Kızlar bakın işte anneannemin sade,şık ve huzurlu evi

harika bayıldım hele bahçe süper
Rabbim anneannenize ,eniştenize ve sizlere uzun ömürler versin
böcüğünde pek tatlıymış maşallah

çok güzel canım helleee bahçe bayıldım hayalımdekı ev tarzında bahcede çocuklar ohh süperr
rabbim huzur sağlık ve mutluluk içinde oturcun inşallah anaanneciğinn

çok güzel bir ev opuyorumnanaktanve bahçe eşimin emekli olduktan sonra yaşamak istediği gibi biryer tamda:1rolleyes: allah anneanenize sağlıklı uzun ömürlür versin inşallah allah ağız tadınızı bozmasın a.s.a.s.

canım anneannenin evi herşeyiyle mükemmel allah anneannene uzun ömürler versin ..evinde mutlu sağlıklı huzurlu yaşasın işlh canım...

bayıldım bu eve .bende istiyorum.inşallah bahçeli bi evim olur birgün.senağlama
güle güle otursun anneanneciğin.Allah sağlıklı uzun ömürler versin.opuyorumnanaktan

gercekten anneannenizin evi cok guzelmis bahcesine bayildim
Rabbim saglikla oturmayi nasip etsin

ben garajda da yaşarım kaydirigubbakcemile3 nasıl olsa bahçeye bakmıyor mu ?

vallahi bayıldım tek kelime ile süüüüüüpppppeeeerrrrrr

Harika bir ev.Evin içinden çok bahçesi güzel geldi gözüme. Çünkü her zaman bahçeli olan evlere bayıldım.(Apartman çocuğu olduğum için) Allah ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah anneannenize.
Bu arada eniştenizin de yaptığı davranış harika,gerçekten teyzenizi çok seviyormuş.Böyle kadir kıymet bilen damatlar nasip olur inşallah herkese.

allah uzun ömürler versin. huzurla oturmayı nasip etsin. çok güzelmişşş canım benim

tek kelimeyle süper,enişteniz çok vefalıymış,allah herkese böyle evlatlar nasip etsin

cok guzel,huzur dolu hele bahce,bittim yani,,
mutlulukla yasayin iyisallah bu saray gibi evde:Saruboceq:

a.s.artık binaların arasın da kalmaktan , yeşilliğe hasret kaldık...........
ben de herkes gibi bahçeye hayran kaldım..........zemuszemus
foto da seyretmesi güzel o yeşilliği,kaydirigubbakcemile5o yeşillikte yaşamak daha da güzeldir..........
aneannenize sağlıkla huzurla güzel evinde uzun ömürler diliyorum...........

çok güzel bir ev bahçeye bayıldım yemyeşil insanın içi açılıyor Allah anneannene uzun ömür versin bu evde huzurla sağlıkla otursun

gerçekten yalancı cennet gibi...bahçe muhteşem...ev de çok güzel huzur dolu...

ilk önce dedene ve teyzene Allah tan rahmet diliyorum....anneanneciğinede sağlıkla huzur ve mutlulukla

yaşamasını diliyorum...yanlız eniştenin yaptığı beni çok duygulandırdı...hala böyle insanların hayatta var

olmaları çok güzel...Rabbim onunda gönlüne göre versin..bizlerede böyle hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…