Canım bence bırak içinden geleni yapsın, sen zorla söyletirsen bir anlamı kalmazki.
Bazı insanlar o iki kelimeyi çok zor söylerler, tam emin olmak isterler.
Sana yakınsa ve ilgiliyse "seni seviyorum"da çok gecikmeyecektir...
Kızlar 3 haftadan berı bırıyle cıkıyorum zaten yine bir konu açmıştım.. En son birbirimizden hoşlandığımızı felan söylemiştik erkek arkadaşım benden çok hoşlandığını çok olgun ve kararlı olduğum gibi şeyler söylemişti ..
Kızlar 3 haftadan berı bırıyle cıkıyorum zaten yine bir konu açmıştım.. En son birbirimizden hoşlandığımızı felan söylemiştik erkek arkadaşım benden çok hoşlandığını çok olgun ve kararlı olduğum gibi şeyler söylemişti .. sevgiden hiç bahsetmedik bazen gerçekten çok dengesiz bazen çok iyi yakın mutlu ediyor ve gerçekten ilgilendiği zaman çok ilgileniyor . Dün içimden ona seni seviyorum demek geldi içimde kalmasın diye söyledim senle çok mutluyum sana alıştım ve seni seviyorum dedim verdiği cevap neydi biliyormusunuz tşk ederim aşkımdı.. Öylece kaldım kırıldım tabiki de hiç değilse ben de mutluyum sana alıştım diyebilirdi .. Sonra soğuk davranmaya başladım aşkım ben şimdi söylemek istemiyorum dedi bunu ben de tamam böyle birşey hissettiğinde söylersin dedim o da tamam dedi ama ben kırıldım sizce kırılmam normal mi? Söylediğime bile pişman oldum çünkğ hareketleri hoşlanmadan daha ilerisini gösteriyor ona güvenerek söyledim ve hala uzağım ona o ise yakın ne yapmalıyım
"seni seviyorum" erkeğe yakışan bir cümlediiiirrr. nokta. lülülülülülü
canım yalan söylemek yerine hiç söylememeyi tercih ediyor.
ya sevmediği halde yalanlar söyleseydi sana. sende bekle bence o dogru zamanı bekliyor sende bu zamanda onu tanımaya çalış sevgi öyle hemen kolay olmuyor ama oldumu da tam oluyor =)
inşşalah mutlu olursun =)
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/332657-k305zlar-l252tfen-bak305n.html
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...fazlam305-abart305yorum-l252tfen-bak305n.html
ama seni tınlamıyor ...sen hala ona neler neler söylüyorsun
çok mu açsın onun ilgisine :1shok:
ilahi navb alemsin sırnaşık şey
çarşaf gibi sermişsin kızın konularını..
arkadaşım bence ayrıl gitsin bu biraz havalı geldi bana da.seni paramğında oynatmak istiyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?