Kızlar bakar mısınız? Kafayı yiyeceğim

en azından yalan söylememiş... gerçekten hissettiği zaman söylerse daha mutlu olmaz mısın?

Olurum tabıkı ben ona msj cektıgımde karsılık beklemıyorum demiştim sdce tşk ederm dıcegıne ben de mutluyum felan dıyeblrdı

ilahi navb alemsin sırnaşık şey
çarşaf gibi sermişsin kızın konularını..
arkadaşım bence ayrıl gitsin bu biraz havalı geldi bana da.seni paramğında oynatmak istiyo galiba

o onun önceki konuları

bir konuyu anlamak için geçmiştekilere bakmak lazım:lepi:

hanımefendinin işine gelmemiş gerçi verdiğim cevaplar...

Tubacık sen koş dur o adamın peşinden emi kuzum:lepi:

:) teşekkür ederim aşkım demış bak ne güzel.

bana ilk kez senı sevıyorum dedığınde.... Hımmm iyi tamam demiştim
üzülme erkeklerin bazıları bunu çok çok çok az söylerler.

hem 3 haftada sevdiğini söylemesini bekleme bence. bu kadar basit değıl ki. :/

karsilik beklenilerek soylenenen sevgi sozcukleri samimi degildir..

cnm bi kere 3 hafta kısı bi zaman bana aşkım 2. ay söledi
ve şimdi 5. yılımız ben içimden geldiğinde söylerim aşkım ise içinden geldiğinde ,çok sık sölemez
ama sölemez sölemez söyledimide daha bi güzel oluo

aaaa diğer konuları okuyunca iş değıştı.
ileriye dönük düşünmüyorum demiş. sen ağlayınca tamam düşünüyorum demış. bu nedir böyle. bi kere ağladın diye direkt fikir değıştırecek değıl ya! bence sen temkinli ol bu adam sağlam papuç değıl gibi.
çok bağlanma hemen. sonunda üzülme arkadaşım..

bence en güzeli kız da erkekte içinden geldiği gibi yaşamalı
sen seviyorum demişsin ama neden bu cümlene karşılık illaki iyi bişey bekliyosun ki CADIARZU
eğer onu karşılıksız seviyorsan o seni sevmiyorum dese bile sevmeye devam edersin.demek ki sende onu olması gerektiği gibi sevmemişsin.Biz erkek arkadaşımla birbirimizi sevdiğimizi 4. ayda anladık,daha öncesinde de sevdiğini hissediyosun ama o tam olarak sevmek mi yoksa hoşlanma mı ayırt etmek zor oluyor.Ama şu an birbirimize aşkım dediğimizde onun ne kadar içten olduğunu çevremizdekiler bile anlıyor :kedi:
biraz sabret eğer seni gerçekten seviyorsa ve bunu dile getirdiğinde içten geldiğini hissediyorsan işte o zaman böyle şeylere takıntı yapmazsın a.s

ayy çok güzelmil yaa :)

eeee yaniii kusura bakmada odunn misali seninkide .... insan birseyler söyler karsiliginda! gerci hissetmiyorki söylesin canim! bosver gitsin!

en güzeli hissettigi zaman söylemesi ne güzel iste en azindan ne hissediyorsa onu söylüyor seni kandirmasinimi isterdin

Sevgilim bana ' Seni Seviyorum' ilk söylediğinde
Bende teşekkür ederim diye cevap vermiştim.. 3 ay gibi uzun bir zaman sonra bende ona sevdiğimi söylemiştim..
Onun söylediği anda ben öyle büyük duygular hissetmiyordum..
Zamanla onun davranışları , konuşmalarımzdan sonra sevdiğimi anlamıştım..
Hemen yargılamayın..
Siz söylediniz diye ondan da beklemeyin..Zamana bırakın..

hislerini anliyorum, okadar icin kipir kipir olms ve ona bunu soylemek istemissin..
yani nsl diyim seni anliyorum yani kiirlmissin keske oda ss deseydi keske filan demen normal cunki seviyorsun..yada hoslaniyorsun herneyse..
karsiligini istemen normal..

eger dogru durust biriyse sana laf olsun diye ss dememis,
yani olesine SS demesimi iyi yoksa icinden gelerek mi demesi?

bence birz bekle er yada gec oda der, ama istegi tek senle olesine takilmaysa ve sen sonra ona ''bana ss demistin'' demesin diye temkinli davraniyor ama istediigini yasamya calisiyorsa senle (vakit gecirme olsun daloga olsun ego olsun)..
yani kisaca ss denilecek tip olmyanlardan sa; (senin duygularini kullanan insanlar) bunu ogrendiginde eger sende; '' duygularimi o yonde sandim, acele davrandim, yanlis hisse kapilmani istemem, sanirim duygularimda yanildim..belki ilerde hislerimden emin oldugumda soyleyebilirim'' diye yanda cizebilirsin bu onun moralini bozacaktir..tabi eger onun o tur erkek oldugundan emin olursan

biraz bekle o da duygularından emin olunca sana seni seviyorum diyecektir.. sevgi sabretmektir canım bence bekle zorla söyletme o sana söyleyince kırıldıgınıda söylersin sende.....
en kısa zamanda söylemesi ümidiyle....yerimseniben

bence bu cocuk oyun oynuyo.. pek olgun değil.. ayrıl bence bu şekilde devam etmez.. üzülürsün

aynı cvbı bn erkek arkadasımaa vermiştimm yaa insannın ruh halii her zamnn ii olmuokii o günn bnm çok moralimm bzuktuu tmm aşkımm dedimm .. olurunaa bırakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…