Kızlar bakın işte anneannemin sade,şık ve huzurlu evi

annaneim böle evi olsa hiç ondan cıkmam herhalde :roflol:
gercekten cok huzurlu
gelip bi gece kalabilirmiyim kaydirigubbakcemile3

sağol canım.

Bu arada kızlar bu ev rahmetli teyzemin dünyalar iyisi eşinin yani eniştemin anneanneme rahat etmesi için yaptırdığı bir ev.yani hediye.
Düşünebiliyor musunuz teyzem yaklaşık 4 sene önce vefat etti ama eniştem karısına olan sevgisinin göstergesi olarak annesini el üstünde tutuyor. Allahım bizlere de böyle evlatlar nasip etsin inşallah.

Anneannem olsaydi'da keske böyle evi olmayaydi senağlama

Cok sanslisin ablacim, anneannen'e Allah'im uzun ömürler versin, enistenin ellerinden öperim cok duygulandim. insanlik ölmemis hala.. huzur ile yasayin, hersey cok güzel

cok guzel bı ev bol bol kalın ferah yesılılk bayıldım nerde burası acaba?

mğhteşem güzel bir ev Allah bana da nasp eder inşlalah böyle bir evi.
Nekadar huzurlu güzel.
Huzuru buradan hissettim resmen.

ne kadar güzel bir evi var ananenin bayıldım
tek kelimeyle harika özellikle bahçesi zemuszemus
mutlu günlerde otursun inş.

çok güzelmiş.bayıldım. harika bir bahçesi var...
güle güle otursun anneanneciğin canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
yazlıkmı cnm burası.güle güle otursunlar

yok canım yazlık değil .yaz- kışburda oturuyor aslında burası en fazla 10-15 haneli küçük bir köy. bu evin yerinde de eski bir köy evi vardı. rahmetli teyzemin anısına eniştem anneannemin rahat etmesi için köy eviin yıktırıp yenie bunu yaptırdı.

şu var bize sorsalar torunları olarak eski halini çok seviyorduk yani köye gittiğimizi anlıyorduk. ama yaşlı bir insan için böyle bakımlı bir evde ömrünün son günlerini rahat içinde geçirmek herhalde daha anlamlı.

hep böyle bi bahçe hayal etmişimdir bizim evde bahçeli fakatbi gram çim yok sagolsun babam heryeri sebze meyve yaptı neymiş efendim çim yenmiyomuşşlmaz:
nese canım gerçekten huzurlu bi evmiş Agız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah

allah isteyen herkese hepimize böyle bi ev nasip etsin.
bu arada babana da çok güldüm. çim yenmiyormuş. mantıklı tabiCADIARZU:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…