İşte bu olay benim miladım olmalıSesinizi cikarin
Neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz?
Hayat zor degil mi size anlamiyorum gercekten sizin gibi insanlari
En yakın arkadaşın sitem ediyor
Ne acı
Hiç mi birlik yok
Kendisi zırt pırt izin alıyor
Allahım çok içim yanıyo gerçekten
Sırf sessizim die bunlar yapılıyo
Benim suçlu olan
şuanki durum için bişey diyemem evet aramışlar artık.ama bundan sonra izin alırsanız telefonunuzu kapatın.çunku dediğim gibi şirket hattınız yoksa özel telefonunuza kimse karışamaz.Ama işte iki üç kere konuşma geçti aramızda telde
Belli değil ama çağırabilrilermiş
İyi de çağıracaklar die her an tetikte mi olucam
Yazık gerçekten
Hiç muhattap olma bence bir gün idare edin keyfinden izin almadım ben de geç arkadaşına da hayır anlamadığım pozisyonunuz ne arkadaşım resmen dünya durmuş gibi hareket ediyorlatŞimdi yemek yapsam
Yemek dediğim hamur işi
Hooop çağıracaklar
Ziyan zebil olucak
Evi temizlesem
Terli terli gidicem
Arayıp desem mi böyle böyle
Ama bu sefer de kabullenmiş olurum
Evet izni verdiler bana sonuçtaGitme işe yahu deli misin?
1 gün baksınlar başlarının çaresine.
Sen bugün gidersen daha çok ezdirirsin kendini. Hiç bir ciddiyetin kalmaz gözlerinde. İstedikleri gibi kullanırlar seni.
İşin var ki izin aldın..
Şimdi yemek yapsam
Yemek dediğim hamur işi
Hooop çağıracaklar
Ziyan zebil olucak
Evi temizlesem
Terli terli gidicem
Arayıp desem mi böyle böyle
Ama bu sefer de kabullenmiş olurum
Telefonunu kapat izinliykenselam kızlar
Ben nerde yanlış yapıyorum
O kadar moralim bozuk Kİ
Çözülmeyecek sanırım
Kırk yılda bir izin alıyorum işyerinden... başkaları pat pat alıyo, hep öyle olur yaa zaten...
Geçen de oldu buna benzer .
Hemen anlatıyorum
Dün izin aldım amirinden şükür verdi memnun oldum teşekkrür ettim
Bugün beni arıyorlar sabahtan beri... işle ilgili soru soruyorlar . Yok tek kişi naapçaz falan
Muhtemelen beni çağıracaklarmış öğlen
O kadar ağladım Kİ
İş de yapamıyorum
Arıcaklar tetikteyim .
Sizce nasıl tavır sergilemeliyim
Bunu yapan seni arayan patron mu çalışan arkadasin mı calisansa ben izin aldım patronsa ben geliyorum yemek iptal bundan sonra yemek beklemeyin benden der geçerim bazen sınırı çizmek lazımHiç bi özelliğim de yok
Dışarda yapılması gereken bi iş varmış
İçerde de var. İşin başında beklenmesi gerekiyo
Yoksa zaten arayamazlardı
Biraz geç bitse nolur
Çok iyi niyetlisin arkadaşım aramalısın bence en azından iptal edersinYa fevri davranma isteniyorum karnıma ağrılar giriyo
Patronumu arasam mı
Temizlik yapsam olmuyo yemek yapsam
Hani aranacak mıyım diyim güzelce
O bana ayrıntısını verir garantisini
Ama arkadaşlarım sora der mi şikayet etmişsin bizi die
Etmedim de o anlama getirirler
Ya da beklesem mi
Arayan arkadaşım amaBunu yapan seni arayan patron mu çalışan arkadasin mı calisansa ben izin aldım patronsa ben geliyorum yemek iptal bundan sonra yemek beklemeyin benden der geçerim bazen sınırı çizmek lazım
aynı sıkıntı bende de var, ve bu çok sinirlerimi bozuyor. tek çalışıyorum 8,30 - 5-5,30 bi pazar tatilim var. hasta olsam dahi rahat vermezler şirket telofonu hiç susmaz, mecbur kalmadıkça izinde almam, yıllık izin da neymiş :) bayramda bile ya1 ya 2 gün izin kullanabilirim... ararlarsa gitme işim var işim olmasa zaten izin almazdım de, çözüm bulsunlar...selam kızlar
Ben nerde yanlış yapıyorum
O kadar moralim bozuk Kİ
Çözülmeyecek sanırım
Kırk yılda bir izin alıyorum işyerinden... başkaları pat pat alıyo, hep öyle olur yaa zaten...
Geçen de oldu buna benzer .
Hemen anlatıyorum
Dün izin aldım amirinden şükür verdi memnun oldum teşekkrür ettim
Bugün beni arıyorlar sabahtan beri... işle ilgili soru soruyorlar . Yok tek kişi naapçaz falan
Muhtemelen beni çağıracaklarmış öğlen
O kadar ağladım Kİ
İş de yapamıyorum
Arıcaklar tetikteyim .
Sizce nasıl tavır sergilemeliyim
Yıkasın ama izin almışım ben sonuç olarak verilmiş o izinliyken sen aynını yapıyor musun hayır eee nerde kaldı içinde bulunduğun durumArayan arkadaşım ama
Patronun beynini yıkar sonuçta
Aynı anda hem içerde hem dışarda nasıl oluyum der
Ciddi anlamda patronlara gıcık olmaya başladım çalışan da insan para veriyorsun diye eşşek yerine koymak da ne ki emeğinin karşılığını alıyor senden sadaka değil yazık gercektenaynı sıkıntı bende de var, ve bu çok sinirlerimi bozuyor. tek çalışıyorum 8,30 - 5-5,30 bi pazar tatilim var. hasta olsam dahi rahat vermezler şirket telofonu hiç susmaz, mecbur kalmadıkça izinde almam, yıllık izin da neymiş :) bayramda bile ya1 ya 2 gün izin kullanabilirim... ararlarsa gitme işim var işim olmasa zaten izin almazdım de, çözüm bulsunlar...
Ah canım yaa derttaşım Benimaynı sıkıntı bende de var, ve bu çok sinirlerimi bozuyor. tek çalışıyorum 8,30 - 5-5,30 bi pazar tatilim var. hasta olsam dahi rahat vermezler şirket telofonu hiç susmaz, mecbur kalmadıkça izinde almam, yıllık izin da neymiş :) bayramda bile ya1 ya 2 gün izin kullanabilirim... ararlarsa gitme işim var işim olmasa zaten izin almazdım de, çözüm bulsunlar...
Çok haklısınYıkasın ama izin almışım ben sonuç olarak verilmiş o izinliyken sen aynını yapıyor musun hayır eee nerde kaldı içinde bulunduğun durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?