Ben de senln gibi haftasonları diyorum zaten iznimi sizle geçiremem falan o başka da işte konu iş olunca yapamıyorumCanım, insanlara hayır demeyi acil öğren. 40 yıl sırtında taşır, 1 gün yok dersin senden kötüsü olmaz. Ya tamam fedakar, iyi kalplisin, ağırlayacaksın da, yemek yapacak yorulacaksın, bari onlar da sana uysun. Çalışan bir insan olarak tabii ki haftasonu olur bu, müsait olan gelsin gelemeyen kendi bilir.
Ben mi çok kötüyüm bilmiyorum...benim de mesai arkadaşlarım haftasonu şunu bunu yapalım diye planlar yaparlar, ya bütün hafta birlikteyiz, haftasonunu da sizinle mi geçireceğim derim açık açık.
Yazık hem hazırlık, temizlik yorgunluğu, hem de şimdi çağıracaklar stresiyle geçmiş günün. Bence çağırılarsa git, ama iftarı erteleme, iptal et. Sebebini de açıkla. Lüzumsuzluk yapan kişinin tuhaf halleri bilinsin.
Sizi, arkadaşınızı tanımıyorum ancak emeğini,mesaisini,başarısını göze sokarak yapıp sahip çıkan insanlar izin kullanırken çook rahat oluyorlar, siz de öyle olun bence.Doğru diosunuz da sebebi tamam çok önemli değil ama nie öbür arkadaşıma devamlı izin veriyorlar
Ben safım die mi
EvetSizi, arkadaşınızı tanımıyorum ancak emeğini,mesaisini,başarısını göze sokarak yapıp sahip çıkan insanlar izin kullanırken çook rahat oluyorlar, siz de öyle olun bence.
Seni o kadar iyi Anlıyorum kiHastalık için almadım
İftara misafirler gelicek işyerinden. Evi temizlicem yemek yapıcam. Arkadaşım o kadar gereksiz şeyler için izin alıyoki
Mobilya bakıcakmış da sanki kapalı mobilyacılar haftasonu
Gidebilecek durumdayım ama nie idare edilemiyo
Uzman biri değilim ben
Angarya işler için çağrılıyo resmen
çok üzgünüm yaa
Yapma öyle durum falan. Çok ergence geliyor bana bu hareketler. Görüşünce usulüyle söylersin. "Ben çok izin almıyorum aldığımda da bensiz idare edebilmelisin. Sen izin aldığında ben seni sürekli arasam hoşuna gider miydi?" Diye açık açık trip atmadan konuş. Bence daha sağlıklı olur.Kızlar çocuk gibi gelebilir ama whatsapp ıma durum fotosukoysam
Tavrımı koymuş olsam
Taktığım belli olucak ama koymak istiyorum
Hâlâ moralim bozuk
Gördüğüm muameleye bakın
Amirim olsa yine tamam ama arkadaşlarım sadece
Şu saatten sora mesafeli olmak istiyorum
Asla unutuncam asla
Sesimi duyan var mı
selam kızlar
Ben nerde yanlış yapıyorum
O kadar moralim bozuk Kİ
Çözülmeyecek sanırım
Kırk yılda bir izin alıyorum işyerinden... başkaları pat pat alıyo, hep öyle olur yaa zaten...
Geçen de oldu buna benzer .
Hemen anlatıyorum
Dün izin aldım amirinden şükür verdi memnun oldum teşekkrür ettim
Bugün beni arıyorlar sabahtan beri... işle ilgili soru soruyorlar . Yok tek kişi naapçaz falan
Muhtemelen beni çağıracaklarmış öğlen
O kadar ağladım Kİ
İş de yapamıyorum
Arıcaklar tetikteyim .
Sizce nasıl tavır sergilemeliyim
Ağır ithamlarda bulunmanıza gerek yoktuİş ile ilgili birşey sorabilirler olabilir ama çağırmamışlar ki zaten o sizin düşünceniz çağırabilirler diyorsunuz izinli insanı neden çağırsınlar siz amirden izin almışsınız işinizi gücünüzü yapın tetikte beklemenize gerek yok o işler sadece sizinle mi yürüyor?
saatlerce arayacaklar diye ne temizlik ne iş yapmışsınız sırf bir kere arayıp birşey sordular dye siz nereden çıkardımız ki çağıracaklarını kafanıza göre oysa ki yokmuş öyle birşey ama siz saatlerce burada yazıp ne iş ne yemek yaptınız. Amiriniz hayır gelmeyeceksin demiş hala burada kızlar sesimi duyan var mı yazıyorsunuz madem iftar için izin aldınız neden işlerinizi yapmayıp burada vakit harcıyorsunuz ben anlamadım iş yapmaya da yemek hazırlamaya da gönlünüz yok bence
ayrıca misafir gelecek diye izin almak da abes geliyor bana herkese geliyor misafir. Haftasonu alsaydınız misafirinizi burada yazarken hiç işiniz yok ama enteresan. Haftasonu alamazmışsınız şimdide sıkıştınız siz temizlik iftar için izin alırken iyi ama başkası evine mobilya bakacak diye önemli konu olmuyor sizin için ben amirimden iftar hazırlıcam diye izin alamam şahsen
Dışardan okuyanlar olabilir die yazamadım kusura bakmayınİşinize göre yorum yapacağım, göreviniz neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?