Kızlar bana fikir verin acil!!

Yayburcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
22
1
1
26
Evlendim 4 ay sonra birgün kendi annem beni aradı kaynanam annemi aramış bileziklerimi istiyorlarmış ayıp olmasın diye benden önce annemden izin almış neyse annem aradı bileziklerini istiycekler dedi bende eşimi aradım veremem dedim sen bilirsin onlar senin dedi bi baktım kapı çalıyo kaynanamla kayınpederim gelmiş ama çok üzgünler boyunlarını büktüler kızım zor durumda olmasak gelmezdik ama eline düştük dediler 3 tane bilezik istediler ben tabiki kıyamadım ve verdim aradan 1 ay geçti kalan 2 bileziğide aldılar iki ay sonra geri vericez dediler aradan 3 ay sonra eltime 10 bin TL verdiler 4 ay sonrada araba aldılar ama bileziklerim 1 sene oldu şimdide bana seneye diyorlar ama durumları bozuldu kendilerine ev yapcak paraları yok altında aldı başını gidiyo böyle devam ederse hiç alamıycaklar ne yapmalıyım sizce biliyorum onlardada yok ama ben napabilirim benim ne suçum var ki bana bi fikir verin

Son düzenleme:
Zor durumdalarmış, alıp çatır çatır yememişler ki.
Siz o verdiğinize muhtaçsanız sıkıntı ama kenarda duran bir şeyse bekleyin derim.

Hem Verip hem benim ne suçum var diyosunuz. Eşiniz baskı bile yapmamış ver diye. Ne diyelim ki şimdi daha gelmez altın falan yazık olmuş. Düşünüp canınızı sıkmayın artık onlarda zor durumdalarmış üzülmeyin.

Ama geri alıcaz dedikleri için verdim

O zaman tüm ilişkiyi bozmayı göze alıp çıngar çıkaracaksın onlar da başkasından belki bi kısmını bulup geri getirirler sana. Eşinle de aran bozulabilir. Kanıtın varsa dava da açabilirsin.

Eltim kendi yedi olan bana oldu
Elti hıc sevmem ama su konuda kadının sucu ne?
Bırıkımın gıtmıs eltının konuyla zerre alakası yok, onunkileri o yedi falan diyorsun.
Olaya nerden bakıyorsun tam olarak? Bazı kafaları anlamiyorum da ben ondan soruyorum.
Konunun eltıyle alakası ne?

Ama onalarda çalışıyorlar paraları varkende almıyorlar benimde durumum çok iyi değil ki evet baskı yapmadı şimdi ben bişey diyincede e vermeseydin diyor ama ben kıramadığım için vermiştim

Genelde bu tarz olan olaylarda o altınlar pek gelmiyor kaç kişiden duydum düğünden sonra borç alma meselesini ama sizinkilerin durumu kötüymüş ama bilemedim

Ya benimki karışık biraz bileziklerimi aldılar eltimin kocasının icrası çıktı ona 10 bin TL buldular kocasıda dolandırıcının teki ama ona buldular

Ya benimki karışık biraz bileziklerimi aldılar eltimin kocasının icrası çıktı ona 10 bin TL buldular kocasıda dolandırıcının teki ama ona buldular
Eltının konuyla hala alakası yok, elti gelıp senden ıstememıs borcu kapatan ısguzar kayınvaliden ve kayınpederın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…