kızlar bana da fikir verir misiniz?

Benim yatak odama Cok benziyo. Benimki de ayni renklerde. Istikbalin kayra modeli benimki. Ben de fon perdee alcam..Ben dantelli pudra pembesi dusunuyorm cnm..
canım tül şeklinde olan fonlardan mı bahsedıyosun acaba. onlarıda cok beğenıyorum ama kararsızım cok mu klasık durur ki?

canım tül şeklinde olan fonlardan mı bahsedıyosun acaba. onlarıda cok beğenıyorum ama kararsızım cok mu klasık durur ki?
Evet cnm tul seklinde olanlardan..aslinda Su cicekli fon perdeleri de dusundum ama sanki pudra tul daha sık durur gibi..Guzel durur diye dusunuyorum cnm .. yatak ortusunu de Yine pudra pembesi alicam,benim oturma grubum da Yine bu renklerde , oturma odasinada turkuvaz alcam..turkuvazli kremli de bir hali alcam..

canım bende aynı durumdan muzdaribim benim yatak odamda bolivya ve kara kara perde düşünüyorum sen ne yaptın bulabildinmi yardımcı olursan sevinirim

canım bende aynı durumdan muzdaribim benim yatak odamda bolivya ve kara kara perde düşünüyorum sen ne yaptın bulabildinmi yardımcı olursan sevinirim

yok canım evime taşındım hala bulamadım tül sade olarak duruyor camda..bu takım modern dicem tam modern de değil gibi geliyor bana ne yapsam bilemiyorum:(

yok canım evime taşındım hala bulamadım tül sade olarak duruyor camda..bu takım modern dicem tam modern de değil gibi geliyor bana ne yapsam bilemiyorum:KK43:
pudra yada gül kurusu düşünüyorum bende ama bakalım yaptırınca atarım sanada resimlerini fikir olur

Back
X