarmasın''gibi...
daha yeni olduğu için sölemek istememiştir,daha emin olmak istemiştiir ilişkiden belkide,msjda sölemek istememiştir yüzüne sölemek istemiştir belkide...
sende çok mesele yapma...bekle,ama bu şekilde devam ettirirse bi sonuca bağlarsın...

ilahi navb alemsin sırnaşık şey
çarşaf gibi sermişsin kızın konularını..
arkadaşım bence ayrıl gitsin bu biraz havalı geldi bana da.seni paramğında oynatmak istiyo galiba

ilahi navb alemsin sırnaşık şey
çarşaf gibi sermişsin kızın konularını..
arkadaşım bence ayrıl gitsin bu biraz havalı geldi bana da.seni paramğında oynatmak istiyo galiba

neyimi sermişki kötü birşey yapmadım ki o saçmalamış biraz cvp verme gereğinde bile bulunmadım

zaman vermeyi denesen hemen kesip atmak yerine? Seviyorum diyip boynuna sarılsa yalandan bir mutluluk üçgeni olsa, eminim sonunda daha çok incinecektin.

Sana seni seviyorum dememesi ile seninde farklı düşüncelere kapılman belki kendi söylediğini irdelemek için sana zaman kazandırır. Bence bu arada sende gerçekten onu sevip sevmediğini sorgulamalısın.

nacizane fikirlerimi paylaştım, umarım mutlu olursun.

Sevgiler,

şimdiii navb'ın verdiği linklere baktım açıkçası çokta haksız sayılmazlar...
başlarda öle yapan birinin gerçekten sevdiğini düşünmek polyannacılıktan başka bişe olmaz bu konumda...
sanki biraz seni üzmemek için birlikteymmiş gibi düşündüm...
bence sende çok bağlanma...

baglanma gibi birşey yok sonucta ama benı uzmemek ıcın beraber olmasını konustuk onda aşırı bır ılgı var ılgı gosterdıgı zaman gercekten ama bazen çok dengesiz olabılıyor ben de senı sevıyorum dememesini pekk takmadım dün de mesela ben sevdiğim insanı paylaşamam demişti ben de evet haklısın sevdğin insanı ama dedim o da sen nesin dedi banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…