Kızlar bakar mısınız :((

Ben de senln gibi haftasonları diyorum zaten iznimi sizle geçiremem falan o başka da işte konu iş olunca yapamıyorum
Amirime yazdım
Basit şeyleri takma dedi
Öyle bi durum yokmuş sanırım
Dediğim gibi arkadaşımın serzenişi bu
Ama kafaya alabilirdi amirimi
Şükür artık sanmam bu saatten sora çağıracakalrını

Doğru diosunuz da sebebi tamam çok önemli değil ama nie öbür arkadaşıma devamlı izin veriyorlar
Ben safım die mi
Sizi, arkadaşınızı tanımıyorum ancak emeğini,mesaisini,başarısını göze sokarak yapıp sahip çıkan insanlar izin kullanırken çook rahat oluyorlar, siz de öyle olun bence.

Kızlar bubdan sora daha rahat davranmaya çalılıcam yapamıcam aslında ama...
Arkadaşımdan çekiniyorum resmen
Yüz göz olamam ama bakın
Burun buruna çalışıyoruz resmen
Oturup da sen de izin alıyorsun da diyecek halim de yok yarış yapar gibi .. çocuk gibi
Ama bundan sora görecekler
Bi şekilde rengimi belli edicem

Sizi, arkadaşınızı tanımıyorum ancak emeğini,mesaisini,başarısını göze sokarak yapıp sahip çıkan insanlar izin kullanırken çook rahat oluyorlar, siz de öyle olun bence.
Evet
Teşekkrler
İşte pısırık olurken birden rahat davranılmıyor
İnşallah değişir iş arkadaşım
Gider yani başka yere

Bugğn akşam da hep beraber iftarda olucaz dışarda
Kalabalık
Ve ben her bi arada oluşumuzda
Espiriler ... sulu şakalar yapan ben
Tavrımı koymalıyım
Soğuk davranarak
Bana bu yaptıkları Allah’a havale ediyorum

Kızlar çocuk gibi gelebilir ama whatsapp ıma durum fotosukoysam
Tavrımı koymuş olsam
Taktığım belli olucak ama koymak istiyorum
Hâlâ moralim bozuk
Gördüğüm muameleye bakın
Amirim olsa yine tamam ama arkadaşlarım sadece
Şu saatten sora mesafeli olmak istiyorum
Asla unutuncam asla

Kiz onu bunu bosver git ev isini yap.
Misafir geldi gelecek sen hala trip atma derdindesin :)

O isler amirr yalakaliktan geciyor.aynu sorunlari ben de yasiyordm yalaka olamiyorum cunku.ama bir arkadasim arkasindan kotuler yuzine de resmen ayagina serilmedigi kalir erken cikmalar izin almalar.bizde yasal iznimize izin vermezler di. hakkimi yiyenlere helal etmiyorum obur tarafta gorusuruz

Seni o kadar iyi Anlıyorum ki
Muhtemelen sende başta benim gibi çok yüz verdin şimdi tatilde bile çağırıyorlar utanmadan .

Yapma öyle durum falan. Çok ergence geliyor bana bu hareketler. Görüşünce usulüyle söylersin. "Ben çok izin almıyorum aldığımda da bensiz idare edebilmelisin. Sen izin aldığında ben seni sürekli arasam hoşuna gider miydi?" Diye açık açık trip atmadan konuş. Bence daha sağlıklı olur.

İş ile ilgili birşey sorabilirler olabilir ama çağırmamışlar ki zaten o sizin düşünceniz çağırabilirler diyorsunuz izinli insanı neden çağırsınlar siz amirden izin almışsınız işinizi gücünüzü yapın tetikte beklemenize gerek yok o işler sadece sizinle mi yürüyor?

saatlerce arayacaklar diye ne temizlik ne iş yapmışsınız sırf bir kere arayıp birşey sordular dye siz nereden çıkardımız ki çağıracaklarını kafanıza göre oysa ki yokmuş öyle birşey ama siz saatlerce burada yazıp ne iş ne yemek yaptınız. Amiriniz hayır gelmeyeceksin demiş hala burada kızlar sesimi duyan var mı yazıyorsunuz madem iftar için izin aldınız neden işlerinizi yapmayıp burada vakit harcıyorsunuz ben anlamadım iş yapmaya da yemek hazırlamaya da gönlünüz yok bence

ayrıca misafir gelecek diye izin almak da abes geliyor bana herkese geliyor misafir. Haftasonu alsaydınız misafirinizi burada yazarken hiç işiniz yok ama enteresan. Haftasonu alamazmışsınız şimdide sıkıştınız siz temizlik iftar için izin alırken iyi ama başkası evine mobilya bakacak diye önemli konu olmuyor sizin için ben amirimden iftar hazırlıcam diye izin alamam şahsen

Son düzenleme:

İşinize göre yorum yapacağım, göreviniz neydi?

Ağır ithamlarda bulunmanıza gerek yoktu
Ben sadece çözüm aramak amaçlı açtım konuyu
Sizin anacınız bana akıl vermek değil anlaşılan
Ağır ithamda bulunmak
Yargılamaya yönelik yazmışsınız mesajınızı ... çözüme yönelik değil .
En önemli yeri yanlış anlamışsınız
Saat 15:00 te gelmeyeceğimle ilgili mesaj atıldı
Sabah 09:30 a geliyordu arandım
Üç dört kere konuşma gerçekleşti aramızda
İki işten biri için çağırabiliriz dediler
Ben bu yüzden huzursuzca bekledim
Kafamdan uydurduğumdan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…