Kızlar bana fikir verin acil!!

Tutarsizlik var ama
Durumlari olmasa arabada alamazlardi.
Siz en iyisi isteyib ozaman. Size gelince durumlari yok belki.
Boyle iki yuzluluk yapabilecek kisiler mi KV ve kp?
1 buçuk senelik evliyim tam bilmiyorum ama duydum herkesten istiyorlarmış

İlk basta tereddut yasadıgın herhangi bir konuda vicdan yapıp tersini yapma bundan sonra.
Demek ki ıcten ıce bunu yasayacagını biliyordun kı basta vermek istemedin.
Allah biliyor ya hiç istiyerek vermedim ma hayır veremem diyip bencilde görünmek istemedim daha 4 aylık evliydim

"Biz siz altınları vermedikçe önümüze bakıp plan yapamıyoruz. Önce bir kısmını sonra da bir kısmını ödeyin. Altın zaten gitti gidiyor. Hepsini tek seferde ödemekte zorlanırsınız 2 ayda 3 ayda bir bilezik ödeyin. "diyeceksiniz. Bir daha da ödeyemeyeceği belli olan kişilere borç vermeyeceksiniz.

Ya ne bileyim boyun büktüler demişsiniz. Sanırım bende verirdim. Aram iyi ise bana iyi iseler ben dert etmezdim. Tabi senin açından bakarsam takmak istersin satmak istersin borcun vardır derdin vardır. Eşin yavaş yavaş yapamazmı acaba tekrar. Burda şu can sıkıcı eltine para vermişler araba alınmış. Yani bu benim bilezik paramla olduysa bak bu canımı sıkar ciddi biçimde. O zaman ben bunu güzelce yüzlerine söylerim. Bu ayrıpara iste altın yapamazlar lakin az az veremezler mi. Eşine bişey diyemezsin o karışmamış. En nihayetinde belkide huzurlu güzel bir evliliğin var hayat upuzun önünde. Daha güzel şeylerin olur belki de bunu düşünüp artık yapılacak birşey yoksa bu fikirle huzur bulmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…