Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Kızlar Balık Erkeklerini Nasıl Bilirsiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi misafirimgeldi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bir balık erkeğiyle,

• Ankete Katılan
    132
ben yay burcuyum ufuğumda balık burcuuu iyikide balık burcu diyorum çünkü çok romantik biri çok duygusal çok şeker çok sıcakkanlı çok düşünceli değer veren AŞKIM var her nekadar bazı kişiler balık burcuyla anlaşmak zordur desede ben katılmıyorum bunaaa.. bence uğraşmk zordur :))) amaaaaa sanırım balık burcu erkeğinin sevgilisi olmak ayrıcalıktırrrrr şanstırrrrr :)))

kolay kolay sinirlenmez ama bir sinirlendimii tam sinirlenir , yapıcıdır benim aşkım uyumludur benim aşkım birde benim aşkım sabır taşıdır mübarek :))

Benim eşimde balık burcudur burcunun bir çok özellekliğini taşıyor duygusal ama biraz fazla inatçıdır.
ama her şeye rağmen balıklar çok temiz yürekli saf anlayışlı dır balıklarla yaşamak bana göre bir şanstır yerimseniben

esımde bende balıgız..:asigim:
ıkımızde bırbırımızden ınadınız..:dilcikar:
ama olesıye sınırlensek bıle bırbırımıze yarım saatı gecmez kus kalamayız..:asigim:

Gerçekten son derece iyi,hayal kurmayı seven,zeki,cömert insanlardır.Hatta o kadar cömertler ki,ağzılarından ekmeği bile alabilirsiniz.Çok fazla iyiniyetli oldukları için bazı kötü niyetli insanlar tarafından saf olarak adlandırılsalar da onlar sadece paylaşması seven cömert ve sıcakkanlı insanlardır.Sanırım en kötü huyları şu inatçılıkları.Biraz da çabuk kırılıyorlar;ama asla kindar değiller.Benin en yakın arkadaşlarımdan biri balık burcu ordan biliyorum.naniknanikÇabuk küser;ama dayanamaz hemen barışır.sırnaşık şeyArkadaş olması için bulunmaz kişilerdir.Ama ben bir balık burcu ile evlenemem açıkçası.Ben onun kadar duygusal değilim .Benim için mantıklı ve bilgi paylaşımı yapabileceğim kişiler daha iyi.naniknanikBalık burçları mantıklı değildir demiyorum asla;ama mantıktan çok duygulara ve hayallere değer verdikleri bir gerçek.süprizzzzz

çok duygusal, yuregi tertemiz olan, romantik (fazla degil ama), çok sevimli, tutucu, fedakar, esine sahiplenen, duyarli, fakat bir o kadar da sinirli, keçi inatli, ve sabirsiz.
iste benim baligim
:-))
(ben ise yay burcuyum)

Evlendiğim insanın balık burcu olmasını isterdim hep ama Oğlak burcu oldu bilmiyorum ama balık burcu bana hep çok farklı gelir. en yakın samimi kız arkadaşlarımın burcu balıktır.

benim eşimde balık.çok inatçı her zaman kendi bildiği dogrudur.asla küs kalamaz.çok korumacı ve kıskanç.çok ince zekali,esprili.merhametli.tembel ve dagınık(en şikayetçi oldugum tarafı),yemek yemeye düşkün.iyi yürekli.bir de seytan tüyü mü vardır nedir her gırdıgı ortamda hemen tutulur ve sevilir.
ben de yengeç burcuyum.birbirini her açıdan dengeleyen iki burç.Şeniz

aman aman aman ben balik o balik olmazdi zaten bekarken biri asikti bana basimdan zor savdim red edince nekadar uzulmustu o uzuldu ben uzuldum ne bileyim ben arkadas gordum o asik olmus aslinda sevdilermi tam seviyorlar es konusuna gelince istemezdim onu kim pispislicak:)

ben teraziyim eşim balık dünyanın en zıt insanlarıyız hiç anlasamıyoruz

benim eşimde balık burcudur. çok dürüst, acık sözlü , temizkalpli, sakin sessiz ama inatçı, duyarlı ve düşünceli, evine düşkün bir erkektir. evlenecek olanlar balık burcunu atlamasınjeyyar

benim canım kocacım da balıktır ha bire dans etmek ister bende balığım ama kazma sapı burcu olsam daha iyi olurdu heralde hihi

benim de tanidigim bir erkek balik burcu bir arkadasim var,
ama bu balik burclari icin saydiginiz onca güzel seye uydugunu sanmiyorum,
hemen öfkelenen, sabirsiz biri
bide cok aska asik, sürekli asik olmak istiyor
zaten basindan cok kötü bisey gecti, yani sevdigi kiz baskasiyla evlendi, oda mahvoldu
ama hala akillanmiyor, asik olmak istiyor..

benim askimda balik burcu.. kurban olurum ona ben.. hep kendi bildigini okusada inanilmaz bir cekiciligi var..

walla sewgılım bı balık erkegı amA katlanılmas.tmm duygusal,romantık ama cok ınatcı.her konuda karsı cıkmayı ck sewıolar we kıskanclar ama ck sewımlıler :)

Be yengeç burcuyum sevgilimde balık ara sıra çatışmalarımız olsadaa onu cok ama cookk seviyorumm bitanemm o benimmm :nazar:

kızlar nişanlım balık burcu. İyi hoş romantik ama nasıl bi inat tahmin bile edmezsiniz. hatalarını zor kabul eder bazen etmez bile. Yine aynı sebepten şimdi konuşmuyoruz. Bu huyu çok üzüyo beni :((( Bu sorunu yaşayan ve yola getirebileniz var mı acaba aranızda... Ben çok yoruldummmm

balık burcu erkeği romantik sempatik ve hayal prest oluyor çokda geniş ve özgür....kadınını bir arkadaş gibi görüyor...bende balık burcuyum eski erkek arkadaşımda balıkda iyi anlaşıyorduk ama biryerdlerd bir tuhaflık vardı..sanki iyi bir dostmuşuz gibiydik yani ben onun kadını o benim erkeğim gibi değildik çünkü ikimizde aynıydık bir farklılık yoktu yani buda emn olun zamanla sıkıcı oluyor hemde çokk tabiki ayrıldım ama hala onun seviyorum ama seviyorum aşık değilim aşık olduğum bir sevgilim var..aşk ve sevgi birbirininden çok farklı..

Ben oğlak burcuyum Sevgilim aşkm bir tanem balık..İnanılmaz merhametlidir benim aşkm,iyi bir şairdir,iyi bir bestekardır, iyi bir ressamdır, iyi bir sestir Şenizo benim aşkım ya.. Saymakla bitmez anlayacagınız yetenekleri amaaaaaaaaa çok kıskançtır,sinirlirdir,sakinleşsin bebek gibidir:Saruboceq: ikimizinde yükseleni yay ondanmıdır bilmiyorum sürekli kavgalarımız..normalde en iyi anlaşan çift oğlak ve balık çiftiymiş birdesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

balık burcu erkeğinin hiçmi olumsuz tarafı yok yani?
benim tanıdığım balık erkekleri hiçte burda anlatıldığı gibi değil.
ilgisiz, sevgisiz, içine kapanık, inatçı, tembel, yavaş, merhametsiz vs.vs.
ama dürüst olduğu çok doğru..

Back
X