Kızlar bakın işte anneannemin sade,şık ve huzurlu evi

Anneannene uzun ömürler....sağlıkla otursun inşaallah....
Bahçeden girişi sanki cennet gibi...bende yazmadan edemiycem...:)

canım yaaa daha önce bir kısmın görmüştüm ama süpermiş yaa cennet gibi bayıldımmmmm valla

Çok huzurlu ve güzel bir ev... Allah anneannene daha nice yıllar yaşamak nasip etsin inşallah... Eniştenin de ellerinden öpüyorum helal olsun...

ev güzel
silivri güzel
bahç çok güzel bahçedeki ağaçlarda büyüyünce ormanın içinde ev gibi olacak .çok güzel.
bişey sorucam ev prefabrikmi ??bizde dfüşünüyoruzda prefabrik nasıl iyimi acaba

anammm bayildimmm kizz ne güzelmisss on numara heee:lepi: evdi dimi bura evden baska heryere benzio valla.....yavvv adresi verseydinde bi cya gelseydikk ....gerci ben buraya gelince kovsan cikmam ya neseee:teytey:

Canım harika bir ev...Güle güle otursun anneannen,Allah uzun ömürler versin.
Tam hayalimdeki gibi ve Amerikan filmlerinde gördüğümüz gibi bahçesi olan bir ev.Maşallah her şeyi tam....

Bahçe süper bayıldım.. Evde çok güzel... Allah herkese anneanne-babaanne olmayı nasip etsin... İyi günlerde otursun.

annanneniz ne kadar şanslı biriymiş ki damadı tarafından seviliyormuş allah eniştenizin gönlüne göre versin
cennet kapıları açılsın eniştenize
şimdiki damatlar ooooooooooo miras peşinde k.pederden k.valideden ne koparsam gibilerinden yani
rabbim böyle insanlarla karşılaştırsın herkesi
yavrularımızı rabbim iyi yollardan iman dolu yollardan ayırmasın
güzel evi varmış annannenizin çok harika
benim için ileride bir deneyim kazanmış oldum
neden çünkü emekli olduğumuzda eşimle böyle bir alana yerleşme planı yaptığımızdan
hazırlıklar içerizindeyiz inşallah diyelim ömrümüzün vadesi kısa değilse yani

çooooook güzel tam yaşanılası bir ev.
huzurla otursun ananneciğin.
ama bence sade bi ev değil gayet detaylı güzel bi ev.

ne kadar güzel sade ve huzurlu
şaşa dan uzak dinlendirici
huzrl otursun annen canım

benim anneminde hayalidir hep
"emekli olunca bahçeli bi evim olsun ekeyim biçeyim " der..inşlh

bayıldım tatlım çok huzurlu hele bahçeye bittim..istanbuldamı burası????

allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin...

Ananen beni evlatlık alır mı ki? :kedi:
Valla hiçbişeye karışmam, öyle bahçenin bi köşesinde uslu uslu otururum söz kaydirigubbakcemile3
Ayy Allah uzuuuun uzuuuuun ömürler versin, ağzının tadıyla otursun inşallah.

canım harika bi ev yaaaa bayıldım ressmennn güle güle otursunlar efendimm nişanlım şu bahçeyi bi görse delirir deliririrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…