Kızlar bakar mısınız :((

Ciddi anlamda patronlara gıcık olmaya başladım çalışan da insan para veriyorsun diye eşşek yerine koymak da ne ki emeğinin karşılığını alıyor senden sadaka değil yazık gercekten
öncesinde iki kişi çalışıyorduk o zaman çok sıkıntı olmuyordu, arkadaşı beğenmiyoruz diye işten çıkarttılar yerinede başkasını almadılar, neymiş ben her işi iyi yapıyormuşum iki kişi olunca karışıyormuş. ben şunu bilirim herşeyi bilmeyecek ve iyi yapmayacaksın 13 senedir özel şirkette çalışıyorum ve hep bu yüzden sıkıntı yaşıyorum, artık bilsemde bilmiyorum anlamıyorum diyorum. hoş bu saatten sonrada o çok inandırıcı olmuyor...

Çok haklısın
İkidir aynısı oluyo
Geçenkin de amirim döne döne hakkını helal et demişti
Benle daha iyi oluyo die beni istediğini ifade etti ona kinim yok asla
Arkadaşımın yaptığına bak
Benle iyi oluyor diye bir durum mu var yahu izinliyim bitti vallahi sizin yerinize olsam izin aldığım an telefonu uçak moduna alır keyfime bakarım eşini mı arayacaksın ara yine kapat sonra

Kızlar saat 14:00 de aramaZlarsa muhtemelen arama ihtimalleri kalmaz
Saat 14:00 te dışarıda iş var
Hayır yani elim perdeyi açmaya bile gitmiyo
O kadar huzursuz oldum Kİ

Peki beni çağırmasalar da yapsam mı bunu sizce ?
Sonuçta huzursuz oldum
Çağıracaklar die iş yapamadım

Arayip neden izin aldiginizi hatirlatin..eger illa gel diyorlarsa iptal edin..sonucta yemek yapamayacaginiza gore gelmelerinin alemi yok ...kusura bakmayin arkadaslar hafta sonuna gelin siz cagirdiginiz icin hazirlik yapamadim dersiniz

Gerçekten baştan dememek lazım biliyorum diye evvelsi gün misafir geldi bir şirkette çalışıyor 10 kişilermiş bir aşçıları varmış yemekleri o yapıyormuş ve 100 lira market 50 tl pazar alışverişi için bütçe veriyorlarmış haftalık ve bu kişiden çorba yemek pilav yapmas i bekleniyormuş yuh dedim 2 kişiyiz pazar masrafım 100 lira haftalık iki defa misafir geldi bu hafta evde ne varsa bitti dolaptaki çalışan olunca niye böyle davranılıyor anlamadım ama yazıklar olsun iki kişi olunca ne olacakmis

Ya arkadaşım yaş kaç? Gerçekten fazla mülayim, saf kalpli gördüm sizi

Öncelikle ne işi var mesai arkadaşlarınızın sizde iftarda. Bunlar bir posta, ikinci bir posta daha ağırlayacaksınız yanlış anlamadıysam??

Hadi onu geçtim, kırk yılda bir izin alabiliyorum demişsiniz, o izni de ev temizlemek, yemek yapmak için mi kullanıyorsunuz hakkaten? Şu insanlaraaa, çok mu lazımdı?

Sizin arayan kişi iş arkadaşınız, amiriniz bile değil. Üstelik dosya nerde, şu bu gibi basit sebeplerden arıyormuş, muhtemelen kendisinin de yapabileceği ya da yarına kalsa sorun olmayacak bir iş için sizi geri çağıracak. Ya sen herşeye izin alıyorsun, ben 1 gün istedim, ne çok sorun oldu be diyemiyor musunuz?

sen kendini böyle yorarsan insanlar için, insanlarda böyle tavandan yönetmeye kalkarlar seni.
Ay sinir oldum
ben senin yerinde olsam çokta istemediğim bir davetse eğer bu; giderim iş yerine, patronda neden geldin diye sordugunda, x kişi arayıp durdu sağolsun evdede bi iş yapamadım, bari işimin başında durayım geldim derim, akşama da maalesef iftar iptal der susarım. patron o kişiye gereken cevabı verecektir diye düşünüyorum.

Çok doğru diyosun arkadaşım bak şimdi tek tek cevaplayayım
32 yaşındayım
Maalesef çok çok safım
Ne yazıcağına da unuttum

Teşekkrür ederim bu bana gerçekten ders oldu
Benim pısırıklığımdan

Ufacık yer
Yüzyüse bakıyoruz
Muhtacız hep

Çok doğru diyosun arkadaşım bak şimdi tek tek cevaplayayım
32 yaşındayım
Maalesef çok çok safım
Ne yazıcağına da unuttum
Canım, insanlara hayır demeyi acil öğren. 40 yıl sırtında taşır, 1 gün yok dersin senden kötüsü olmaz. Ya tamam fedakar, iyi kalplisin, ağırlayacaksın da, yemek yapacak yorulacaksın, bari onlar da sana uysun. Çalışan bir insan olarak tabii ki haftasonu olur bu, müsait olan gelsin gelemeyen kendi bilir.

Ben mi çok kötüyüm bilmiyorum...benim de mesai arkadaşlarım haftasonu şunu bunu yapalım diye planlar yaparlar, ya bütün hafta birlikteyiz, haftasonunu da sizinle mi geçireceğim derim açık açık.

Yazık hem hazırlık, temizlik yorgunluğu, hem de şimdi çağıracaklar stresiyle geçmiş günün. Bence çağırılarsa git, ama iftarı erteleme, iptal et. Sebebini de açıkla. Lüzumsuzluk yapan kişinin tuhaf halleri bilinsin.

İftar için izin almışsınız, sabahtan işlerinizi halledip öğleden sonra işe gidebileceğinizi düşünmüşlerdir, normaldir. İftar hazırlığı için izin vermeleri bile iyi bence

İftar için izin almışsınız, sabahtan işlerinizi halledip öğleden sonra işe gidebileceğinizi düşünmüşlerdir, normaldir. İftar hazırlığı için izin vermeleri bile iyi bence
Doğru diosunuz da sebebi tamam çok önemli değil ama nie öbür arkadaşıma devamlı izin veriyorlar
Ben safım die mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…