Kızlar bana yol gösterin ????

Zhrdd481

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
66
8
1
35
2 yıllık ilişkim var bir ara işte aramız kötüydü kaba davranıyordu son zamanlarda. Benimde whatsappta bir dil grubum var işte konuşuyorlar işte birisi mesaj attı bende öylesine konuşmaya başladım aradan uzun zaman geçti ben sevgilimle barıştım ama biraz soğudum mu ne oldu bilmiyorum. Bu sırada bu çocuklada arkadasça konuşuyorduk bu bana çok iyi davranıyor filan ben sevgilimden mesaj beklemiyorum ondan bekliyorum hatta sevgilimle konuşmak istemiyorum onunla konuşmak istiyorum.

Ben kimseyi üzmek istemiyorum ama gerçekler bunlar işte napıcam ben yol gösterin bana sevgilimde beni çok seviyor biliyorum ama kaba davranıyor hep bide ben evlenmeden çok şeyler istemiyorum ama o istiyor zorluyor bazen. şu an ben sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum ama ben napıyorum diye düşünmüyorum bile napıcam ben

Başka bi sitede yazdım ama kimse takmadı burda bana yardım edebilcek insanlar vardır umarım :))

Baska birinden mesaj bekleyecek duruma gelmisseniz aranizdaki sevgi de bitmis saygi da. Ayrilmaniz mantikli olur ama konustugunuz cocukla birlikte olmak icin degil sevmediginiz ve sizi rahatsiz eden biriyle devam etmemeniz icin.

Kac yazindasin canim sen?
Surekli iste, falan kullanmissin. Onlara odaklanmaktan konudan uzaklastim

Sevgilin seni neye zorluo, cinsel iliskiye mi? Neden kabul ediosun peki istemedigin seyi? Sevmiorum sanki diosun, zorluo diosun...diosun da diosun. Peki ne bekliosun?
Birak o adami ne demek beni zorluo

Sevgilini aldatıyosun belli ki bitmiş artık.
Ayrıl ve ondan sonra napacaksan yap.
Bende duruyorum böyle kendi kendime aldattığımı kabul ettim ama inan bişey hissetmiyorum pişman bile değilim öyle bi vaziyette bide üstüne kendimi haklı görüyorum işte bana karşı kaba bilmem ne diye. Önümüzde üniversite sınavları var 1 ay sonra ve zaten çalışmıyor benim zorumla çalışıyor ayrılırsam çok üzülecek hiç çalışmayacak iyi bi yerlere gelmesinide istiyorum

ondan msj bekliyosan biseyler hissediyosun oburunude istemem yan cebime koy diyosun yapma kiz 1 tane neyine yetmiyo

Cinsel ilişki değil canım. Daha sıradan şeyler ama ben istemiyorum yinede ailem vs. Biraz muhafazakar bir aileyiz. O konuya çok yüklenme

O kadar dusunseydiniz aldatmazdiniz. O yuzden ayrilin.

Bu sırada bu çocuklada arkadasça konuşuyorduk bu bana çok iyi davranıyor filan ben sevgilimden mesaj beklemiyorum ondan bekliyorum hatta sevgilimle konuşmak istemiyorum onunla konuşmak istiyorum.

Öyle arkadaşça filan değil tipik flörtleşme oyunları içindesiniz.
Sevgilinizi aldatıyor gibi hissetmeniz doğal, zira kalben aldatmaya başlamışsınız.

sevgilimde beni çok seviyor biliyorum ama kaba davranıyor hep bide ben evlenmeden çok şeyler istemiyorum ama o istiyor zorluyor bazen.

Bunun adı da sevmek değil, seven adam sevdiği insanla elbette ilişki yaşamak ister. Ama onu ilişkiye zorlamaz.

Ayrılın sevgilinizden, murdar olmuş zaten o ilişki iyice.

hmm o zorluyo ama senin akil oburunde o. istese napacaksin bu zamanda boyle i

ondan msj bekliyosan biseyler hissediyosun oburunude istemem yan cebime koy diyosun yapma kiz 1 tane neyine yetmiyo
Ya zaten bir tane olsun isterim böyle bi durumda asla kalmak istemiyorum ama ayrılırsam çok üzülecek bana çok değer veriyor ben onu çok seviyorum üzülmesini istemiyorum hep iyiliğini istiyorum ama aşk değilde sanki arkadaş ış gibi hissediyorum

Farkındayım flörtleşmenin zaten kabul ettim aldatıyorum diye ayrılmakta istiyorum ama nasıl yapacam bir ay boyunca her gün beni görecek filan ben kalbimin kimde olduğunu biliyorum ama sevgilimle o üzülmeden ayrılmak istiyorum

senin kalbin oburunde bence hem kaba davraniyormus zaten bosver sana sevgilimi yok

Cinsel ilişki değil canım. Daha sıradan şeyler ama ben istemiyorum yinede ailem vs. Biraz muhafazakar bir aileyiz. O konuya çok yüklenme
Siradani karmasigi olmaz boyle seylerin, istemiorsan istemiorsundur, nokta, bitti. Senin hassasiyetlerine saygi gostermeyen insanla devam etmemen icin soyledim, yuklenmek icin diil ama sen bu konuyu gormezden gelmeyi seciosan diyecek birsey yok...
Ayrica da dier cocukla da bu sekilde gorusuor olmak zaten bariz aldatmadir gibisi fazla.

Evet hem yeni konustuğum çocuğa haksızlık bu. En yakın zamanda ayrılmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum

o kaba davranarak seni uzuyo ama bosver kizim kalbin kimi istiyorsa ona git sen takma kafana istemiyorum sebi de olsun bitsin

Hatırlar mısın (ya da yaşın yeter mi bilmiyorum), Beyaz Showda bi psikopat karakteri vardı.
Hani "Herkes beni alkışlasın istiyorum, ama kimsenin ellerini birbirine vurmasını istemiyorum" filan gibi istekleri olurdu?
Seninki de ona benzedi bir an.

Yorum yapasım kaçtı yani, kusura bakma da çok mantıksız bir arayış içindesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…