Evlendim 4 ay sonra birgün kendi annem beni aradı kaynanam annemi aramış bileziklerimi istiyorlarmış ayıp olmasın diye benden önce annemden izin almış
Ama geri alıcaz dedikleri için verdimYapacak bişe yok rızanla vermişsin, bu saatten sonra tatsızlık çıkarma bence.
Eltim kendi yedi olan bana olduKeşke vermeseydiniz, bence unutun artık o altınları. Geri vereceklerini hiç zannetmiyorum
İlk basta tereddut yasadıgın herhangi bir konuda vicdan yapıp tersini yapma bundan sonra.Ama geri alıcaz dedikleri için verdim
Ama geri alıcaz dedikleri için verdim
Elti hıc sevmem ama su konuda kadının sucu ne?Eltim kendi yedi olan bana oldu
Ama onalarda çalışıyorlar paraları varkende almıyorlar benimde durumum çok iyi değil ki evet baskı yapmadı şimdi ben bişey diyincede e vermeseydin diyor ama ben kıramadığım için vermiştimHem Verip hem benim ne suçum var diyosunuz. Eşiniz baskı bile yapmamış ver diye. Ne diyelim ki şimdi daha gelmez altın falan yazık olmuş. Düşünüp canınızı sıkmayın artık onlarda zor durumdalarmış üzülmeyin.
Ya benimki karışık biraz bileziklerimi aldılar eltimin kocasının icrası çıktı ona 10 bin TL buldular kocasıda dolandırıcının teki ama ona buldularElti hıc sevmem ama su konuda kadının sucu ne?
Bırıkımın gıtmıs eltının konuyla zerre alakası yok, onunkileri o yedi falan diyorsun.
Olaya nerden bakıyorsun tam olarak? Bazı kafaları anlamiyorum da ben ondan soruyorum.
Konunun eltıyle alakası ne?
Varkende hadi alalım demiyorlar kiGenelde bu tarz olan olaylarda o altınlar pek gelmiyor kaç kişiden duydum düğünden sonra borç alma meselesini ama sizinkilerin durumu kötüymüş ama bilemedim
Eltının konuyla hala alakası yok, elti gelıp senden ıstememıs borcu kapatan ısguzar kayınvaliden ve kayınpederın.Ya benimki karışık biraz bileziklerimi aldılar eltimin kocasının icrası çıktı ona 10 bin TL buldular kocasıda dolandırıcının teki ama ona buldular
Hadi alalım demelerini bekleme ozaman. Bileziklerımı istiyorum de.Varkende hadi alalım demiyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?