Yaptım canımIftar yemeginiz yokmu aksama az kaldi
Doğru diyosun çocuk gibi olurYapma öyle durum falan. Çok ergence geliyor bana bu hareketler. Görüşünce usulüyle söylersin. "Ben çok izin almıyorum aldığımda da bensiz idare edebilmelisin. Sen izin aldığında ben seni sürekli arasam hoşuna gider miydi?" Diye açık açık trip atmadan konuş. Bence daha sağlıklı olur.
Aynen canımSeni o kadar iyi Anlıyorum ki
Muhtemelen sende başta benim gibi çok yüz verdin şimdi tatilde bile çağırıyorlar utanmadan .
Aynen ama aynen öyleO isler amirr yalakaliktan geciyor.aynu sorunlari ben de yasiyordm yalaka olamiyorum cunku.ama bir arkadasim arkasindan kotuler yuzine de resmen ayagina serilmedigi kalir erken cikmalar izin almalar.bizde yasal iznimize izin vermezler di.hakkimi yiyenlere helal etmiyorum obur tarafta gorusuruz
Trip değil de moralim bozulduKiz onu bunu bosver git ev isini yap.
Misafir geldi gelecek sen hala trip atma derdindesin :)
Dışardan okuyanlar olabilir die yazamadım kusura bakmayın
Tanıdık olmaması açısından
Öyle öyle kesinlikle .Aynen canım
Yumuşaklıktan oluyo
Ve çekingenlikten ...
Bişey demicem hem de hiç
Evet haklısınAnladım, şöyle söyleyeyim benim de müdürüm hiç izin vermez , hatta geçen 1 saat için ağzıma etti resmen..Neyse...Ben de izne çıkmadan tüm işleri halleder, not bırakır herşeyi düzenlerdim, gene gereksiz gereksiz günde 10 kere ararlardı. Şimdi asla açmıyorum telefonum kapalı onlarda anladı aramamaları gerektiğini. Ama misafir için falan asla izin alamazsın bizde..
Evet canım benimÖyle öyle kesinlikle .
Aynısını bana da yapıyorlar .
Cumartesi , Yılbaşı , bayram arefesi hem ben çalışıyorum herkes izinliyken . Ama yıllık iznimi temmuzda kullanacağım deyince olay oluyor .
Çözümü var aslında Çözümü biraz çirkef olmakta ama ben yapamıyorum .Evet canım benim
Çözümü yok sanırım
Evet haklısın
Ben de gereksiz izin olduğunu farkındayım
Ama dediğim gibi arkadaşım o kadar çok ve o kadar gereksiz alıyo ki
Haftada bir garanti alıyo bi iki saat de olsa
Tam aldığı günlerin de çoğu gereksiz
Ben de iş arkadaşlarım gelicek die istedim ama onu bile nöbet iznimden düşücem
Zaten bana borçları vardı bir gün
Bayılıyorum böyle net insanlara . Huyum kurusun bende böyleyim ürkek davranıyorumbu ne mıymıylık ruhum daraldı okurken.
patronunuzdan izin almışsınız sonuçta iş arkadasi ariyorsa müsait olabildiginizce yanıtlayıp izinli oldugunuzu gelmeyeceğinizi söylersiniz.
yok yarım saate ararlar. yok 1 saate. bu ne..
İşte bunu arkadaşım sağlıyobu ne mıymıylık ruhum daraldı okurken.
patronunuzdan izin almışsınız sonuçta iş arkadasi ariyorsa müsait olabildiginizce yanıtlayıp izinli oldugunuzu gelmeyeceğinizi söylersiniz.
yok yarım saate ararlar. yok 1 saate. bu ne..
Bugğn akşam da hep beraber iftarda olucaz dışarda
Kalabalık
Ve ben her bi arada oluşumuzda
Espiriler ... sulu şakalar yapan ben
Tavrımı koymalıyım
Soğuk davranarak
Bana bu yaptıkları Allah’a havale ediyorum
İşte bunu arkadaşım sağlıyo
Amirime diyecek o da etkilenecek
Çünkü bana dedi ki, belli değil ama iki işten biri için çağırabiliriz dedi
Hatta iki arkadaşım da dedi
Normalde ben de sıkıydım iş konusunda haklısınızValla işinizi kıskandım, bizde çocuğun hasta olsa izin vermiyorlar, eşin götürsün annen baban götürsün...Benim şu an birikmiş 1,5 ay iznim var ama müdürüm yüzünden kullanamıyorum. Yıllık 45 saat iznim var , 2. kere kullanmak istedim diye bağırdı bana müdürüm düşün. Ki devlet dairesinde işim vardı yani saatleri belli , bizim mesai ile çakışıyor.
Arayıp getirtmeleri hoş mu sizce ?ozaman iftar iptal işe geliyorum diyip gitcektiniz. gerek var mı azrail geliyor sanki arıcaklar gelcekler gelcekler..
Evet o dışarda olanbu iftar sizde değil miydi ya, disarda demissiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?